Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Háziállat megfigyelő kamera

Témaindító: imcsu, idő: Jún 1, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) imcsu hozzászólása Jún 1, 2009 /

Bővebben: Link Szeretnék egy hasonló kameraképet kapni de nincs semmi kellékem kérlek segítsetek!
Éjszakai kép is legyen!
Mozgatható kamera!
Szeretném ha ajánlanátok pár kamerát és a figyelőrendszer kialakítását!
Előre is, köszi!
(#) Sir-Nyeteg válasza imcsu hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

Sima webcamera. Semmi extra. Én is csináltam annó ilyet az utcánkról, de 20 perc múlva meguntam
Egy software kell hozzá, ami közvetíti az adást a netre. Ez sem bonyolult, keresgéléssel max 10 perc és találsz ilyen programokat.

Kérlekszépen mond el pontosabban pl milyen tipusú webkamera ami jó képet is csinál, vagy milyen soft?
Kérlek küld át vagy e-mail-on vagy msn-en!
Üzibe ha kéred megírom az msn-em!
Ja és vezeték nélküli mert nem akarok 15m kábelt venni ha nem muszály!

Bemész boltba, vagy online webshopban keresgélsz, és találni fogsz.

Valamilyen címet tudnál adni?
(#) Moderátor hozzászólása imcsu hozzászólására (») Jún 1, 2009

Ha valakinek a hozzászólására válaszolsz, légy szíves, használd a Válasz gombot az adott hozzászólás jobb felső sarkában, és ne mindig az Új üzenet küldése gombot!

Címet?
Bővebben: Link
(#) imcsu válasza Sir-Nyeteg hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

sok segítség volt

Jesszus, írd be, hogy....
pl: "vezeték nélküli webkamera"
És légyszíves gondolkodni, és tenni, tenni, tenni magadért.
Láthatod, hogy nem is olyan bonyolult...
(#) lapose válasza imcsu hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

Szia!

Keresni!

Pl.: Bővebben: Link
(#) Ksanyi válasza imcsu hozzászólására (») Jún 1, 2009 /

Vagy,ha annyiért sok ,akkor itt van ez:vatera
(#) Tomi20 válasza imcsu hozzászólására (») Jún 2, 2009 /

Szia
A lehetséges megoldások:
-Veszel egy USB-s kamerát, ezt rádugva gépre megfelelő internet kapcsolattal azonnal sugározhatod a jelet. (kb4e Ft infra ledes) USB-s vezeték nélküli kamera ha létezik is, több tízezer forint is lehet, használj USB hosszabbító kábelt.
-Éjjellátó kamera ebből láthattál példákat itt, ezekből szép számmal akad vezeték nélküli is, viszont ezekhez mindenképpen szükséged lesz a gépedbe egy un. TV tuner kártyára. (mivel nem kell professzionális felvétel így valami régebbi használt darab is megteszi) Ezt 5e-ért megkapod, viszont ezzel a megoldással egyszerre csak egy kamera nézhető, a kamerák száma akkor növelhető, ha több TV tunert veszel a gépedbe.

Én mindenképpen az USB-s webkamerás megoldást preferálnám, a linkelt videón is így működik. A kamerákból tetszőleges számút tudsz kötni a gépedre költséghatékonyan. Remélem tudtam segíteni.
(#) Action2K válasza Tomi20 hozzászólására (») Jún 2, 2009 / 6

A költséghatékony az tág fogalom. Egy jó webkam 5000, 3m toldó 500. De neki 20m-re kell. akkor még három darab 5m-es toldó (ide már kell az erősítős) 15000Ft. Összesen kb. 20500Ft.
Akkor már inkább ez: Link 5000-ért plusz egy tunerkártya pár ezerért, meg 20 m kábel. A tápot kaphatja a gépből. Mindez 8-10 ezerből megvan. Költséghatékony? Ja és akár 200-300 méterre is lehet a géptől az USB-s árából. Költséghatékony! Persze azt nem számoljuk, hogy a PC mennyit zabál. Akkor már az UTP-s Webkamera a költséghatékonyabb hosszú távon.
(#) imcsu válasza Ksanyi hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Szia!
Köszi de nem vaterás kell, de ilyen árban jó lenne (10 ezer ft alatt!) Azért nem jó a vaterás mert nem akarok rendelgetni! (Vidékre.....)
(#) imcsu válasza Tomi20 hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Szia!
Nagyon köszi de kültérre kellene egy házinyúlhoz
Tehát van vagy 20m táv
De azért köszi!!
(#) imcsu válasza Action2K hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Ahham jó ötletet adtál de nekem olyan kellene ami nem kábeles és pl rá lehetne kötni egy rchelire is mert ilyen célokat is szolgálna.
(#) imcsu hozzászólása Jún 3, 2009 /

Amúgy halottam 6 ezer ft-ért vezetéknélküli infraledes Microsoft kamot de nem találtam csak mondták, de bármit is mondhattak
(#) Action2K válasza imcsu hozzászólására (») Jún 3, 2009 / 4

Akkor szintén a rádiós, de video kimenetes. A táp pedig kis aksi hozzá.
(#) Action2K válasza imcsu hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

Az USB-s lehet, viszont a hatotáv pár méter lehet, mint a bill, vagy egereké.
A 2,4GHz-es rádiósok 80-100m-t is elvisznek.

Ahham haladunk a jó felé, rákeresek valahol!

Mindenképpen rádiós kell!
Igen 30-100m olvastam, 2 falon kellene át mennie tehát ez is akadály, lemérem a tényleges távot!

23m, lemértem + 2 fal!
Tehát ha van olyan, hogy 30 m hatótávolságú vezetéknélküli infrakamera akkor pont megfelelne nekem!

30m hatótávolságú vezeték nélküli infraledes kamera kültérre

Sziasztok!
Meg is van, megtaláltam de csak a készlet erejéig és az már elfogyott, sajnos
De a neve megvan legalább!
Rákeresek és ha találok 10 ezer ft alatt akkor megveszem!

A neve : SWANN kamera kültéri Day / Night, 11 Infra led SW-D-DODC
(#) Action2K válasza imcsu hozzászólására (») Jún 3, 2009 /

A két fal sokat levesz, a 30m hatótávú gyenge lehet. Inkább a 80-100m-est. Számold bele az esős, ködös napokat is, akkor még tovább romlik a hattótáv. Kicsit, de romlik.
Ha meg RC helibe is akarod, akkor meg pláne a negyobbat.

Igazad van arra nem is gondotam!
De lehet nem fog arra kelleni meg arra nagyon pehelykönnyű kell szóval arra nem kell!
Mert amúgy pont itt az ablak az is vehet el a hatótávból? Mert itt pont ablak amott meg a fal széle lóg be a vonalba! Tehát sztem max 50m elég!
De kérlek keressél már nekem max 15 ezer ft alatt!
Mert nem jutok ide a géphez ha igen akkor pedig mindenki rámszáll a neten
keress nekem!
(#) Matt válasza imcsu hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Hali!

Vegyél egy régebbi, használt kamerát, aminek van video kimenete. Építsd meg hozzá ezt a kapcsolást: Bővebben: Link
Ezt követően vegyél a gépedbe egy TV tunert, és azon be tudod hozni a kamera képét.

Üdv,
Matt
(#) imcsu válasza Matt hozzászólására (») Jún 4, 2009 /

Bocsi de ezekhez nem értek!
Azért köszi!
De nem értek a kapcsolási rajzokhoz.
(#) Matt válasza imcsu hozzászólására (») Jún 7, 2009 / 1

Programnak ajánlom a Windows Media Encoder 9-et. Én is azt használom, ha közvetítenem kell valamit a neten.
(#) imcsu hozzászólása Ápr 25, 2010 /

Szasztok ismét!
Ha valakit érdekelne a megoldásom akkor leírom.
Sok kínlódás után vettem egy 5.000ft-os security camerát, fekete-fehér de ippen megfelel, 15m kábel, mikrofon, scart csati. Szerintem, elég jó megoldás és nem is drága.
Ja de ámm, nekem a gépbe kelett!
Vettem egy olyan csatlakozót aminek az egyik vége scart a másik pedig (nem tudom már a nevét, a 3 kábel, a video, jobb oldali hang, bal oldali hang)igaz nekem csak mono hang kelett...Ezután, vennem kelett egy tv-tuner kártyát a gépembe ismét 5000ft.De ha használtat vezsek kijön 2000-ből is. Na, tehát az ehhez adott kábelbe pont belement a 3 kábel+ a másik végén a tunner kártyába bevezető kábelvég volt.
Ennyi lenne, amúgy kicsit értetlenűl magyaráztam, ha valaki nem érti esetleg és szüksége lenne segítseégre írjon!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem