Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sikerült!! De nem úgy, ahogy írtad, hanem a csomagkezelőben rákerestem a "flash" szóra és letöröltem mindent, ami fel volt rakva. Ezután már jó lett. Gondolom hiába volt fent az adobe-s flash player, ha valami mást tett be elsődleges lejátszónak. Eddig szaggattak a videók youtube-on is, de most tökéletes lett.
Szerintem itt valamit elrontottál.
Küld el valakinek (pl msnen) és kérdezd meg hogy neki megy-e...
Szia
Nekem elindul a progi... Működik is.
No akkor csak nekem nem.
Nem lehet, hogy kell hozzá a .NET keresztrendszer?Vagy fenn van és mégsem megy?
Kipróbáltam egy másik gépen.Ott is megy.
Nekem elindul, de nem értem hogy mit kell csinálni.
szerk.:Most már értem
HILTI-t kell venni.Nagyon drága, de jóval többet kibír.
Teljesen tökéletes, még a Bo$ch ami még nagyon jól bevállt márka. Egyébként a Hilti akkus gépekben van otthon, a Bosch meg a pisztolyfúrók, ütvefúrók, fúrókalapácsok terén. A makita is ezek közé sorolható, elnyűhetetlenek. Hiltit mi azért nem is vettünk mert irreálisna drága, még az utánpótlás sem éri meg az árát. Tény hogy minősgéi alkatrészekből hozták össze, de ha az akku egy idő mulva elhasználódik, vagy hozzávaló fúrószárat, hasonlót kéne venni nem olcsó. A Bo$ch, Makita azok az ár/érték/minőség arányban vannak. (Na persze létezik sok hamítítvány is!)
Van ezen az oldalon hoizzá tokmány normál 1.5- 13 mm-ig.SDS pluszrol alakítja át.
A fúróhoz 2 akkut adnak, után lehet rendelni másik akkut isz szóval megvesszük. Makitából van nekem a 6273DW csavarozó páratlan bocsh ixo 4-et veri de nagyon iosmerősnek van a facsavart 60X2,5-ösz fába előfúrás nélkül az ixo félig enyém teljesen még a fejét is bele húzatta.Igaz fenyő volt a fa de akkor is.
Már, hogy a manóba ne lenne publikus!
Csatolok egy összeállítást. miklosch nevű fórumtársunk munkája is benne van, ezúton is köszönet neki! Ui.: A paneltervek Sprint Layout 5-tel nyithatók.
Akinek nincs Sprint Layoutja az használhatja a viewlayout nevű, teljesen ingyenes csak megnyitásra és nyomtatásra alkalmas progit is.
Nekem csak a munkahelyemen van ilyen szerszámgéparzenál, otthon csak egy Bo$ch akkusfúró. Gyakran amikor egésznap igénybeveszem akkor rásegítek egy zselés ólómakumlátorral, ami 4,5Ah -ás, és ebből is van három. Egy párszor előszokott fordulni, hogy rosszúl tüzöm fel a sarut az akumlátorra, és hamar elkezd fűteni, mert nem tökéletses ilyenkor a konakt, mert az akkumlátor kapcsa a szigetelő, és a saru külső fém része közé ékelődik.
Mindent köszi, valamikor remélhetőleg sikerül összedobnom!
Jóéjszakát, mára kivonulok a köztudatból, mert holnap megint dolgozni kell.
Sziasztok!
Tudom, hogy "ez a fórum" mivel "foglalkozik", de megtudnátok mondani, hogy ezt hogy ejtem ki: Antonie De Saint-Exupéry Előre is köszi, elég fontos és sürgős lenne :
Antoine Marie Roger de Saint-Exupéry. Én a kis herceg művéről ismerem.
Hogy írjam le, hogy hogy ejtem ki? Még kimoderálnak érte Ántoní dö szán ekszupéri. Huhh, leírni is borzasztó
Nagyon szépen köszönöm! Igen, onnan ismerős nekem is Holnapra kell... Nagyon elmaradtam a tételekkel és van egy olyan tételem, hogy egy film és egy irodalmi mű összehasonlítása. Lehet nem ez a világ legjobb választása, de már mindegy, erről tudok beszélni...
Jobb, mint az az osztálytársam aki a Gyűrűk urát választotta, de se nem látott egy részt sem, se nem olvasta
Bocs, hogy belekotyogok, de szerintem Ántoán...
Nem, nyugodtan szólják csak. Valóban inkább úgy, ahogy Te mondod. Nehéz is leírni fonetikusan...
Idézet: „Jajj de tudok” Ki tudja, lehet hogy sok órát töltöttél el ott
Norberto telibe találta a munkámat , nem is olyan rossz az, csak nincs benne pihenő
Pár éve egyik unokatesóm is próbálkozott ezzel
Jónéhányszor kiment ő is, főleg a Margit-szigetre, árulni. Melegebb napokon volt rendesen "vevő" |
Bejelentkezés
Hirdetés |