Helló.
Szeretném irányítani a nyomtató portot. Próbáltam egy régebbi programomat ami XP-n(32bit) tökéletesen működött, de viszont vagy a Vista miatt vagy a 64 bit miatt nem akar sehogy se. A 8db kimeneti port mindegyikére rá van kötve egy led, de csak az egyik világot folyamatosan, bármit csinálok nem változik. Az adminisztrátori mód ki van kapcsolva úgy hogy az nem lehet gond. Vista fel tudott telepíteni egy parport.sys nevezetű fájlt, de sehogy se tudok vele mit kezdeni. A szokásos módon (ServiceOpen, ServiceStart), továbbra is csaj 1 led világit, viszont amikor leállítom a drivert és újra elindítom akkor felvillan az összes, szóval működnie kell.
Mit ajánlotok? A válaszokat előre is köszönöm, üdv.
Szia
Probáld meg ezt a programot.
ezzel már probáltam, induláskkor arra panaszkodik hogy nem tuzdja betölteni az io.sys-t, ha kompatibilizálom win95-re akkor ellindul, de semmi látszatja
hmm bosi egy hozzászoilást nem küldött ell az elején. A vista fel tudta telepiteni az LPT portot, söt amikor leálítottam és ujra elinditottam akkor bevilant az lpt porton az összes led, egy "parport.sys" nevü fájlt telepitett, de ezt egy progival se tudom használni.
hali én win7et használok és nem akar elindulni ez a TVicPort, akárhogy próbálom
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy működő megoldást lpt port vezérlésére visual c++-ban win7 x64 alatt?
A segítséget köszönöm