Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autódiagnosztika és adapter
Pedig szerintem ők is koppintották a programort, ismerem az eredetit , nagyon hasonlít!
A programozó aki az "eredetit" csinálta a Vezérnél dolgozik Megunta hogy boldog boldogtalan az Ő ellopott cuccát használja és megcsinálták az OP-COM - ot, de annak sem tartott a védelme sokáig...
Így nem olyan különös, hogy hasonlít
Szia!
PÜ-ben megbeszélhetnénk a részleteket, érdekelne
Pü-ben én is szívesen beszélnék a dologról !Érdekel nagyon.
Sziasztok!
Nagyon uj vagyok még a témákban! Vettem egy soros Vag-Vom KKL csatolót, egy ideig működött rendesen, de mostanság Interface not ready a VAG-COMmal ja a 3112-es verziót használom. Lenne valaki vállalkozó aki meg tudná nekem nézni? Természetesen nem ingyen kérem. Borsodiak előnyben Előre is kösz mindenkinek!
Sziasztok!
Van egy Lancia Dedrám (1994), és hozzá egy Uniscan-om. Sajnos csak asztali gépre tudom kötni az uniscant, mert két soros port kell neki. Ezt a 9-ik emeletről elég nehéz megtenni. Ráadásul rendszeresen fagy. A laptopomon csak USB van. Tudnátok erre valami megoldást?
Üdv !
Vegyél egy PCMCIA kártyát, amelyen kettő soros port van. Azt hiszem ez lenne a laptop használatával kapcsolatos megoldás. Természetesen ez akkor jó ha van a laptopodon PCMCIA kártyát fogadó hely.
Az UNISCAN DOS alól megy csak! Olyan PCMCIA -RS232 kártyát, ami ment DOS-ból még nem láttam.
Elméletileg a Win98 alatt dosban tökéletesen kellene futnia, viszont a laptopomra nincs hozzá driver. Más progi nem kezeli ezeket a régi olasz típusokat?
Addig OK. De hogy lesz a portcím 3F8 és 2F8 az IRQ meg 3 és 4 ?
Ha találtál megoldást érdekelne, nekem eddig nem sikerült.
Sziasztok !
Az én párom autóvillamossággal és sok más mellett autódiaggal is foglalkozik. Az Elektrotanyára szeretne nagyon egy meghívót. Gondoltam születésnapjára meglepem vele. Ha esetleg tudna valaki küldeni. nagyon megköszönném. ( Ésszerűség keretein belül még szívesen fizetnék is érte )
Üdv!
Én Fiat Stilo-hoz szeretnék autódiagnosztikát hobbi szinten csak saját célra. Az elm327-es készüléket néztem mert az canbus-os viszont azt olvastam csak a motordiagnosztikára jó. Van ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalata mert én abszolút kezdő vagyok! Készülékvásárlás tekintetében is elfogadnám a segítséget!!!
üdv.
Regisztrálj a honlapomon! www.obddiag.eu szombaton dél körűl hírlevélben küldök linket. kb 20gb cucc lesz az oldalon! tele pdf-el,programmal!
Szia! Az Uniscan-en kívül van e olyan kütyü ami kezeli a Lancia Debra 2.0 V16-ot?
helló!
tudtommal sima iso protokolt használ! szerintem egy sima kk\l 409 kábel,és az alfa ts diag kezeli!
Üdv! Hol lehet ezt kipróbálni vagy beszerezni?
akár nálam is! debrecen környéke? www.obddiag.eu www.autodiagnosztika.shp.hu az én weboldalam! találsz pár okosságot!
Hello!
Segítenél, hogy Fiat Seicento Airbag reset-hez milyen interface kell?
helló!
vezérlő számát meg tudod adni?luficsere volt,vagy karambol? ha az utóbbi,akkor lehet az egészet át kell írni!
Nem volt karambol se lufi csere, egyszerűen nem akar elaludni a fénye. Volt egy zárlatos kábel a testre (égve) és azóta világít.
értem!
helyileg merre vagy? műhelyemben meg tudnám mondani a hiba okát! van egy wow snooper-em! (wuerth)a légzsákvezérlő száma jó lenne,mert ha megegyezik valamelyik vag tipussal,akkor egy k\l interfésszel meg lehet oldani házilag is
Szia! Budapesti vagyok. Ha biztosan tudnám hogy működik, elgondolkodnék rajta. Viszont annyira nem állok jól anyagilag hogy bizonytalanra kidobjam a pénzt.
Sziasztok
Megtudna valaki mondani hogy audi100 2.3 benzinesböl hogy és mivel lehet kiolvasni a hibakódot? Ha tudtok rajzot az jó lenne. köszönöm
Ha diagnosztizálható ( nem írtál motorkódot és évjáratot), akkor VAG-COM -mal ( az új neve VCDS) lehet diagnosztizálni. Bármely Soros ISO illesztőt tudod használni a régi 409-es verzióval. Az újak hardverkulcsosak azzal nem nagyon fogsz boldogulni.
audi100 2.3 benzines 1992-es motorkód AAR
KÉT CSATLAKOZÓ VAN EZ EGYIK A TÁPFESZ A MÁSIK A DIAGNOSZTIKAI KIMENET
Akkor neked egy 2x2 -es csatlakozót is be kell beszerezned, ami a 16 pólusú Csatolót illeszti ehhez.
Az egyik aljzatban van a K és az L vonal a másikban a test és a +12V .
Üdv mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni. Van egy DDT2000 nevű program. Renault, Nissan, Dacia típusú autókat lehet vele diagnosztizálni. A gondom az lenne, hogy nincs működő interface-em hozzá. Az cardiagnostics.info honlapon van renault interface csak az a gond, hogy az kissé borsos árú. Ha valakinek meglenne az cardiagnostics.info-n található interface kapcsolási rajza és fel is tudná ide tenni, azt nagyon megköszönném. Az interface így nézne ki. Bővebben: Link Bővebben: Link Előre is köszönök minden választ. Linkek javítva, a jövőben használd a LINK gombot! -- kobold
Pont most szenvedtem ezzel a DDT2000 nevű borzalommal, igaz, USB-s adapterrel. Eredetileg sorossal akartam használni, eszerint a lap szerint egy sima, nem hardverkulcsos illesztő megfelelne hozzá. Némi átalakításokkal megépítettem, de végül nem működött - a motorvezérlő ugyanis kizárólag CAN-buszon kommunikál, hiába van bekötve a K-line.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |