Fórum témák
» Több friss téma |
Hello!
Van egy coolink USB rackem, meg egy USB-s divx lejátszóm. A problémám az, hogy ha a rackről játszok le filmet akkor a képen két helyen hosszanti irányú zavaró csík jelenik meg. A külső RACK táp szűrésével lehet gond? Az USB összekötő kábeleket már cseréltem, de nincs számottevő javulás. Hogy lehetne ezt a zavart megszüntetni?
Hello!
Gépen is csinálja ezt vagy csak a lejátszóval? Lehet,hogy a lejátszó nem támogatja a filmeket. Üdv!
A gépen nem. A lejátszó lejátsza a filmeket róla, csak van ez a zavaró zaj. Ha rádugom a racket a lejátszóra, már a file menüben is látszik ez a zavar.
Földhurok esetleg?
Üdv!
Hát nem tudom, sem a tv. sem a dvd, sem a rack táp nem védőföldelt.
A rack tápján van szürés,mert ha nincs tegyél rá.
Üdv!
gyári táp. biztos van szűrve, de nem szedtem még szét, mert nem szétszedhető (ragasztott). de majd megpróbálom.
Képet tudsz feltenni a zavarról meg a tápról?
Üdv!
Próbáld meg a a rackbe lévö vincsesztert pc táprol hajtani és ugy rákötni a leátszóra.
Másik vincseszterrel is csinálja ezt vagy csak ezzel? Üdv!
Húzd le a TV antenna csatlakozását! Eltűnik a zavar?
Az antenna lehúzásával is megmarad.
A képen látható két sáv látható horizontálisan.
Érdekes, jól megszórja az biztos. Ezek a csíkok stabilak, vagy "mászkálnak"?
Próbáld meg másik táppal vagy másik vincseszterrel
Üdv!
Lassan haladnak lefelé.
És fönt újak jönnek.
Elég speciális a tápja. Egy PS2 szerű csatlakozón ad le. 12V-ot és 5V-ot is. De majd kipóbálom egy PC táppal.
Ok. Kipróbálom a ferritet is meg a földelést. Egy nagyobb ferritgyűrűt kell szereznem amin átfér a csatlakozó is.
Közben jött egy ötlet, hogy az USB két szélső érintkezőjét ragasszam le, mert lehet, hogy ott jön vissza valami zavar. De sajnos ez sem vált be.
Scart-RCA kábellel. A Scart a lejátszóban az RCA a TV-ben.
Megnézem ezt a lehetőséget is. Ha pendriveról vagy DVD-ről játszok le akkor nincs zavar.
Sziasztok
Problémám a következő lenne ... Egy usb-s racket csinálni ide -s vinyóhoz... Kiindulásként volt egy külső usb-s dvd iróm amit szédszedtem és teljesen megörültem mert láttam hgy simán ki tudom huzgálni a csatikat a dvd iróból és simán át tudom dugni a vinyóba.. minden megoldódni látszott ugy az áram adott volt mert a dvd iró is külön áramforrásról ment ... DE sajna amikor összedugtam azt irta ki a gép hgy usb háttértá nem telepítheő .... Az eszközkezelőben látszik minden királyul de a sajátgép illetve total commander nem látja a vinyó.... SEGÍTSETEK mik lehetnek a problémák..... Váaszotok előre is köszi
Sziasztok!
USB-n csatlakozó egerem lefagy (kurzor nem mozog), ha a szomszéd USB aljzatba eszközt csatlakoztatok, vagy ha a közeli hálózati elosztóba bedugok egy készüléket. Villamos zavarérzékenység lehet az oka? Hogyan küszöbölhető ki? Lehet az a gond hogy az aljzat nem az alaplapon van, hanem a gépház előlapján, és a csatlakozó szalagkábelen jön be a zavar? |
Bejelentkezés
Hirdetés |