Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kicsit késve írok...
Naszóval a mikis álványos téma. Biztos nagyon szuper lenne csinálni házilag is, de a legbonyolultabb mechanikai eszközöm a kombináltfogó kb, ezért maradjunk a boltos állványnál....
Nincsen egy satud meg hegesztőtrafód?A trafó mondjuk nem alapeszköz...én még meg is csinálnám, ha kellene, meg ha volna vas.Jelenleg csak ilyen hulladék darabok vannak.
Nincs
Azért is vagyok bajban a dobozolással is mert nincs mivel megmunkálni az anyagot...
Kössz!!
Jakuzzi Oda vannak érte a csajok...de sajna itt csak 80-100 éves öreg nénikék vannak!:'(
...akiket nyáron mennek meglátogatni a szebbnél szebb unoka, dédunoka-csajok
"Made In china"
NAjó,Fekete 2,5 colos műanyag cső,és kék csík fut végig rajta Amúgy nem torott el,csak kicsúszott a helyéröl
Talán 1-2 osztálytárs...
De szerintem többet érdemelnek azok is egy büdös,koszos,sötét pincénél...De legalább nem kell naptely Ráadásul egy fura kút is van,ami levan betonozva...Lehet dögkút? :hide:
Szegény
Gyomaendrőd kissé messze van Francért lakik mindenki ilyen messze Budapest-től Pedig annyira segítőkész vagyok...ÉS JÓSZÍVŰ!!! Idézet: ... cserélünk? „ilyen messze Budapest-től”
Ok,de a műhely az jön velem...vele együtt a szerszámok is
Tud valaki valamit erről a keverőről? QTEK DC-500 PROFESSIONAL MODULAR MIXER
Mert cimborámnak ilyen van és kiváncsiak vagyunk rá hogy mennyit érhet...
Én sem bánnám, ha egy kicsit közelebb lehetnék Budapesthez. :yes: Remélem, hogy szeptembertől Debrecen lakosa lehetek és akkor többször és gyorsabban feljuthatok a fővárosba, mint így.
Idézet: „NAjó,Fekete 2,5 colos műanyag cső,és kék csík fut végig rajta” Jaaa KPE cső Azt szeretem hegeszteni! Nagy szép tompa varratot lehet :yes: Üdv!
Hajaj ez baj...
Én nem is tudom mi a legbonyolultabb mechanikai eszköz itthon.. Talán az eszterga, vagy az állványos fúró? Idézet: „aaa KPE cső Azt szeretem hegeszteni! Nagy szép tompa varratot lehet” Műanyag pálcával? :hehe:
20-30 ezer forint. A Lengyeleknél 300 zloty (18800HUF) körül megy.
Sziasztok!
Van köztetek autószerelő? Egy hónapja vettem egy autót, és biztos ami biztos alapon vezérműszíj cserére akarom vinni. Kértem árajánlatot az egyik ismerősömtől (30 000Ft környékére számítottam mert egy másik szerelő ennyit mondott, de ő csak a hasára csapott mert akkor nem tudta megnézni az anyagárakat) Erre az ismerős közli hogy 50 000Ft lenne. Kérdezem hogy mi kerül ennyibe?! Sorolja: Munkadíj 10, vezérműszíj szett 20, vízpumpa 20. Kérdés: Miért kell vízpumpát is cserélni egy egyszerű vezérműszíj cserénél? Őt is megkérdeztem, azt válaszolta hogy a vízpumpa annyira befolyásolhatja a vezérlést hogy tönkre mehet az egész és akár 150-be is kerülhetne a javítás. Nos én nem látom az összefüggést a kettő közt, de ha páran még megerősítik a dolgot akkor elhiszem. Az a baj, hogy nincs most 50 000Ft-om hirtelen rá, 30 is csak éppen hogy lenne.
Ez az autó életében eddig 293000 kilométert futott.
Nem tudom hogy 200 környékén volt-e benne vízpumpa csere, megkérdezem az előző tulajt.
Ha nem volt, akkor mindenképpen erősen ajánlott, ha volt, akkor a görgők cseréje javasolt, kopástól függően.
Nem, saját anyagával..
A PVC-e lehet pálcával és hőlégfúvóval.. Idézet: „25 kilós, "Népszava" kalapács...” Nem értem
Ezeket az alkatrészeket és az olajat nem árt kicserélni egy frissen vásárolt autóban bármit is mond róla a régi gazdája. Így biztos lehetsz benne, hogy újak. Nem kell erre sajnálni a pénz, különösen, ha hosszú távra gondolkozol. Alkatrész árban egyébként nagy a szórás és nem is mindig a drágább a jobb.
Haljátok...először szedtem szét a hifimet...
De valami ocsmány....több benne az átkötés mint az alkatrészek :buck: A Samsung SMC-8300-as jó HI-FI lenne mert midi hi-fi A végfokot két bisztosíték bisztosítja,azok tönkrementek,kicseréltem most már a mélyek is elfogadhatóak
És még a riaa korrektorral is kitörölhetem a hátsóm
TC9153ap(toshiba) IC-re épül Ez egy tökéletesen elcseszett hi-fi,talán az STK IC felhasználható Egyszer teszek fel róla képet...komolyan mondom több az átkötés mint az alkatrész...ennél még én is jobban tervezek fóliarajzot
Ahogy megígértem,mellékeltem a hifi belsejét.
Nem szép látvány! |
Bejelentkezés
Hirdetés |