Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Témaindító: Kutyuli, idő: Márc 29, 2008
Témakörök:
Sziasztok
szeretném a régi "motorosok", nagyok segítségét kérni, hogy nekem van egy 1982-es PIONEER A-8 sztereo erősítőm, és lehet hogy ez hülye kérdés, de megtudná mondani valaki hogy ez jó erősítő? vagy milyen kategóriájú. küldenék egy linket is: Bővebben: Link a választ előre is köszönöm. Légy szíves, használd a mondatok elején a nagy kezdőbetűt, és a LINK gombot a hozzászólás író ablakban! Köszönöm. Frankye
Ez a szkóp és kéziműszer is nagyon jóféle nekem is van, és eddig jól szuperálnak.
A kép és az adatok alapján nagyon jó erősítőnek tűnik.
Közép kategória,sajna hangilag nem ismerem,de az ismerősöm szerint középszintű,nem kiemelkedő típus.Üdv
Köszönöm a válaszokat, lenne még egy kérdésem. Szeretnék hozzá venni vagy építeni hangszórót. Most van egy 150W-os szinuszos teljesítményű hangszóróm, de azzal az a baj, hogy az erősítő túl erős hozzá, valami nagyobb teljesítményű kéne, csak nem tudom mekkora.
Az erősítő 2X90W-os szinuszos teljesítményű. Valaki meg tudná mondani mekkora kéne?
Ma voltam az ócskapiacon és vettem egy voltmérőt és egy amatőr építésű tápegységet,egy oszcilloszkópot meg elrakattam,ami szintén amatőr építésű. Elég szépen van szerelve, a 12 V-ja nem jó,azt meg kell még nézzem.üdv
Idézet: „Ma voltam az ócskapiacon” Megkérdezhetem, hogy melyiken?
Üdv. Van egy RFT gyártmányú (német) frekvenciamérőm Nixie csöves) kb 10 évig állt és amikor bekapcsoltam akkor az összes cső összes száma világított. Előző tulajdonosa a tápfeszre gyanakodott. Ha kicserélem a tápban a kondikat akkor attól működhet?
Előre is köszi. Üdv.
Sziasztok,én ezekre vagyok a legbüszkébb:
-Marantz PM 630 Erősítő -Marantz EQ 20 Equalizer -Marantz HD400 Hangfal És utoljára,ami olyan ritkaság,hogy az interneten,róla semmilyen információ nincs: -Marantz Óra
Köszönöm. Nem erre gondoltam.
Idézet: „Ismerjük egymást?” Nem valószínű - sajnos...
Olyan voltmérőm nekem is volt, de sajnos elkeveredett valahova! Mát 2 éve! Amúgy jó kis masina! sokat használtam és nem volt rá panasz! Grat a cucchoz!
Ti mit tennétek ezzel a színes televízióval? Elbontanátok, vagy megtartanátok? Tanácstalan vagyok. Van-e, vagy rövidesen lesz -e muzeális értéke? Sehonnan sem tudtam kideríteni hány éves. Képernyőátlója 67 cm.
Helló
szerintem ha neked nem kell akkor vidd el a TV múzeumba itt több infót találsz Bővebben: A TV múzeum A többieknek pedig, nemsoká bemutatom a gyüjteményemet, készülnek a képek
Hello! Ma szereztem ezt a kis drágát. Ezt a jó régi videót. A gazdája ki akarta dobni. Elég régi gondoltam felteszem. Annyi a hibája, hogy gyűri a szalagot meg a kijelzés nem üzemel+ egy gombja kiesett. Ez egy Orion Palladium. Szerintetek próbáljam meg megjavítani és felújítani vagy legyen alkatrész belőle?
Szia! Szét ne szedd! Az ilyen felültöltős videók régi, ritka darabok!
Rendbek javítást esetleg? Próbáljam meg? Akkor elteszem dísznek! Ilyet amerikai filmekben szoktam látni!
Egy hasonlót én is szétcincáltam. Annyi értékes dolog van benne, hogy csak bírd kiszedni. Legább két kilónyi apró lemezcsavarom is lett a szétszerelés közben.
üdv
Tessék megjavítani,ezzel frankón le lehet másolni a kódolt filmeket is Nyomógörgő és fékszalag gyanús..800 + 1200Ft. Kijelző áramkörében meg minden bizonnyal kiszáradtak az ELKO-k..szokásuk.
Ezt a jó öreg Philipset kár kidobni.72-81-ig gyártották ezt a szériát.Igaz, hogy néha a sorkimenö alatt begyulladt a panel, kontakthibákkal teli lesz,de legalább régi.Hasznositható anyag egypár tranyon és ellenáláson kivül ugysincs benne a mostaniakhoz.
Kicseréltem a kijelző kondiit és lássatok csodát gyönyörűen működik a kijelző meg az óra is!
Kösz a tanácsot! Bár már előbb eszembe volt!
Na ugye!
Én meg kaptam egy BEAG erőlködőt ,nem működik,a táp panel 4 darabra van törve...holnap legyártom
Kaptad? Hol osztogatnak csak úgy ilyen szép "ékszerdobozkát"?
sziasztok nekem van egy orosz cső kvarcom (órajel) mire lehet használni
Cső kvarc az meg milyen? Teszel föl képet róla? Kiváncsi vagyok melyen.
Pont arra: órajelet, vagy valamilyen frekvenciát előállítani. Fotót én is várnék róla. Ha nem tudsz mit kezdeni vele, én elcserélném valamire.
Sziasztok van valakinek elfekvőben egy Orion nagyfesztekercs? Egy fekete-fehér Orion Mátra készülék (AT-2061)-be kellene
Komplett sorkimenö van hozzá.Fogd és vidd alapon(bontottak, kölsö szelénes nem az egybeépitett).
Üdv. Van mindkét tipusból új, de a Masi 1 -é a legolcsóbb. Öreg T
Üdv szereztem még egy Orion videót! Ugyanaz mint az előző! Ha hibái is! Ha érdekel valakit odaadom pár forintér! Fotó az elsőről a második is ilyen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |