Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Muzeális készülékek-alkatrészek restaurálása
Lapozás: OK   68 / 579
(#) P.AmP hozzászólása Júl 10, 2009 /

Sziasztok
szeretném a régi "motorosok", nagyok segítségét kérni, hogy nekem van egy 1982-es PIONEER A-8 sztereo erősítőm, és lehet hogy ez hülye kérdés, de megtudná mondani valaki hogy ez jó erősítő? vagy milyen kategóriájú.
küldenék egy linket is: Bővebben: Link
a választ előre is köszönöm.

Légy szíves, használd a mondatok elején a nagy kezdőbetűt, és a LINK gombot a hozzászólás író ablakban! Köszönöm. Frankye
(#) Danaman válasza Malfox hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

Ez a szkóp és kéziműszer is nagyon jóféle nekem is van, és eddig jól szuperálnak.
(#) djhans válasza P.AmP hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

A kép és az adatok alapján nagyon jó erősítőnek tűnik.
(#) Malfox válasza P.AmP hozzászólására (») Júl 10, 2009 /

Közép kategória,sajna hangilag nem ismerem,de az ismerősöm szerint középszintű,nem kiemelkedő típus.Üdv
(#) P.AmP hozzászólása Júl 11, 2009 /

Köszönöm a válaszokat, lenne még egy kérdésem. Szeretnék hozzá venni vagy építeni hangszórót. Most van egy 150W-os szinuszos teljesítményű hangszóróm, de azzal az a baj, hogy az erősítő túl erős hozzá, valami nagyobb teljesítményű kéne, csak nem tudom mekkora.
Az erősítő 2X90W-os szinuszos teljesítményű. Valaki meg tudná mondani mekkora kéne?
(#) Malfox hozzászólása Júl 11, 2009 /

Ma voltam az ócskapiacon és vettem egy voltmérőt és egy amatőr építésű tápegységet,egy oszcilloszkópot meg elrakattam,ami szintén amatőr építésű. Elég szépen van szerelve, a 12 V-ja nem jó,azt meg kell még nézzem.üdv
(#) Frankye válasza Malfox hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

Idézet:
„Ma voltam az ócskapiacon”

Megkérdezhetem, hogy melyiken?
(#) dezsi001 hozzászólása Júl 12, 2009 /

Üdv. Van egy RFT gyártmányú (német) frekvenciamérőm Nixie csöves) kb 10 évig állt és amikor bekapcsoltam akkor az összes cső összes száma világított. Előző tulajdonosa a tápfeszre gyanakodott. Ha kicserélem a tápban a kondikat akkor attól működhet?
Előre is köszi. Üdv.
(#) Malfox válasza Frankye hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

Ecseri "Tangó" Ismerjük egymást?
(#) FordRs hozzászólása Júl 12, 2009 /

Sziasztok,én ezekre vagyok a legbüszkébb:

-Marantz PM 630 Erősítő
-Marantz EQ 20 Equalizer
-Marantz HD400 Hangfal

És utoljára,ami olyan ritkaság,hogy az interneten,róla semmilyen információ nincs:

-Marantz Óra
(#) Frankye válasza Malfox hozzászólására (») Júl 12, 2009 /

Köszönöm. Nem erre gondoltam.
Idézet:
„Ismerjük egymást?”

Nem valószínű - sajnos...
(#) newman92 válasza Malfox hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Olyan voltmérőm nekem is volt, de sajnos elkeveredett valahova! Mát 2 éve! Amúgy jó kis masina! sokat használtam és nem volt rá panasz! Grat a cucchoz!
(#) Iszkakof István hozzászólása Júl 13, 2009 /

Ti mit tennétek ezzel a színes televízióval? Elbontanátok, vagy megtartanátok? Tanácstalan vagyok. Van-e, vagy rövidesen lesz -e muzeális értéke? Sehonnan sem tudtam kideríteni hány éves. Képernyőátlója 67 cm.
(#) mackopajtas válasza Iszkakof István hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Helló
szerintem ha neked nem kell akkor vidd el a TV múzeumba

itt több infót találsz
Bővebben: A TV múzeum

A többieknek pedig, nemsoká bemutatom a gyüjteményemet, készülnek a képek
(#) newman92 hozzászólása Júl 13, 2009 /

Hello! Ma szereztem ezt a kis drágát. Ezt a jó régi videót. A gazdája ki akarta dobni. Elég régi gondoltam felteszem. Annyi a hibája, hogy gyűri a szalagot meg a kijelzés nem üzemel+ egy gombja kiesett. Ez egy Orion Palladium. Szerintetek próbáljam meg megjavítani és felújítani vagy legyen alkatrész belőle?
(#) Action2K válasza newman92 hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Szia! Szét ne szedd! Az ilyen felültöltős videók régi, ritka darabok!
(#) newman92 válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Rendbek javítást esetleg? Próbáljam meg? Akkor elteszem dísznek! Ilyet amerikai filmekben szoktam látni!
(#) Müszi válasza Action2K hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Egy hasonlót én is szétcincáltam. Annyi értékes dolog van benne, hogy csak bírd kiszedni. Legább két kilónyi apró lemezcsavarom is lett a szétszerelés közben.

üdv
(#) Malfox válasza newman92 hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Tessék megjavítani,ezzel frankón le lehet másolni a kódolt filmeket is Nyomógörgő és fékszalag gyanús..800 + 1200Ft. Kijelző áramkörében meg minden bizonnyal kiszáradtak az ELKO-k..szokásuk.
(#) masi1 válasza Iszkakof István hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Ezt a jó öreg Philipset kár kidobni.72-81-ig gyártották ezt a szériát.Igaz, hogy néha a sorkimenö alatt begyulladt a panel, kontakthibákkal teli lesz,de legalább régi.Hasznositható anyag egypár tranyon és ellenáláson kivül ugysincs benne a mostaniakhoz.
(#) newman92 válasza Malfox hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Kicseréltem a kijelző kondiit és lássatok csodát gyönyörűen működik a kijelző meg az óra is!
Kösz a tanácsot! Bár már előbb eszembe volt!
(#) Malfox válasza newman92 hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Na ugye!
Én meg kaptam egy BEAG erőlködőt ,nem működik,a táp panel 4 darabra van törve...holnap legyártom

DSCF3860.JPG

(#) Action2K válasza Malfox hozzászólására (») Júl 13, 2009 /

Kaptad? Hol osztogatnak csak úgy ilyen szép "ékszerdobozkát"?
(#) nikolatesla hozzászólása Júl 14, 2009 /

sziasztok nekem van egy orosz cső kvarcom (órajel) mire lehet használni
(#) newman92 válasza nikolatesla hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Cső kvarc az meg milyen? Teszel föl képet róla? Kiváncsi vagyok melyen.
(#) Action2K válasza nikolatesla hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Pont arra: órajelet, vagy valamilyen frekvenciát előállítani. Fotót én is várnék róla. Ha nem tudsz mit kezdeni vele, én elcserélném valamire.
(#) küzmös Gergely hozzászólása Júl 14, 2009 /

Sziasztok van valakinek elfekvőben egy Orion nagyfesztekercs? Egy fekete-fehér Orion Mátra készülék (AT-2061)-be kellene
(#) masi1 válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Júl 14, 2009 /

Komplett sorkimenö van hozzá.Fogd és vidd alapon(bontottak, kölsö szelénes nem az egybeépitett).
(#) oregtamas0202 válasza küzmös Gergely hozzászólására (») Júl 15, 2009 /

Üdv. Van mindkét tipusból új, de a Masi 1 -é a legolcsóbb. Öreg T
(#) newman92 hozzászólása Júl 15, 2009 /

Üdv szereztem még egy Orion videót! Ugyanaz mint az előző! Ha hibái is! Ha érdekel valakit odaadom pár forintér! Fotó az elsőről a második is ilyen.
Következő: »»   68 / 579
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem