Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hangszórók MNC SAL
Olcsó kategóriából mondj nekem akkor valamit,mit javasolnál ha már ebbe a fórumba írok?
Szia! >>>> ITT <<<< tudsz csemegézni!
Sziasztok!
A hestore-től érdemes venni hangszórót?Ja és szoktak működni?Már volt velem olyan, hogy nemvolt benne cséve.
Nem, nem érdemes, nem szoktak működni, és a lengőcsévét is minden postázás előtt eltávolítják.
Ezt most komolyan kérdezted?
Lehet, hogy az egy hangszóró kit volt és elfelejtették vele adni a csévét.
:guluszem1: Ne haragudj de ilyenről én még nem hallottam...djgombinak van szerintem is igaza
Köszi szétnézek
Ami hestoreban kapható, azokat azért igen nagy jóindulattal lehet csak hangszórónak nevezni.. A legkevesebb, hogy nem úgy működnek, ahogy az importőr, és az adatlapja ígéri.
Persze erről nem az eladó tehet, csakis a kínai gyártó.
Em. hszek felé nézelődj.
Sziasztok!
Ez nem hülyeség hanem télleg nemvollt abban amit vettem a netről mágnes meg cséve.
Valszeg passziv membrant vettel ami elolrol teljesen ugyanugy nez ki mint egy szokasos elektrodinamikus hangszoro de nincs lengocseveje es magnese, mint pl. _ennek_
Bizony ez így lehetett. Nekem is ilyen passzív membrános dobozom van.
Hát nem hinném, nem túl valószínű, hogy egy ilyet vett volna szándékosan, mert az árából egy komplett hangsugárzó pár hangszórókészlete kijön ráadásul csak igen speciális esetekben használható.
Sokkal valószínűbb, hogy a kínai munkásnak épp jó napja volt.
Tegyél fel képet róla. Passzív membránt is árulnak különböző ársávokban, paraméterekkel ugyanúgy mint hangszórókat. Ha hangszóróként volt hirdetve, akkor a cég hibázott. Tedd fel a cég (hangszóró) elérhetőségi linkjét ahol vásároltad.
Én pedig megnéztem: a HEStore repertoárjában nem szerepel passzív membrán, csak SAL hangszórók.
Vagy a cséve és mágnes nélküli hangszórót nem a HESTrore-tól vetted?
Az a passzív membrános hangszóró kerül 5000-ezer forintba?Már mindegy mert nincs meg.
Na mondd már hol árulják a különöző ársávokba tartozó p. membránokat? Speciel én egyről sem tudok, kivéve, ha fehérváron szeretnek, és elkészítik neked.
Máshol vehette szerintem, csak nem szeretne így járni újra.
Már nemtudom hogy holvettem mert nemrég lett újból telepítve a gép és elment róla az a cím is.
Bővebben: Link
Hol vetted?
Ne haragudj, de én ezt így nem tartom hihetőnek. Semmi konkrétumot nem tudsz mondani, még a vásárlás helyét sem tudod? Számla? A már nincs meg pedig megint fura. Kidobtad? Vagy eladtad? :no:
13 éves vagyok szerinted megtartok egy számlát?Még szép, hogy nincs meg.De én nem is erre voltam kíváncsi hanem, hogy érdemes e onnan venni hangszórót.
Röviden, és tömören: Nem. Nincs olyan közöttük amit érdemes volna.
Kiegészítve az előttem szólót,azért nem érdemes venni onnan hsz-t mert mindegyik Sal márkanévvel büszkélkedik
Ja akkor lehet hogy veszek.Most is van sal hangszóróm de csak a közép hangokkal nem voltam megelégedve ezért levettem róla.
Nézzél szét...
Nemrég djgombi belinkelt egy oldalt ahol én már ki is néztem magamnak a hsz-t amiből remélhetőleg jövő hónapban tudok venni 2 db-ot,és ha igaz ami oda van írva,akkor legyalázza a SAL-t mint a.... Link
Középen rezonáns, mélyben érzéketlen, és pontatlan, illetve nincs két egyforma köztük. de Te tudod.
Szerintetek az MNC 33354 vagy 55-ös driver jó vétel? Tölcsérem van és abba szeretnék valamit . Csak gondoltam most kérdezek, nem úgy mint múltkor a SAL hsz.-val, hogy előbb vettem és úgy kérdeztem
Egyébként tudja valaki hogy mi a különbség az 54 ill. 55-ös között??? . Elméletileg mind a 2 8ohm, 200/100W. Tudom hogy az egyiknél a frek. az csak 16kHz-ig megy, de ezenkívül. Segítseteket előre is köszönöm. (vagy még esetleg a SAL DP125-tel való összehasonlítás is érdekelne )
Elvileg az 54 membránjának felépítése jobb, de pontosat csak akkor tudnék mondani, ha vagy 10 darabot mértem volna már.
A gondok általában a központosítás körül keresendők ezeknél a hszeknél. |
Bejelentkezés
Hirdetés |