Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok! Rendeltem az áruházból de van két filléres alkatrész mi csak napok múlva lesz
![]()
Üdv! Írj egy e-mailt az info@hestore.hu-ra, hogy mit szeretnél. Én is jártam így, hogy 1 alkatrész miatt elhúzódott egy rendelés. Én is ezt kértem, hogy a meglévő alkatrészeket küldjék ki, és kipostázzák majd azt az alkatrészt is, ami még nem jött meg.
Köszi! Igen írtam és nagyon gyorsan korrekten intézték már postán is van
![]()
milyen hősugárzóval akarod felmelegíteni. Mert 135°C-os volt a legalacsonyabb hőmérsékleten olvadó paszta. Bírja azt a hősugárzód?
Jah igen, bocsi hőlégfúvóra gondoltam, de ha volna ilyen pasztám vennék egy gázpákát, azzal még jobb munkálkodni vele.
Hőlégfúvós pákát (csak magát a pákát) be tudnátok szerezni? Ha igen, akkor milyen ára lenne?
A HQVideoban 8600Ft: Bővebben: Link. Ha ennél olcsóbb lenne akkor természetesen nálatok vennék. ![]() Jó lenne már építeni egy hőlégfúvós állomást... ![]() Idézet: „Jó lenne már építeni egy hőlégfúvós állomást...” Hejj! Valaki bizony gondolat olvasó ![]()
Üdv a Csapatnak!
Nem igazán találtam sehol sem magyar földön azt, amire szükségem lenne! DIN sínre szerelhető NYÁK tartót keresek. Hogy pontosan miről is beszélek, azt a linkeken láthatjátok, ezeknél jobb példát sajnos nem találtam... Ha be tudjátok szerezni, körülbelül mennyi lenne az ára? Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Ilyenből kellene moduláris változat, szóval van néhány "közdarab" az adott panelmérethez, illetve a két végelzáró. Régen használtam ilyet, de az egy újraépítés során került hozzám egy gépből, és most szükségem lenne ilyenre... Remélem tudtok segíteni! :yes:
Égen földön próbáltam szerezni DIN sinre szerelhető Nyák tartót de sajna a beszállítóink úgy néz ki nem igazán foglalkoznak ilyennel. Leginkább biztosíték tokokat forgalmaznak DIN sínre.
Bocsi!
Nem tudom mért de a beszállítónknál is közel ekkora az árkülönbség.
De ha akarjátok felvisszük az olcsóbb árát hogy egyforma legyen a drágábbéval ![]() Csak vicc volt ![]() ![]()
Érdekes... mostmár 100,-Ft-al drágább :eek2:
A lábtáv-rajzot köszönöm.
az a nettó bruttó közti váltás miatt van
![]()
Pont az különbözik vagyis a ß, áramerősítési tényező.. 160, 250, vagy 400.
Nagyobb tételszámú vásárlásnál (25,50...stb...) kedvezmény várható?
Amelyiknél igen annál oda is van írva, hogy 10db-tól már ennyi az ára.
Mint nálam, 400 db-ot rendelek a 2. link alatt található cuccból és a 400db 3000Ft helyett, csak 1750 lesz.
Na de mondjuk én pontosítanám a kérdést. mert pl már 50 vagy 100db-ra is adják a kedvezményt, nem csak ha a fölött van, pl. 51 vagy 101db?
Oda például 10+ van írva. Az társasjátéknál is azt jelenti, hogy 10 éves korú gyerek már játszhatja.
Matematikusoknak: [10[ Programozóknak: kedvezmény := (darab>=10) Irodalmároknak: Kedvezmény érvényesíthető legalább 10 darab vásárlása esetén. Ma kicsit hibbantan ébredtem ![]()
Idézet: „Ma kicsit hibbantan ébredtem” Ezt le sem tagadhatnád, de azért jó volt ![]()
Nemrég rendeltem biztosítékot, és meglepődtem, amikor a sokásos 10-es csomag helyett csak 1-1db -ot kaptam
![]()
Én amióta itt dolgozom a cégnél ez azóta így van, de ha van ilyen jellegű panasz akkor azt nyugodtan lehet írni a vevőszolgálati mail-re.
Nem, nem panasz, csak akkor legközelebb úgy rendelek
![]()
Üdv!
Ennek a terméknek mibe vannak megadva a méretei? gondolom, hogy mm, de akkor a szélessége 2,5cm, a magassága pedig 4cm?, nem nagy az egy kicsit?
Szia!
Gyanítom hogy milliméter : Nekem van itthon Jamicon 4700µF 63V-os kondi,átmérője 25 mm,magassága pedig 45 mm. Szóval azok a méretek reálisak! Üdv Kicsa
Tervezitek-e ilyen hangsugárzó csatik beszerzését?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |