Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Sziasztok! Rendeltem az áruházból de van két filléres alkatrész mi csak napok múlva lesz Van lehetőség lemondani ezt a két rendelt alkatrészt? Szeretném még a héten megkapni a csomagot és azt a két alkatrészt beszerzem boltban ha ez lehetséges.
Üdv! Írj egy e-mailt az info@hestore.hu-ra, hogy mit szeretnél. Én is jártam így, hogy 1 alkatrész miatt elhúzódott egy rendelés. Én is ezt kértem, hogy a meglévő alkatrészeket küldjék ki, és kipostázzák majd azt az alkatrészt is, ami még nem jött meg.
Köszi! Igen írtam és nagyon gyorsan korrekten intézték már postán is van
milyen hősugárzóval akarod felmelegíteni. Mert 135°C-os volt a legalacsonyabb hőmérsékleten olvadó paszta. Bírja azt a hősugárzód?
Jah igen, bocsi hőlégfúvóra gondoltam, de ha volna ilyen pasztám vennék egy gázpákát, azzal még jobb munkálkodni vele.
Hőlégfúvós pákát (csak magát a pákát) be tudnátok szerezni? Ha igen, akkor milyen ára lenne?
A HQVideoban 8600Ft: Bővebben: Link. Ha ennél olcsóbb lenne akkor természetesen nálatok vennék. Jó lenne már építeni egy hőlégfúvós állomást... Idézet: „Jó lenne már építeni egy hőlégfúvós állomást...” Hejj! Valaki bizony gondolat olvasó
Üdv a Csapatnak!
Nem igazán találtam sehol sem magyar földön azt, amire szükségem lenne! DIN sínre szerelhető NYÁK tartót keresek. Hogy pontosan miről is beszélek, azt a linkeken láthatjátok, ezeknél jobb példát sajnos nem találtam... Ha be tudjátok szerezni, körülbelül mennyi lenne az ára? Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Ilyenből kellene moduláris változat, szóval van néhány "közdarab" az adott panelmérethez, illetve a két végelzáró. Régen használtam ilyet, de az egy újraépítés során került hozzám egy gépből, és most szükségem lenne ilyenre... Remélem tudtok segíteni! :yes:
Égen földön próbáltam szerezni DIN sinre szerelhető Nyák tartót de sajna a beszállítóink úgy néz ki nem igazán foglalkoznak ilyennel. Leginkább biztosíték tokokat forgalmaznak DIN sínre.
Bocsi!
Nem tudom mért de a beszállítónknál is közel ekkora az árkülönbség.
De ha akarjátok felvisszük az olcsóbb árát hogy egyforma legyen a drágábbéval Csak vicc volt Lábtávolság már fenn van
Érdekes... mostmár 100,-Ft-al drágább :eek2:
A lábtáv-rajzot köszönöm.
az a nettó bruttó közti váltás miatt van
Pont az különbözik vagyis a ß, áramerősítési tényező.. 160, 250, vagy 400.
Nagyobb tételszámú vásárlásnál (25,50...stb...) kedvezmény várható?
Amelyiknél igen annál oda is van írva, hogy 10db-tól már ennyi az ára.
Mint nálam, 400 db-ot rendelek a 2. link alatt található cuccból és a 400db 3000Ft helyett, csak 1750 lesz.
Na de mondjuk én pontosítanám a kérdést. mert pl már 50 vagy 100db-ra is adják a kedvezményt, nem csak ha a fölött van, pl. 51 vagy 101db?
Oda például 10+ van írva. Az társasjátéknál is azt jelenti, hogy 10 éves korú gyerek már játszhatja.
Matematikusoknak: [10[ Programozóknak: kedvezmény := (darab>=10) Irodalmároknak: Kedvezmény érvényesíthető legalább 10 darab vásárlása esetén. Ma kicsit hibbantan ébredtem
Idézet: „Ma kicsit hibbantan ébredtem” Ezt le sem tagadhatnád, de azért jó volt
Nemrég rendeltem biztosítékot, és meglepődtem, amikor a sokásos 10-es csomag helyett csak 1-1db -ot kaptam Ez mióta van így? Csak azért kérdezem mert az ára ugyan annyi volt mint a 10-es csomagnak.
Én amióta itt dolgozom a cégnél ez azóta így van, de ha van ilyen jellegű panasz akkor azt nyugodtan lehet írni a vevőszolgálati mail-re.
Nem, nem panasz, csak akkor legközelebb úgy rendelek
Üdv!
Ennek a terméknek mibe vannak megadva a méretei? gondolom, hogy mm, de akkor a szélessége 2,5cm, a magassága pedig 4cm?, nem nagy az egy kicsit?
Szia!
Gyanítom hogy milliméter : Nekem van itthon Jamicon 4700µF 63V-os kondi,átmérője 25 mm,magassága pedig 45 mm. Szóval azok a méretek reálisak! Üdv Kicsa
Tervezitek-e ilyen hangsugárzó csatik beszerzését?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |