Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   36 / 199
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Na legalább te ettél ma palacsintát...
...és akkor mit szóltak volna otthon, ha kint jól degeszre etted volna magad palacsintával?
(#) spikk válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Ja, tényleg, nálunk is volt palacsinta, igaz, nekem csak egy jutott, a kölkök felfalták előlem (amíg én a levest megettem, mert ugye azt nem kérnek, hogy férjen a palacsinta ).
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Hiszi a piszi...
Na talán majd jövőre...
(#) Stadi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Egyszer anyám egy egész hétig minden nap sütött nekem palacsintát, hátha megunom... Nem jött össze neki. Bár az utolsó nap már nehezen gyűrtem le az adagomat. (Persze ezt nem mondtam neki...)
(#) rockersrac hozzászólása Aug 22, 2009 /

Képek,videó tőlem holnap érkeznek! Modik! A videot hova tölthetem fel? jó ha arra a (magyarra fordítva ) tecső nevű oldalnak a tárhelyére felteszem,és be linkelem? Ha nem,akkor írjátok meg hogy hova és mint lehet feltenni! Rockersrac mára kiszállt!
Egy kérdés: a paprikás krumplit ki követte el? Mert NAGYON FINOM VOLT!
(#) AoC válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

mögötted én állok, bár a hajam nem tudom miért úgy áll... talán reggel megfésülködhettem volna
(#) rockersrac válasza rockersrac hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

Ja én Gubán Gábor komám mögött állok fekete pólóban,és amúgy helyes a tipp a személy azonosságra!
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2009 /

De a másodikon ott voltam! Szóval ne szóljál be!
(#) vicsys hozzászólása Aug 22, 2009 /

Hamarosan fent lesz tőlem 110db kép. Lehet csemegézni.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani webinas kollegának az áldozatos fuvarozásért! Nagyon szépen köszönöm!
A hangulat az időjárás és a kaja is nagyszerű volt! (kár, hogy nem tudtam enni belőle... T.i.- már nem jutott, mert a sisere had mind felfalta!! ) A palacsinták különösen szépen sikerültek volna.
Tényleg nagyon jól éreztem magam! Csak azt sajnálom, hogy HEstore-ban nincs kék 2x16-os LCD...
Külön köszönet a szervezőknek!!

Mod:
-- LCD: Ne hergelj! Mondtam, idegeim kötélből vannak.
-- Topi
(#) webinas hozzászólása Aug 22, 2009 /

Jó reggelt, jó reggelt!
Hazaérvén ledőltem "kicsit" és most tértem magamhoz. Vicsysnek ezúton üzenem ismét, hogy nincs mit megköszönnie. Örömmel segítettem.

Mit is csinálhattam volna itthon?
Gondolom, azon rágódtam volna, hogy a HEstore-ban, vajon miért nem lehet AT45DB161 Memória IC-t és kék színű kijelzők kapni...

Szeretnék köszönetet mondani én is a szervezőknek, hogy áldozatos munkájukkal sikerült egy felejthetetlen napot "alkotniuk"!

Mod:
-- LCD: TE SE!
-- Topi
(#) deguss hozzászólása Aug 22, 2009 /

Nagyon jó volt minden, én is jól éreztem magam. A képek magukért beszélnek, bánhatja, aki nem jött el.
(#) titi hozzászólása Aug 22, 2009 /

Csak szeretném megkérdezni, hogy mikor kerülnek fel a HEstore-ba azok az értékes kitermelt alkatrészek? :hide:
(#) webinas válasza vicsys hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Vic!
Lassítanunk kellene, mert arcul leszünk téve egy szívlapáttal!
(#) Topi válasza webinas hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Na ja! Óvakodj a Topitól... Attól aki nem ad nektek LCD-t és DCF vevőt!
(#) Mzolee hozzászólása Aug 23, 2009 /

Őszintén örülök, hogy tévedtem délelőtt - ITT - és jó időjárásotok lett

Nagyon fogok igyekezni, hogy a következő talin ott lehessek

Gratula nektek, hogy mégis összejött!
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Ezzel a warn- mentességgel csak óvatosan.
Nem pimaszkodásképp, de így, hogy már majdnem minden modit láttam személyesen, valahogy nem tudlak "úgy" komolyan venni titeket, legalábbis számomra a mai nap folyamán az "ember" volt előtérben és a jó hangulat szerintem mindenkire pozitív hatással volt! :yes:
Ahogy elcsíptem Frankye és szamóca párbeszédét:
Idézet:
„Na ki a Vérmoderátor?!”

Ami a mai (tegnapi) napot illeti... Hááát... Én nagyon jól éreztem magam!!! :yes: Norbival beszélgettem egy kicsit a helyszínen a találkozó vége felé, de a többieknek is elmondom. A palacsintát hiányoltam, szerintem ezzel nem voltam egyedül! Ami a létszámot illeti, én pozitívan csalódtam, mert nem láttam át, hogy hány emberre számíthatunk igazán, hiába voltak statisztikai adatok. Az, hogy maga a találkozó milyen volt, nem tudom mihez hasonlítani, mert ez volt az első (és remélem nem az utolsó). Témájában, és hangulatában is másabb volt, mint a kecskeméti tali, vagy egy börze a Puskásban... Más, de jó volt. Matthew légbőlkapott ötlete, miszerint csináljunk kiforrasztóversenyt, nekem nagyon bejött, be is neveztem! Ismét megismertem néhány nick mögött bújó egyént, számomra ezért is fontosak, értékesek az ilyen összejövetelek!
Sajnálom azokat, akik nem tudtak eljönni, mert csak körvonalazni lehet a történteket! Úgy érzem, teljes mértékben megérte elmennem! :yes:

Zárszóként csak annyit írok, hogy köszönöm a szervező csapatnak az Első HobbiElektronika Találkozót, bízom benne, hogy a következő E.H.E.T. szervezését is vállalják! (a neve maradhat E.H.E.T, mert még egy ugyanilyen úgy sem lesz, vagy akkor legyen "második első" --> M.E.H.E.T. )
Szép volt fiúk! :kalap:
(#) dbase hozzászólása Aug 23, 2009 /

Srácok jo látni hogy mennyi megszállott van.
A képeket elnézve én is kedvet kaptam, csak sajnos a távolság, s a pénz gátat ver, sporolos és spúr is vagyok. Kecskeméten lett volna az oké.
Az ilyen bulikat szeretem, ami nem a pia körül forog, hanem az értelemes gondolkodó talpraeset megszálott emberek tartanak. Ez többet ért nektek, és így fényképeket nézve nekem is mint egy szánalmas "szög-drog" buli az elkényesztetett fiatalok körében.
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
„a neve maradhat E.H.E.T, mert még egy ugyanilyen úgy sem lesz, vagy akkor legyen "második első" --> M.E.H.E.T.”

Ja, én is ezen gondolkoztam a múltkor.

Legyen akkor majd:

Második (Elsőt követő) HobbiElektronika Találkozó

(#) Norberto válasza dbase hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Idézet:
„Az ilyen bulikat szeretem, ami nem a pia körül forog, hanem az értelemes gondolkodó talpraeset megszálott emberek tartanak. Ez többet ért nektek, és így fényképeket nézve nekem is mint egy szánalmas "szög-drog" buli az elkényesztetett fiatalok körében.”

Igen, talán ezért is alakult így, mert mi is, akik ott voltunk, hasonlóan gondoljuk.

---

No, én most 1 hétre lelécelek, irány a Tiszaszipi
(#) llaci56 hozzászólása Aug 23, 2009 /

Köszönet a szervezőknek! Jó buli volt!
(#) Békabácsi válasza MolnarG hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Nu, már én is hozzá tudok szólni!

A szervezőknek és a résztvevőknek is köszönöm a tegnapi napot!

Nekem -legalább is- könnyebb, ha tudok arcokat is kapcsolni egy-egy névhez...

Végezetül egy-két kiegészítés a csoportképhez:

Lehetne az 'Én' helyett 'MolnarG' (ha jól tévedek)?

A többi a mellékletben.
(#) Dióda hozzászólása Aug 23, 2009 /

Na úgylátom alakul a dolog. Kár hogy sajnos pénz és idő nélkül vagyok másképp én is ott tobzódtam volna.
Sebaj majd a következőre valahogy eljutok ha a fene-fenét is eszik. Nade a mai világban nem olyan egyszerű ám semmi, de ezt hagyjuk most.
Elnézve a képeket eléggé családiasra sikeredett a találkozó és aki részt vett rajta tuti hogy tele élményekkel és tapasztalatokkal.
Nalátjátok megérte kicsit közösségibbé tenni az oldalt mégha úgy kell néha bökdösni is a témákat hogy menjenek az eszmecserék, illetve több mindent tudjunk meg egymásról esetleg egy rossz készülék álltal ami épp a porondon van.
Nade mint a "Hobbielektronika Ősmumusa" én ennek nagyon örülök. Csak így tovább fiúk remélem a következőre eljutok én is. Csak nehogy ott kapjam meg a fejemre a rávalót a témáim miatt :hide: .
(#) Frankye hozzászólása Aug 23, 2009 /

No, végre végig tudtam olvasni a témában péntek délután keletkezett 15 (!) oldalt.
Örülök, hogy mindenki jól érezte Magát, és hogy ilyen szép számmal el tudtatok jönni.
Köszönöm mindenkinek, aki ott volt, hogy jelenlétével emelte a rendezvényünk fényét, de külön köszönetemet kell kifejeznem a két fő szervezőnek, Norbertonak és Topinak. Utóbbinak a szponzorálást is köszönjük!
Köszönöm továbbá, hogy a moderátor társak is eljöttek (Kobold Mester hivatalos felmentvényt kapott, kisKoboldra várakozás miatt!), továbbá mindazoknak, akik valamit felajánlottak, elhoztak, bemutattak, főztek, (majdnem)sütöttek, etettek-itattak, ettek-ittak, forrasztottak ki-, s be. Külön köszönetem a határon túlról érkezett Potyo Mesternek és KTobinak, hogy vállalták a hosszú és fáradtságos, nemkülönben pedig nem épp olcsó utat!
Természetesen köszönettel tartozom - mindannyiunk nevében, azt hiszem - mindazoknak, akik eljöttek, fotóztak, vagy egyáltalán, csak "ott voltak".
Azt hiszem, hogy akik nem tudtak (azt nem is feltételezem, hogy volt, aki nem akart!) eljönni, ilyen vagy olyan okokból, egyrészt most már bánják, másrészt biztosan ott lesznek a M.E.H.E.T.-en.
A hangulat fergeteges volt, a programokat nem mosta el az eső, szerencsére a vihar is elkerült minket. A kaja (biztosan) jó volt, hiszen két, "mesterszakács" (Zoli3 és LLaci56 (azért is két NAGY L-lel, megérdemled!)) készítette, bár - sajnos - nekünk (úgymint Vic Barátom tündéri párja, Vic, Webinas Kolléga és jómagam) már nem jutott, mert a falánk siserehad mind megette előlünk, ráadásul a palacsintasütés is elmaradt (Vic Barátom legnagyobb bánatára a szalonnás-lilahagymás-csilipaprikás palacsinta is!), de azért remekül éreztem magam.
Mechanikus Kolléga nagylelkű felajánlását én is megköszönöm, és remélem, hogy a következő alkalommal személyesen is meg tud majd jelenni, hogy kezet szoríthassak Vele a nagylelkűségéért és a remek munkáját dicsérendő.
Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek a tegnapi, felejthetetlen napot!

(Gafly Mesternek külön köszönetem, hogy meglepett egy kotyogásmentes fúróállvánnyal és a hozzá tartozó motorral! Sajnos, azt nem tudom, ki volt, aki a rengeteg elvihető dolgot kipakolta, de Neki is hatalmas köszönettel tartozom!)
(#) Szetya hozzászólása Aug 23, 2009 /

Hihetetlenül jól sikerült a találkozó, nagyon jól éreztem magam.
Természetesen köszönjük a szervzőségnek, azoknak akik ott voltak és akik csak gondolatban voltak velünk mert más elfoglaltságuk akadt...
217 képet készítettem (akad köztük jó is ) aminek még nem tudom mi lesz a sorsa. Mindenképp le kell majd kicsinyítsem mert összesen 700 Mega.
(#) vtsoftware hozzászólása Aug 23, 2009 /

Képátméretezéshez ajánlom figyelmetekbe a VSO Image Resizer nevezetű programocskát...
(#) Attila86 hozzászólása Aug 23, 2009 /

Sajnálom hogy nem tudtam elmenni, de igazából Szentendrén is nagyon jól éreztem magam. :yes:
Ilyen elfoglaltságom többet már nem lesz, úgyhogy legközelebb biztos elmegyek majd a fórumtalálkozóra. Mikor lesz a következő?
(#) szamóca válasza Attila86 hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Augusztus 21.-én?
(#) pici válasza szamóca hozzászólására (») Aug 23, 2009 /

Melyik évben?
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 23, 2009 /

Üdv mindenkinek, sziasztok. :kalap:

Köszönöm a moderátoroknak, hogy ezt a találkozót megrendezték, és moderálták. Szerencsére nem volt egyetlen némítás sem. Nagyon jó lett, csak így tovább.
A helyszinre Frankye szálított kocsival, köszi.
Köbzoli gulyás levese nagyon ízlett, majdnem lemaradtam rólla. A paprikáskrumplit már nem tudtam tesztelni sajnos.
Nagyon jó volt a Kiforrasztó verseny is. Sok hobbistával tudtam megismerkedni, egy nap kevés is ennyi eszmecserére. A szinpadon ahol a csoportkép készült, csodálom hogy mindenki ráfért, ráadásul egy kis tó van a szinpad mögött, legfeljebb a magasak abba álltak volna, és a kisebbek a szinpadon és így elértek volna.
Annyi poént hallottam, igaz Matyi nem volt a közelemben, de hallottam. csak vicc
Pici -nek is köszönöm az LCD kijelzőket. Erről jut eszembe, hogy amikor a kijelzőket nézegettem, fél napig, gondolkodtam megvegyem , ne vegyem meg, és persze ingyen elvihető volt, de nemtudtam még akkor, és ráadásul pici is rájátszott azzal, hogy megkérdezte, mennyit ajánlanék érte. Ráadásul az összes képen ott látszódóm, aogy az ominózus kijelzőket négezetem.
A nap végén viszont gyorsan távoztam, és elnézést kérek, hogy elbúcsuzni nemtudtam mindenkitől, mert elment a nap és a vonatom is, ha tovább maradtam volna. Imi65 -el mentünk el az ő házukhoz, az ő kocsivával. Ott aztán nagyon jól elvoltunk. Matyi és én is annyi mindent kaptunk, hogy alig birtuk már hazacipelni. Utána meg kikisértek a buszhoz, és mentünk haza. A vonat ráadásul megeleőzőtt egy zivatargócot, amikor Füzitőn leszáltam, nem telt el 5 perc, és elkezdett esni, majd 10 másodperc mulva bőrig áztam. A telefonom már megint túlélte, de az is eléggé átázott.

Köszönök mindent!

Mej.: Matthew melett, a világoskék pólóban az én lennnék a csoport képen. Szamócát majdnem teljesen kitakartam.
(#) MolnarG hozzászólása Aug 23, 2009 /

Szomorúan hallom, hogy elmaradt a palacsintasütés... a két üveg házi eperlekvárnak, amit vittem mi lett a sorsa (a hűtőbe volt)?

Közbe frissítettem a csoportképet, aki felismerni véli magát a képen az ne tartsa vissza az információt és szóljon, hogy írjam fel a nevét a megfelelő helyre. Közbe megkezdtem én is a képfeltöltést.

Üdv.
Következő: »»   36 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem