Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
15Hz? Hány cm2-s a trafó?
Látod ha valósághoz közeli rajzokat közölsz , megjön a segítség is, azonnal látszott , hogy a fűtéseket a levegőben hagytad .
Köszi a segítséget! Ma jön az igazi móka, bekötöm az előfokot és kipróbálom a 2-őt együtt Majd ha az is megvan arról beszámolok mindenképp.
Szívesen .
Még segíthetnél nekünk azzal is ha a szereléséről is mutatnál valamit . Félek , hogy lesz még probléma , gondolok itt az előfok földfontjára , amit szigetelni kellene a GND-től.
Biztos hogy akarod látni az alját? A sok módosítástól már kész dzsungel
Nem baj az! Képet!!!
Csöves testvéreim!
Szükségem lenne kettő darab dekál (noválhoz hasonló, csak 10 lábú) cső foglalatra. A PCH200-as csőnek volt ilyen feglalatja. Aki tudna nekem kettő db.-t küldeni, a Horizont csöves TV teljes csőkészletével fizetek!! Előre is köszönöm: Müszi
Szia Müszi! Én tudok küldeni , de csak nyákosban ( szerintem nem is készült belőle, csak ilyen ) Úgyis kell kiforrasztanom noválokat TV panelből, akkor kiveszem a dekálokat is!, még lehet a héten el is tudom küldeni!
Bearanyoztad a napomat. A Horizont TV csőkészlete megfelel mint csere tárgy?
Megkaptad a Pacsirta hangszóróját?? Köszönöm: Müszi
Szia! Még Zolinál van a hangszóró, de köszönöm szépen! Mi van a Horizont TV-ben ? Mert mind nem kell, csak sorvégcső, hangvégfok, meg , ha van ECC, esetleg EC. Én köszönöm!
Mert koncerten voltam, másnap meg kertibulin, de már megbántam, mert egyik sem volt jó ... bár pénzem nem lett volna ..
A sorvégcsőnek nincs meg a az anódsapija, amúgy jó, hangvégcső, jó.
üdv
akkor elég a hangvégcső, de az se fontos, ha nem akarsz egy csövet postázni kell még esetleg valami? hátha akad
Más nem, köszönöm, csak a két foglalat. Ha gondolod viszek neked pár finomságot a novemberi börzére
Szia!
Ha nem titok, elárulod, milyen könyvben található ez a kapcsolás?
Ha szabad belekotyokog, ha jól emlékszem:
Rózsa Sándor : Amatőr mérőkészülékek építése.
Elküldtem a "könyvet ". Megtalálod benne a generátort .
Sziasztok,
231V-os primer fesz mellett ha 3.8V jön le terhelve a szekunder oldalon 4V helyett az szerintetek elég lehet az AZ4-nek? Köszi, barna
Fogsz egy AZ4-et, rákötöd, ha fűt igen, ha nem fűt, akkor nem.
Márk, a Barna ettől azért precízebb műszaki ember.
Te akartál rosszul lenni Egy kép a teljes erősítőről és egy kép az aljáról
Mit akarsz, ez így a jó!
Imi: Akkor mire értette, hogy elég-e? Bírja-e majd az áramot? Szerk.:Hozzátenném, hogy Köbzoli hozzászólását még nem láttam, amikor ezt írtam. Ezekszerint teljes mértékben egyetértünk.
Hú.. , az fojtó ott az előfok közepén ?
A rajzodban láttam fojtót , ez lenne az ? Rosszabb helyet nem is választhattál volna neki . Ha tévednék ... bocs .
Te sose az a dizájnt nézed Pedig ez így működik...
A helyzet az hogy a fleta tekert nekem egy kis csinos toroidot az AZ4 fűtéséhez és tesztelésre bekötöttem hogy mennyire melegszik. Ekkor mértem rá és láttam, hogy csak 3,8V jön le róla.
De mindjárt mérek áramot is rajta!
Amennyiben fojtó látható az előfok csövei között , akkor ebben a rendben , rendes brumm is lesz .
CTRL+az egér görgőjével nagyítani tudod az oldalt.
CHZ: Tényleg érdekes ott az a fojtó. De nem én tettem oda...
Félreértesz , csak ismét segíteni szeretnék .
Ez így rossz !! Külső rendben van , nem azzal van a bajom . Fojtót nem teszünk ilyen helyre , minden csövet megszór , biztos brumm . Az előfok nyákját is szigetelve szereld , addig ne is próbáld , sok kínlódást megtakaríthatsz .
Az nem érdekes , nagy hiba .
Azt csodálom . hogy nem vettétek észre . |
Bejelentkezés
Hirdetés |