Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
15Hz? Hány cm2-s a trafó?
Látod ha valósághoz közeli rajzokat közölsz , megjön a segítség is, azonnal látszott , hogy a fűtéseket a levegőben hagytad .
Köszi a segítséget!
![]() ![]() ![]()
Szívesen .
Még segíthetnél nekünk azzal is ha a szereléséről is mutatnál valamit . Félek , hogy lesz még probléma , gondolok itt az előfok földfontjára , amit szigetelni kellene a GND-től.
Biztos hogy akarod látni az alját?
![]() ![]()
Nem baj az! Képet!!!
![]()
Csöves testvéreim!
Szükségem lenne kettő darab dekál (noválhoz hasonló, csak 10 lábú) cső foglalatra. A PCH200-as csőnek volt ilyen feglalatja. Aki tudna nekem kettő db.-t küldeni, a Horizont csöves TV teljes csőkészletével fizetek!! Előre is köszönöm: Müszi
Szia Müszi! Én tudok küldeni , de csak nyákosban ( szerintem nem is készült belőle, csak ilyen ) Úgyis kell kiforrasztanom noválokat TV panelből, akkor kiveszem a dekálokat is!, még lehet a héten el is tudom küldeni!
Bearanyoztad a napomat. A Horizont TV csőkészlete megfelel mint csere tárgy?
Megkaptad a Pacsirta hangszóróját?? Köszönöm: Müszi
Szia! Még Zolinál van a hangszóró, de köszönöm szépen! Mi van a Horizont TV-ben ? Mert mind nem kell, csak sorvégcső, hangvégfok, meg , ha van ECC, esetleg EC. Én köszönöm!
Mert koncerten voltam, másnap meg kertibulin, de már megbántam, mert egyik sem volt jó ... bár pénzem nem lett volna ..
A sorvégcsőnek nincs meg a az anódsapija, amúgy jó, hangvégcső, jó.
üdv
akkor elég a hangvégcső, de az se fontos, ha nem akarsz egy csövet postázni
![]() ![]()
Más nem, köszönöm, csak a két foglalat. Ha gondolod viszek neked pár finomságot a novemberi börzére
![]()
Szia!
Ha nem titok, elárulod, milyen könyvben található ez a kapcsolás?
Ha szabad belekotyokog, ha jól emlékszem:
Rózsa Sándor : Amatőr mérőkészülékek építése.
Elküldtem a "könyvet ". Megtalálod benne a generátort .
Sziasztok,
231V-os primer fesz mellett ha 3.8V jön le terhelve a szekunder oldalon 4V helyett az szerintetek elég lehet az AZ4-nek? Köszi, barna
Fogsz egy AZ4-et, rákötöd, ha fűt igen, ha nem fűt, akkor nem.
![]()
Márk, a Barna ettől azért precízebb műszaki ember.
![]()
Te akartál rosszul lenni
![]() ![]()
Mit akarsz, ez így a jó!
![]() Imi: Akkor mire értette, hogy elég-e? Bírja-e majd az áramot? Szerk.:Hozzátenném, hogy Köbzoli hozzászólását még nem láttam, amikor ezt írtam. Ezekszerint teljes mértékben egyetértünk.
Hú.. , az fojtó ott az előfok közepén ?
A rajzodban láttam fojtót , ez lenne az ? Rosszabb helyet nem is választhattál volna neki . Ha tévednék ... bocs .
Te sose az a dizájnt nézed
![]() ![]()
A helyzet az hogy a fleta tekert nekem egy kis csinos toroidot az AZ4 fűtéséhez és tesztelésre bekötöttem hogy mennyire melegszik. Ekkor mértem rá és láttam, hogy csak 3,8V jön le róla.
![]() De mindjárt mérek áramot is rajta!
Amennyiben fojtó látható az előfok csövei között , akkor ebben a rendben , rendes brumm is lesz .
CTRL+az egér görgőjével nagyítani tudod az oldalt.
CHZ: Tényleg érdekes ott az a fojtó. De nem én tettem oda... ![]()
Félreértesz , csak ismét segíteni szeretnék .
Ez így rossz !! Külső rendben van , nem azzal van a bajom . Fojtót nem teszünk ilyen helyre , minden csövet megszór , biztos brumm . Az előfok nyákját is szigetelve szereld , addig ne is próbáld , sok kínlódást megtakaríthatsz .
Az nem érdekes , nagy hiba .
Azt csodálom . hogy nem vettétek észre . |
Bejelentkezés
Hirdetés |