Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De nem úgy néz ki az eleje, mint a cylone (vagy hogy kell írni...) űrhajók?
Gratulálok.
Sok sört, avagy sok sikert. imi65: De "durva". Ezek tényleg léteztek akkoriban?
A Ganz nagyon sokfelé készített abban az időben motorvonatokat.
[OFF]Jó.
Köszönöm.
Nem semmi, ahogy kinéznek. Van egy "vonatbolond" barátom, ha az meglátja....
Jön a kalauzoktól elorozott tárcsájával hogy hóóó, hadd nézzem meg tiszti szemmel is! Innen ki nem mész, míg meg nem néztem utolsó csavarodat is
Jóestét!
Csak "beugrok" egy kérdéssel: Tényleg nem lehet emelt infó érettségin használni tavasztól a Turbo Pascalt?
Akkor ez beugratós kérdés volt? :hehe:
Jó éjaszkát éjjeli bagjok.
Sikeresen mejavítottam egy 2X16 karakteres kijelzőt, ezért megyek is elalvóba. Jóéjt mindenkinek. :wave:
Szóljak nagynénémnek, hogy látogasson meg Titeket? Ő is Calgaryban lakik.
Nagyon szépen köszönöm a vasútimádó társakkal egyetemben!
Értem
Így hogy már suli van, kevesebben vagyunk most
Elvileg, van
De ma már gyakorlati nap van, a papírok ma lettek elintézve, estefelé a vállalkozóval megbeszélem hogy holnap hogy smint megyünk, szóval honlap munka. :yes: Köszönthetünk egy születésnapost is! Az internet ma 40 Éves
Nem tudjátok, mi van a BSS oldalával? Nem jön be, csak a FW-es átirányító oldal.
Üdv mindenkinek!
Már itt vagyok Debrecen city-ben. Ez lett az új lakhelyem. megvolt ma a matek és fizika szintfelmérő is. A fizikában olyan atomfizikai kérdés volt, hogy azt se tudtam hol vagyok. Kicsit nagy nekem még ez a város, de majd megszokom.
Pingre sem válaszol, lehet másik szerverre költöztetik...
Mi ez a nagy pangás itt? Sehol senki. Vagy ez már a sulinak tudható be? Nehogy azt mondjátok, hogy már a második nap 1000000000 oldal házit kaptatok.
Én itt vagyok, de semmit nem csinálok, pedíg volna mit, 200000000000 oldal házit kaptam
Ne is mond. Mennyi befejezetlen dolgot hagytam otthon. Most csinálhatnám megfelé, erre itt ülök a szobában és bámulok ki az ablakon.
Nekem is van így.Csak én hétvégén tudom csinálni.Vagy még akkor sem, mert nincsen alkatrész.Hallgass zenét.Az jót tesz.
Szerk.:Legalább van időd rajzolgatni, gondolkodni, kialakulnak a dolgok, hogy mit szeretnél bele...Nem mellesleg az alkarészeket is van idő beszerezni.
Egy fontos kérdésem lenne. Állandóan ledobál a net. Eddig otthon semmi bajom nem volt a routerral, simán vitt két gépet. Most felhoztam Debrecenbe, itt is beállítottam, de állandóan ledobál egy pillanatra. Ezt a hibaüzenetet látom a router konfigjában milliószor.
Valakinek van valami ötlete, mert így nem lehet semmit csinálni.
Töltesz le valamit?
Elvileg semmit, de a másik gépen megy valami letöltés...
Egy fórum ahol kb. ez van... bár csak beleolvastam.
Mégegy link... Szvsz. támadgatják a routered, amit ő blokkol a net megszakításával. Hogy ez ellen mit lehet csinálni? Ezt így hirtelen nem tudom Milyen routered van?
Akkor az is lehet, hogy túlmelegszik és megszakít egy pillanatra.Nekem szokott ilyen lenni.
Ha egy router "szakad" mert túl melege van akkor az már túúúlságosan meleg... az ellen tegyél valamit - ha még nem tetted meg - mert nem fogsz sokáig netezni vele.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |