Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » StealthPlug
Témaindító: magyargergo, idő: Szept 5, 2009
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy tudnátok-e segíteni ebben az átalakítóban?
Előre is köszönöm!
Szia!
Mi a gondod vele? Első ránézésre ez egy USB hangkártya gitárhoz vagy bármihez, van rajta hangerőállítás, fülhalgató kimenet. Számítógépre dugva egy külső hangkártyaként viselkedik.
Azért gondolkoztam h ott van benne azért vmi mert add le ugyebár 5V-ot az usb
9’/2,5m length cable with integrated audio interface 1/4” jack connector MONO IN 1/8” mini-jack Headphone STEREO OUT (suitable also for Amp/Powered Speaker OUT) USB 1.0/2.0 connector Activity LED Volume UP/DOWN buttons USB bus powered 16 bit A/D -D/A converter 44KHz/48KHz Sampling Frequency Ultra-low latency ASIO and Core Audio Drivers Hi-Z direct Guitar and Bass-IN (suitable for any instrument with line out also) ezeket tudja
vagy gyakorlatilag ilyen egyszerű lenne?
ha igen akkor annyira kérnélek meg h egy kapcsolási rajzot csinálj hozzá mert nem rég kezdtem ilyennel foglalkozni
Igen, majdnem. De a képen látható ezközből még nem láttam használhatót. Pedig van vagy 8 darab belőle, több helyről. Mindnek borzasztó zajos a bemenete, és semmire se jó.
Régebben lehetett kapni T*sco ban skype telefont. az egy usb hangkártya, no az legalább működött. Azt szétszedve lehetett használni ilyesmi alkalmazásokra.
hmm... lerajzolnád annak a kapcsolási rajzát kérlek de ez úgy kéne h gitárhoz
Helló!
Ez hasonló nagyon, mint egy PCM2902-vel felépített usb-s hangkártya, megfejelve egy előerősítővel, ami vonalszintre emeli a gitár jelét. Itt az oldalon van is témája ennek az usb-s hangkártyának. Keress rá a PCM2902 szóra és ki is dobja a kereső. Bár ha kezdő vagy, akkor szerintem úgysem tudod megépíteni, mert smd az IC és ahhoz gyakorlott kezek és jó páka kell a beforrasztásához.
Ahogy gr89 "kooléga" írja, nem egyszerű a megépítése, főleg ha nem vagy jártas benne. Jobb jársz ha veszel ilyet, bagatel pénzért adják, ráadásul kiberhelhető az alább írt ezközökből.
Legfeljebb szintillesztés, leválasztás kelhet a gitárhoz, mert az érzékenységük mikrofon szintű. A gitár valószínűleg ennél többet ad le. Ez még a jobbik eset. Csak ötletként: bluetooth headset is átalakítható erre, csak szintén illesztés, tápellátás megoldása az egész. De oda is finom kezkek és hozzáértés kell. A kapcsolás pedig egyértelmű, mikrofon helyére megy a gitárkimenet(nagyvonalakban), hallgató helyere fülhallgató dugalj, vagy semmi.
Valaki küldene egy linket, hogy honnan lehet ezeket megvásárolni?
PCM2902 TA2145AF BC817-25 Előre is köszönöm! |
Bejelentkezés
Hirdetés |