Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » StealthPlug

Témaindító: magyargergo, idő: Szept 5, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) magyargergo hozzászólása Szept 5, 2009 /

Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy tudnátok-e segíteni ebben az átalakítóban?

Előre is köszönöm!
(#) dokidoki válasza magyargergo hozzászólására (») Szept 5, 2009 /

Szia!
Mi a gondod vele? Első ránézésre ez egy USB hangkártya gitárhoz vagy bármihez, van rajta hangerőállítás, fülhalgató kimenet. Számítógépre dugva egy külső hangkártyaként viselkedik.

Azért gondolkoztam h ott van benne azért vmi mert add le ugyebár 5V-ot az usb

9’/2,5m length cable with integrated audio interface

1/4” jack connector MONO IN

1/8” mini-jack Headphone STEREO OUT (suitable also for Amp/Powered Speaker OUT)

USB 1.0/2.0 connector

Activity LED

Volume UP/DOWN buttons

USB bus powered

16 bit A/D -D/A converter

44KHz/48KHz Sampling Frequency

Ultra-low latency ASIO and Core Audio Drivers

Hi-Z direct Guitar and Bass-IN (suitable for any instrument with line out also)

ezeket tudja

vagy gyakorlatilag ilyen egyszerű lenne?

ha igen akkor annyira kérnélek meg h egy kapcsolási rajzot csinálj hozzá mert nem rég kezdtem ilyennel foglalkozni

Igen, majdnem. De a képen látható ezközből még nem láttam használhatót. Pedig van vagy 8 darab belőle, több helyről. Mindnek borzasztó zajos a bemenete, és semmire se jó.
Régebben lehetett kapni T*sco ban skype telefont. az egy usb hangkártya, no az legalább működött. Azt szétszedve lehetett használni ilyesmi alkalmazásokra.

hmm... lerajzolnád annak a kapcsolási rajzát kérlek de ez úgy kéne h gitárhoz
(#) Ricsi89 válasza magyargergo hozzászólására (») Szept 5, 2009 / 4

Helló!
Ez hasonló nagyon, mint egy PCM2902-vel felépített usb-s hangkártya, megfejelve egy előerősítővel, ami vonalszintre emeli a gitár jelét. Itt az oldalon van is témája ennek az usb-s hangkártyának. Keress rá a PCM2902 szóra és ki is dobja a kereső. Bár ha kezdő vagy, akkor szerintem úgysem tudod megépíteni, mert smd az IC és ahhoz gyakorlott kezek és jó páka kell a beforrasztásához.

Ahogy gr89 "kooléga" írja, nem egyszerű a megépítése, főleg ha nem vagy jártas benne. Jobb jársz ha veszel ilyet, bagatel pénzért adják, ráadásul kiberhelhető az alább írt ezközökből.
Legfeljebb szintillesztés, leválasztás kelhet a gitárhoz, mert az érzékenységük mikrofon szintű. A gitár valószínűleg ennél többet ad le. Ez még a jobbik eset.
Csak ötletként: bluetooth headset is átalakítható erre, csak szintén illesztés, tápellátás megoldása az egész.
De oda is finom kezkek és hozzáértés kell.
A kapcsolás pedig egyértelmű, mikrofon helyére megy a gitárkimenet(nagyvonalakban), hallgató helyere fülhallgató dugalj, vagy semmi.

Valaki küldene egy linket, hogy honnan lehet ezeket megvásárolni?

PCM2902
TA2145AF
BC817-25

Előre is köszönöm!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem