Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha kérhetném, ne töröljétek majd ki! :pirul:
szerk.: Úgy tűnik, Norbi nem hagyta annyiban!
Kérd meg Norbit hogy írjon eggyet a nevedben
Mármint micsodát?
Ha én tudtam moderátori hozzászólást írni, akkor lehet, hogy ő is tud az én nevemben írni!
Szerintem ha írnék egy levelet, melyben moderátori rangra való fellépésnek a kérelme állna, azon nyomban kitiltanának...
Hát nem tudom de nagyon sok dolgod lenne .... én nem válalnám el ha kérnének se...
Én meg szívesen kipróbálnám, de szerintem a jártasabbak tudják, hogy nem vagyok megfelelő a posztra! Mindenesetre boldog lettem 5 percre! :yes:
Köszönöm!
Ez a mai (tegnapi) nap furcsa dolgokkal telt el... Két, három véletlen volt a nap során, amire gondolni se mertem volna, de mindegyik jól sült el, így nem vol okom szomorkodásra!
Hú, most valami sokéves filmet kezdtem el nézni, hááát... elég hátborzongató, pedig horrorfilmeken nőttem fel. Az a címe, hogy *** és valamikor a '80-as évek végén jelent meg.
Hát a fogtündérnek sikerült mellettem ülve elaludnia székben Hallod Norberto? Itt semmmisem lehetetlen :idiota: AZ ágyig hogy jut el nem tudom én vinni nem fogom
Szia!
Most volt telihold! Úgy látszik némely fórumlakóra is hatással volt, egy-két fórumtémában igen furcsa hozzászólások születtek. :no:
Arról meg is feledkeztem... Van benne valami! :yes:
Mi történik napfogyatkozáskor? :hide:
Mondom ma a vérmodi északája van... Na meg a fogtündéréde ez csak személyes dolog
Háát.. Ha a vérmodi nő, és esetleg úgy néz ki mint egy tündér.. Egye fene, majd fokhagymafűzért teszek a nyakamba.
Nem a vérmodi az vérmodi a fogtündér meg a barátnőm ez a név ragadt rá tegnap
Idézet: „Mondom ma a vérmodi északája van... Na meg a fogtündéré” Mi lesz ebből? :wow3: Tündérmodi, vagy Vértündér?
Ez a film egyre borzasztóbb...
Hideg ráz kifelé lassan Á, inkább kitöröltem a részletezést...
Na de most már teljesen mindegy megyke aludni holnap jövök bye
Szia!
Idézet: „megeszik az agyvelejét nyersen,” Nem egy tudományos film ez? Így született az AIDS..
Én maradok a csajomnál mára nem akaro ma vérmodit se a fogtündér Szandit akarom
|
Bejelentkezés
Hirdetés |