Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Monitor kimenet átalakítása

Témaindító: lestal, idő: Szept 17, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) lestal hozzászólása Szept 17, 2009 /

helló
azt akarom kérdezni valaki látott vagy hallott e már olyasmiről hogy a számítógép 15 lábú kék színű VGA monitor kimenetét át lehet alakítani valahogy digitális jelre vagy koax kábelre, vagy esélytelen.mert tv-re szeretném rá kötni a gépet de csak ez a egy féle video kimenet van rajta.

válaszokat előre is kösz
(#) interferi válasza lestal hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

Hello!
Ha a tévéd tudja fogadni az RGB jelet scart-on arra "vga to scart" néven ad a google jopár találatot de itt a forumon is van ezzel foglalkozó témaLink
(#) lestal hozzászólása Szept 17, 2009 /

az a baj hogy csak scart csatlakozó nincs
(#) Georgee válasza lestal hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

Lehet venni VGA kompozit átalakítót. Ha találok kapcsrajzot, csatolom!csatlakozó

Arra például itt van ez Link
(#) Georgee válasza lestal hozzászólására (») Szept 17, 2009 /

klikk itt is akad

Digitális kimenethez esetleg ez is jo Link
(#) redoc válasza lestal hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Akkor neked az AD722-es ic-re van szüksged!

szerk: Az adatlapon van egy áramkör. Ha azt megtoldod, egy videóból kimentett modulátorral, akkor egy koaxon el tudod juttatni a képet is és a hangot is. UHF csatornán be tudod majd fogni. (Általában 36-os csatorna, de ez változhat és te is változtathatod)
(#) lestal hozzászólása Szept 18, 2009 /

most akkor van két lehetőség az egyik az a doboz ami 10000 huf, vagy az a egyszerű kábel. Nekem az jó is lenne csak azt nem értem hogy ez a VGA a kimenet jelét nem kell át alakítani ha digitális jelet akarok belőle vagy az a kábel nem csak egy csatlakozó egy adapterhez ami megint vagy 10000 huf vagy akkor most tényleg elég meg vennem azt az egy kábelt?
(#) interferi válasza lestal hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Az elsö ajánlatom a VGA kimenet jelét alakitja kompozit vagy s-video jellé a második egy USB videokártya ami tud digitális kimenetet. Az az egyszerü kábel nem tudom hogy alkalmas- e a feladatra.
(#) interferi válasza lestal hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Találtam VGA - DVI átalakitót Link
de van VGA+ audio - HDMI átalakitó is Link
(#) Ronin válasza lestal hozzászólására (») Szept 18, 2009 / 4

Neked egy ilyen kell : Link
(#) lestal hozzászólása Szept 19, 2009 /

akkor az a sima kábel nem jó semmi képen?
(#) Ronin válasza lestal hozzászólására (») Szept 20, 2009 / 1

Látom senki sem válaszol, akkor kimondom én : NEM
(#) harobi hozzászólása Márc 11, 2010 /

Sziasztok,

A következő a problémám:
Vettem az E-bayről egy VGA - HDMI átalakítót:

VGA-HDMI konverter

Van egy JVC lcd tv-m, amelyen nincs VGA bemenet csak 2 db HDMI. Ehhez próbáltam volna használni, de sajnos nem jön a PC képe a TV-n. A kütyü rendesen mutatja a jelet leden, amikor kijön a HDMI jel rajta, de a TV meg sem nyikkan. A poén az, hogy kipróbáltam olyan LG lcd-n és LG full HD monitoron, amelyen van VGA bemenet, illetve HDMI is, és azokon tökéletesen működött. Viszont a JVC-n nem. Mi lehet ennek az oka?

JVC tv típusa: LT-37A80ZU
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem