Fórum témák
» Több friss téma |
helló
azt akarom kérdezni valaki látott vagy hallott e már olyasmiről hogy a számítógép 15 lábú kék színű VGA monitor kimenetét át lehet alakítani valahogy digitális jelre vagy koax kábelre, vagy esélytelen.mert tv-re szeretném rá kötni a gépet de csak ez a egy féle video kimenet van rajta. válaszokat előre is kösz
Hello!
Ha a tévéd tudja fogadni az RGB jelet scart-on arra "vga to scart" néven ad a google jopár találatot de itt a forumon is van ezzel foglalkozó témaLink
Lehet venni VGA kompozit átalakítót. Ha találok kapcsrajzot, csatolom!csatlakozó
Digitális kimenethez esetleg ez is jo Link
Akkor neked az AD722-es ic-re van szüksged!
szerk: Az adatlapon van egy áramkör. Ha azt megtoldod, egy videóból kimentett modulátorral, akkor egy koaxon el tudod juttatni a képet is és a hangot is. UHF csatornán be tudod majd fogni. (Általában 36-os csatorna, de ez változhat és te is változtathatod)
most akkor van két lehetőség az egyik az a doboz ami 10000 huf, vagy az a egyszerű kábel. Nekem az jó is lenne csak azt nem értem hogy ez a VGA a kimenet jelét nem kell át alakítani ha digitális jelet akarok belőle vagy az a kábel nem csak egy csatlakozó egy adapterhez ami megint vagy 10000 huf vagy akkor most tényleg elég meg vennem azt az egy kábelt?
Az elsö ajánlatom a VGA kimenet jelét alakitja kompozit vagy s-video jellé a második egy USB videokártya ami tud digitális kimenetet. Az az egyszerü kábel nem tudom hogy alkalmas- e a feladatra.
Látom senki sem válaszol, akkor kimondom én : NEM
Sziasztok,
A következő a problémám: Vettem az E-bayről egy VGA - HDMI átalakítót: VGA-HDMI konverter Van egy JVC lcd tv-m, amelyen nincs VGA bemenet csak 2 db HDMI. Ehhez próbáltam volna használni, de sajnos nem jön a PC képe a TV-n. A kütyü rendesen mutatja a jelet leden, amikor kijön a HDMI jel rajta, de a TV meg sem nyikkan. A poén az, hogy kipróbáltam olyan LG lcd-n és LG full HD monitoron, amelyen van VGA bemenet, illetve HDMI is, és azokon tökéletesen működött. Viszont a JVC-n nem. Mi lehet ennek az oka? JVC tv típusa: LT-37A80ZU |
Bejelentkezés
Hirdetés |