Fórum témák
» Több friss téma |
Én az találtam róluk, h. bekötéseik-lábkiosztásuk megegyezik.
CSAK a 74192, az DECIMÁLIS számláló ( 0 - 9-ig), míg a 74193, az BINÁRIS számláló ( 0 - 16-ig, vagy 0 - F-ig). ![]()
És létezik valami binárisból decimálisba átalakító cucc??vagy beköthetem 193 helyett 192t is??
Ha csak 10-ig kell számolni akkor a _192 jó lesz.
Ha az eszkóz nevét irtam volna ki akkor nem kérdeztem volna meg h mi az
Sziasztok.
Egy regi vinyoban talaltam ket kvacot,de nem vagyok az ertekukben biztos,ebben kellene segitseg. Ezek: 160 XDK1X: *az XDK nem bizti,fejbol irom) 400 XDK1X: Koszi.
Nem gond
![]() ![]() ![]() ![]()
Itt van három alkatrész. A jobb oldali egy 14 MHzes kvarc(csak viszonyításképpen). A másik kettő viszont kissé fura ugyanis négy lábuk van.(Jobb minőségű fotót sajnos nem tudok készíteni.) A feliratok: YOCOM TCO-711A 28.63636 MHz 8609, a másikon: ae 404-740 30.0000 MHz 83-25. Ezek is kvarcok? Miért an négy lábuk?
![]()
A fotók
![]()
Hy! Azért, mert ezek tokozott kvarcoszcillátorok. Típus alapján Google, PDF doksiban megtalálod a lábkiosztást. Általában +5V kell nekik. Digitális modulokban előszeretettel alkalmazzák, frankó stabil négyszögjelet ad le.
![]()
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a következő ic mi? (18 lábú) TMS4C512T-10N EDI 035 AF
Hosszas keresgélés után ezt találtam:
Idézet: és ITT. „Qty 16 TEXAS MEMORY CHIPS - TMS4C512T -10n in anti stat box”
Szia!
Ezt már én is látta. Igazából egy adatlapot szeretnék róla... DE nincs ![]()
Nekemsincs. :nemtudom: Próbáltad magad regisztráltatni ??? Mert lehet h. csak úgy küldenek adatlapot arról az alkatrészről...
Sziasztok
Nekem olyan segítségre volna szükségem, hogy lehet e valahol kapni olyan fóliát, amin vezető csíkok vannak kialakítva és öntapadós? Ilyennelvan összekötve a számológépem nyáklapja és a pontmátrix kijelző, de már kezd elhalni és hiányoznak sorok belőle! Lehet ilyet egyáltalán kapni valahol??
Egy autórádiót javítok és nem tudom beazonosítani az alkatrészt
![]() ![]()
vazze...
ez sima tranyó ![]() [link]http://www.donberg.ie/descript/2/2sb1366.htm[/link] helyettesítő - 2sb1375 üdv ![]()
Van egy PC tápból bontotttranzisztorszerű valamim
és ez van ráírva 5H0165R és négy lába van. Tudtok segíteni? Üdv.: Müszi
Sziasztok ezt egy 5.1 hangszoros erösitöben van erröl kéne vmi adat: cs3758gp
A válaszokat elöre is köszönettel:Zsiráfka
Ennyit találtam gugli szerintem vmi stab ic lehet, de lehet hogy nem.
![]()
Sziasztok
kaptam egy digitalizáló kártyát és annak a tápjába kéne ez az alkatrész csak ennyi van ráírva: o4 n70pp A 322101 Ez egy kapcsoló üzemü tápnak a tarnzisztorja szerintem FET. sehol se találtam. segítségeteket előre is köszönöm. ![]() ![]() ![]()
Hello
Én ezt találtam:link Az www.allicmall.com -on elég sok alkatrészt meglehet találni,csak az a baj h angol nyelven! Én meg azt még nem tudok:no: ![]() ![]()
Esetleg 2N7000 nemlehet?
Ez lesz a te alkatrészed! :yes:
04N70 ![]() És itt találsz róla infót: [link=http://www.allicmall.com/view.jsp]http://www.allicmall.com/view.jsp[/link] Keresőbe ( Part name : ) ird, h.: Idézet: „04N70” és már ömlik az infó... ![]()
Kösz a segítséget már meg is rendeltem a helyettesítőjét, mivel pont azt nem találtam meg.
![]() ![]() ![]()
Sajnos a gugli nekem nem hozott eredményt ezért hozzátok fordulnék 1kis segítségért.
Gondoltam megépítem a "Feledékeny ember óráját" a kapcsolások rovatból.Találtam is itthon 1 rakás kijelzőt viszont a lábkiosztásról nem találtam adatlapot ![]() Tudnátok nekem ebben segíteni??Csatolom a képet. Előre is köszönöm
Egy kis segítség a beazonosításhoz.
![]()
Sziaszto akkor erröl senki nem tud cs3758gp vmit?
Helló!
Egy trafó(aminek a mérések szerint szakat volt a primersje) bontása közben, mikor a primer tekercs körüli védőfóliát tekertem le, előbukkant ez az alkatrész (mellékelve) ez sorba volt kötve a tekercs egyik szálával. miután kivettem megmértem a tekercset, és az nem volt szakadt, ezekszerint ez az alkatrész 'romlott el'. egyeltalán mi is ez az izé? valami hőkioldó? Lehet ezt mellőzni?
Ez egy hőkioldó; láttam már ilyet motrok tekrcsébe beletekerve, 130 foknál old le.
Szerintem kihagyhatod ha nem terheled agyon a trafót. Szerintem tekercselőboltba lehet venni ilyen kütyüt.
Ez egy akkusfúró akkutöltőjéhez volt. Ha kihagyom nem szabad túl sokáig járatnom gondolom. Ha egy biztosítékot teszek bele az is megfelel?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |