Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem nézni kell Te, ezt csinálni kell. Új sokkal jobb.
Írtam én, hogy nem próbáltad?
Nincs fent a netten a nyári tánctáborról a kép, két fiúra 16-17 lány jutott. Különben linkeltem volna. Ebből egyik sem én voltam
Halihóóó!
Valaki, aki éjszakai életet él rajtam kívül? :hide:
Jóreggelt álomszuszékok!
Igen! Jelen!
DualView módot átállítottad Klónról?
Nézd meg az Everesttel, hogy milyen felbontásokat támogat, a laptop videókártyálya. Ha ez megvan, nézd meg, mit támogat a TV, és hasonlítsd össze. Továbbá előfordulhat, hogy a laptopnak kevés az erőforrása ahhoz, hogy két megjelenítőt, maximális felbontáson tudjon kezelni. Próbáld meg a laptop kejelzőjének, felbontását levenni, és így próbáld meg ismét az LCD -t állítani. Ha ez sem jön össze, akkor én egyenlőre tanácstalan leszek, mig kinem okoskodok valamit.
Nebánkódj, egyzser csak sikerül egy olyan csajt találni, aki forrasztani is szeret, és az elektronikához is ért.
Az a helyzet hogy a "buliba" nevezett komplexumban, nem szeretek tartózkodni, mert a zeneipari készülékeken, olyan "zenének" nevezett torz "csapágyas, szénkefés mosógépszerű" színuszos jel visszhangzik, amit a hallójáratom nem szeret, és a szürkeállományom sem szeret feldolgozni. Ráadásul higított denaturáltszesz, aroma, szinezék, és víz keverekével kábítja magát midenki. Akkor még a bűzrudakról nem is beszéltem. Mint amikor elromlik a sparhert, csak ez kétszer rosszabb, és a tüdőben is szürkeállományt képez, de ettől nem lessz okosabb az aki szívja.
Hét szóval, és egy betűvel, utálom a Discot.
Idézet: „mert a zeneipari készülékeken, olyan "zenének" nevezett torz "csapágyas, szénkefés mosógépszerű" színuszos jel visszhangzik” Szinuszos? Pedig én szentül hittem, hogy "digitális" zenét hallgatok a dizsiben... A hangszóró csak négyszögjelet kap!
Akkor lehet az én hallórendszerem károsodott. Így belegondolva, igazad van.
Az, hogy én szóról, szóra, betűről, betűre, ugyanezen a véleményen vagyok, az nem csoda, hisz egy hónap és egy nap múlva betöltöm a negyedik X-et. De a fiatalok nem ezt szokták mondani. Tisztelem azokat, akiknek nem arról szól a "buli", hogy mindegy mi szól, jó hangos legyen, úgysem számít, mert be leszünk ba**va mint állat.
Az elmúlt 25 évben sok-sok BULIT csináltam már, az ovis korosztálytól a nyugdíjasokig bezárva, de mindig ügyelve a hangminőségre, s a változatos repertoárra. Lehetett számot kérni is, mentek rétegzenék is, de mindig odafigyelve az arányokra. No meg a közönség igényeire. Az ilyen, már tényleg bulinak mondható partikon, nem egyszer lehetett látni, hogy a tinik a dédik zenéjére ropták, a nagymamák meg a house-ra. Minden a megfelelő tálaláson múlik. Egyre kevesebb az olyan szórakozóhely, ahol szinte minden korosztály megtalálja a neki tetsző muzsikát. Mindenhol már csak egy adott rétegnek zenélnek. A diszkó szó, már nem azt jelenti mint régen. Régen sem csak a diszkó zene ment e diszkókban, bár akkoriban nem is nagyon volt techno, D&B, meg egyéb "fűrészelős", de mégis lementek Rock (Billy Idol - White Wedding), Rap (Hip-Hop, Dr. Alban - Hello Africa), Electro (Synthpop gépzene KRAFTWERK - THE MODEL) zenék, s mindenki jól érezte magát.
Akkor nem vagyok szerencsére egyedül.
üdv. :kalap: Ezek még el is mennének, ezzel még nicsncsen semmi gond. Amikor ugyan azt a régi "Ákos" számot hallom 77ezerszeres feldolgozásban, EQvalizeres basszus tuninggal, és ha oszcilloszkópot rákapcsolnám akkor szépen kirajzolódna a túlvezérlés jelalakja. Annyi biztos hogy egy négyszögjelgeneátorral többremennének, szabályzoható frekvenciával. Hhú, de inkább nemadok elveteműlt ötleteket, mert a végén...
Azért túl ne terheljétek Topi szerverét, mert megharagszik! :hide:
Ez nagyon szépen megfogalmazott iromány volt, jót nevettem.
Ezeket a régi számokat mai napig hallgatom jáTSZom buliban..
Épp olvasgattam a fórumot, és a szokott hirdetések egyikén megakadt a szemem:
Idézet: Nos, tudom, hogy sablon szöveg, és csak egy elemét cserélik ki a sornak, de mondjuk használt LED-et eddig lomtalanításkor kidobott TV szenzorkapcsolójából termeltem ki, és nem jutott eszembe Vaterán szétnézni. 18+: Hogy nézne ki ez a hirdetés mondjuk óvszerrel? :hehe: „Új és használt LED...”
Helló!
Valaki tudna nekem valami infót adni ,hogy hogyan is működik a buszokban és egyéb gépekben lévő gázolajkályha, amit a fűtéshez használnak? Régóta érdekel a téma és úgy néz ki most tudnék szerezni egyet majdnem ingyen, bár nem biztos, hogy működik. Eddig semmi infót nem találtam róla. Elvileg valami Praga típusú. Valaki tud segíteni, hogyan működnek ezek?
Amit én használok a műhelyben az úgy működik hogy bemegy a 220 az pörgeti a ventilátort és a gázolajat porlasztja egy szivattyú és így fúj meleget.
Sziasztok!
Lehetséges az, hogy felteszek egy windows-t egy patrícióra, de az azon a patríción lévő adatok megmaradnak? Nem ezen van a jelenlegi windows.
A régebbi DDR tipusú, is hasonlóan működik, ott benzin van meggyújtva, folyamatosan ég, egy venti meg fújja a meleget. Ez 12V., van egy izzitója, ami indításkor begyujtja a benzint, és van kipufogója is.
Üdv
Igen, megmaradnak, ha a telepítő menüjéből nem formázod meg. Érzékeli a zikszpé, hogy meg van formázva, és nem bántja. Nekem eddig így tett.
Természetesen minden adat megmarad, ha a Windows telepítése elején nem választod a partíció törlését vagy átkonvertálását másik fájlrendszerre.
Akkor elég egyszerű jószágok. Hasonlóra gondoltam én is. Szóval akkor ha esetleg van is valami baja, akkor nem lehet olyan ,hogy ne tudnám megcsinálni. Ez konkrétan 7kW-os. Ezzel már be tudnék fűteni egy nagyobb helyiséget is.
7805: Gondolom nem az égésterméket fújja be a ventilátor.
Azt nem tudom a tiéd milyen, a benzinesnek van kipufogója, azt ki kell vezetni, viszont dolgoztam egy másik fajta pb-gázossal és nagyobb gázolajossal is, nos ezek az égésterméket is befujták, nem volt kipufogójuk, attól függ melyik milyen tipus. De igazán egyszerű cuccok ezek. De azért óvatosan, mert érhet meglepetés, nehogy felrobbanj.
Köszönöm!
Azért gondoltam megkérdezem, mert nincs kedvem mindent újrarakni, meg hát Windows-ról van szó, itt minden lehetséges
Ennek ha jól látom van alul kipufogója is. Gondolom valami buszban, vagy hasonló eszközben lehetett, mert elég nagy teljesítményű. Itt egy kép róla.
Itt meg mi történt? Eltűnt mindenki... megláttátok a feltett képet és megrémültetek?
Szerk.: Még teszek egy képet és csodálkozzatok, hogy mennyire van feltöltve az aksi a laptopomban. 950,6% pontosan. Ez bírja egy ideig.
Azért van más fontos dolog is ám . Egyébiránt ez egy jó kis állófűtés, valószínű buszban lehetett, de nem esküszöm meg rá, a kipufogót ki kell vezetni mindenképpen, me szénmonoxidba megfulladsz!! Nem játék. Vagy inkább az egészet tedd ki és csak a fűtést vezesd be, az biztonságosabb.
Hali!
Aki ért a Wifis laptopokhoz annak segitségét kérném. Szóval elvileg telepitve lett a driver hozzá, de van a vezérlőpultban ilyen hogy: 'Vezeték nélküli hálózat' . Ha erre rákattintok akkor egy varázsló jön be, de nekem ez kinai Kell itt beállitani valamit? A laptop nem az enyém, csak reinstallra van itt, a gazdája pedig főleg erre használná a laptopot hogy utazás közben lopja mindenhonnan a netet (pl megdonálc..stb) Tehát kell még valamit beállitani? |
Bejelentkezés
Hirdetés |