Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Üdv!
UV fénycső a közeljövőben nem lesz a HEstore-ban? Biztosan keresett alkatrészek lennének a fénycső, fojtóval, gyújtóval, azoknak akik levilágítót szeretnének készíteni. üdv: Dávid
Üdv. Topi!
Nekem egy olyan észrevételem/kér[d]ésem lenne hogy van a HEStore oldalán kosár import/export. Ez ugye egy sima XML fájl, amiben benne van a termék-azonosító és a darabszám. Namost, ebbe nem tudnád "beleírni" még a termék nevét? Csak ha meg akarom nézni egy mentett kosár tartalmát, ne kelljen minden egyes azonosítót külön-külön megnyitni csak mert nem tudom mi az. Köszi szépen
Importáld a kosarat, és látod hogy mi micsoda. Ne az XML fájlt nézd!
Mennyit szórakoztam én úgy... pfhúúú.
Úgy azért elég nehéz. Vagy akár még az jó is lenne hogy Excel-be is lehessen menteni, ha visszatölteni nem is. Egy Excel listába a név is beleférne... bár ez csak tényleg mint ötlet. Ha ez nem akkor inkább az első...
GOMBSAP van írva. Szerintem csak sapkák.
igen megerősítem azok csak sapkák.
Gratulálok:
Ma adtam le a rendelésem délelőtt és holnapra itt is van amit rendeltem. 35 féle termék a processzortól az L298-ig mindenféle.
Hát ehhez én is csatlakoznék.
Második napja próbálok egy "nyereménykártyát" levásárolni, de valahogy mindig "Nincs fedezet" üzenet jön a banktól. Eddig csak kivettünk a rendelésből, de nagyon segítőkészek, majd csak sikerült egyszer Ezúton is köszönöm, és elnézést, majd csak sikerül egyszer... A probléma ott kezdődik hogy a kártya Euro alapú...
A mázlista! Nekem legalább 1 hét kellett mindíg!
Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés meg csak én nem találom...de voltak fent letölthető HE Store-os háttérképek a webáruházban. Talán a reklámtárgyak alatt...de most nem találom őket. Elérhetőek ezek még valahol? Köszi szépen Üdv Kicsa
Üdvözlet mindenkinek!
Nézegettem a HEstore-n tekercselő huzalt. De valamit nem tudok. Csak a súlya van feltüntetve és az átmérő, valamint a hőállóság. Én azt szeretném megtudni, hogy hány méternyi drót van például az 1mm-es huzalon. Bővebben: Link Előre is köszönöm! Nem lehetne azt megoldani hogy, kiírni az egyes átmérőkből a dobon hány m-nyi huzal van? Üdv!
Google: "site:www.hestore.hu háttérkép"
ha jól számoltam, akkor kb 35 méter lehet rajta. De ezt te is kiszámolhattad volna a réz sűrűségéből.
Egyet találtam és kész. Kár hogy nincsenek fent már.
Azért köszi szépen Üdv Kicsa
De komoly...nem is tudtam hogy van ilyen.
Nagyon szépen köszönöm!!! Üdv Kicsa
néztem, de nem találtam sajnos egyetlen beszállítónknál sem
Sziasztok!
Ennek az ónszippantónak is hőálló a csúcsa vagy csak antisztatikus?
Érdeklődnék, hogy várható e valamikor SMD 7905 D2PAK tokozású stabilizátor, SMD elektrolit kondik 1µF-100µF -ig ? Esetleg PIC18F258-I/SO és 20MHZ-es SMD Quartz?
üdv:atiotezer
EZ a transzkonduktancia-műveleti erősítő nagyon de nagyon jó ötlet volt! :yes:
A Lomexben már kb 6-7 éve fogyott el az utolsó.
Sziasztok! Az avr doplerem ATMEGA 8-16PU mikrokontrollerét az atyaúristennek se tudom felprogramozni (jobban mondva felprogramozza az LPT-s programozóm de nem ismeri fel az usb valószínű a sok kísérletezésban valami baja lett a konrollernek) Szóval a kérdésem lehet venni a HE-Store webáruházban olyat mi programozva van? Kitben tudom van de nekem kész a dopler csak ez a fránya AVR okoz galibát! Ha ez lehetséges lenne a jövő havi rendelgetésem itt bonyolítanám le!
Tomi20-szal beszélgettünk MSN-en, miközben égettem a doper segítségével. Közben a doper adogatta a csütörtök jeleit! Akkor tárgyaltuk, hogy amint lehet, veszek egy másik ATmega8-at, és amíg lehet, beletöltöm a progit. Így csak átteszem az újat, ha véletlen valami baj történne. Közben kiderült, hogy nem a programozóval volt gond!
Természetesen hőálló is. [OFF] Különben szépen néznénk is ki Nem nagyon lehetne dolgozni vele.
Nem hinném hogy felvállalnánk hogy programozzuk is az eladandó mikrokontrollereket. 2 ok miatt is:
1. ki garatnálhatja hogy a program amit beletöltünk jó? Utána meg megy majd az egymásra mutogatás hogy a program írója vagy mi rontottuk el. 2. aki hobbielektronikával foglalkozik, annak előbb utóbb szembesülni kell hogy itt is vannak kihívások, akadályok, problémák. Ezért szép ez a hivatás/ hobbi. +1. így tanul az ember a legtöbbet a saját hibáiból. Úgyhogy hajrá pákára ill. programozóra fel
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy a panelmérő modulok feszültség/áramhatár kiterjesztéséhez az előtét ellenállások beszerzését, hogyan szoktátok megoldani?
Tervezitek-e ellenállás egységcsomag kiadását a ezekhez modulokhoz -kis tűrésű ellenálásokból-? Nézegettem a 0.1%-os ellenállás kínálatot, de ott nem sok olyan érték volt raktáron, ami kell egy ellenálláslétra kiépítéséhez.
konkrétan milyen értékű ellenállást hiányoltál? (csak néhány példát írjál kérlek)
Szia. Az 1K, 9K, 90K, 900K, 9M, és pl. az áramméréshez szükséges ellenálláslétrához az ellenállások. A PM438BL-T modul leírásában is ezek vannak. (ICL7107 kapcsolások stb.) A precíziós ellenállásokból össze lehetne állítani pl 2 db-ból egy értéket, de ha van egyszerűbb lehetőség akkor az jó lenne. Ezért gondoltam egy kit szerű csomagra, ahol benne lennének ezek az ellenállások. Köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |