Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
szerintem a KDE és a Gnome a legszebb felület, bár van még pár, ami tetszett a régebbi SUSE-ban.
Nemsokára én is felrakok valami újat, kezd megjönni a hangulatom hozzá!
Látom megy a Linuxolás. Egy kérdésem lenne. Ismeri valaki az ark linuxot?
Milyen durva macsek!
Közben hogy jár a szája.
Nem ismerem, de van róla némi infóm.
ITT
Sziasztok!
Nagyon régen ment egy sorozat a TV-ben és egyszerűen nem ugrik be a címe... Ha valaki ráismer a leírásból, szánjon meg egy címmel. Két földönkívüli hétköznapjai a földön. Egy idősebb és egy fiatalabb pasi. Folyamatos konfliktusok, kacagtató poénok. Olyasmi is rémlik, hogy az epizódok végén a háztetőn ülve beszélték ki, hogy mennyire furcsán viselkednek az emberek... (Most, hogy jobban belegondolok, mintha egy nő is lett volna )
És Csehszlovák sorozat volt, és Lada Niva-val jártak. De a címét én sem tudom.
Olyan kaját ettek, hogy egy tabletta a tányérba, majd arra egy tubusból egy kevés krém majd átalakul sült csirkévé az egész pár pillanat alatt.
Nekem erről eszembe jut egy régi film, bár nem vagyok biztos a címében...
Bővebben: Link
Igen, akkor jóra gondoltam! Mork és Mindy! Közben kaptam az infót a szobámból, a címe: Egy Úr az űrből!
Ez az "Egy úr az űrből" címet viselte, de nem csehszlovák, hanem talán amerikai sorozat volt, tehát Vic biztosan nem erre a sorozatra gondolt.
Lekéstem...
Nem, nem. Nem erre gondoltam! Ennél azért ifjabb sorozat. Egy tetőtéri szobában laktak. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy hárman voltak és az egyik nő volt. Basszuskulcs, szétvág az ideg!
Az Csheszlovák volt, a PIRX KALANDJAI, és skodalámpa volt, s nem vígjáték volt...
Látogatók (Navštěvníci, CZ, 1983)
Üdv. Idézet: Sanyi. „Legalább egy nevet mondj...” Sajnos egyik színész nevét sem tudom. (A nőci mintha a Joey-ban játszott volna... Talán Drea de Matteo), de nem biztos. Jajj, hagyjátok már ezt a Cseh témát. Amcsi vígjáték, 100%.
Helló!
Egy ilyen proci mennyit érhet használtan? Semmit nem találtam az áráról, csak külföldön új árat.
üdv mindenkinek. Valaki játszott már a microsoft train simulatorral? Érdekelnének a kiegészítők, mert ami nekem volt kiirva azt a lemezt nem olvassa a gép. A válaszokat előre is köszönöm!
Na ezt figyeljétek meg, múltkor Federer mekkora labdát adott vissza! Tegnap a Heti Hetesben említette meg Fajkasházi , én meg most rákerestem... hát tényleg nagyon nagy labdakezelés volt attól függetlenül, hogy nem vagyok egy tenisz guru.
Én ismerem.
Milyen kiegészítőkre gondolsz? Pályák, mozdonyok, küldetések?
Hallott már valaki arról hogy izzó javítás? Projektorizzóról van szó, milyen technikával csinálhatják?
igen ilyesmikre gondoltam. Megöl az unalom, és ezzel legalább lehet szórakozni. Bár tölötttem le pár mozdonyt a játékhoz, de csak a baj van vele.
Nekem egy darabig fenn volt a gépen, de a "beépített" küldetéseket már meguntam. Leszedtem egy V43 skin-t, de azzal is csak gond volt: Nem volt vezetőállás, se pult, semmi, a "levegőben lebegtem". Le is szedtem a fenébe az egészet...
Köszi az infromácót. Végül is csak azért kérdeztem, mert találtam egy IP címet ahonnét ingyen sebességkorlát nélkül le lehet tölteni. Így utólag néztem, az összes verzióját, és újabbakat is, hozzá rengeteg programot is le lehet rólla tölteni, akit érdekel képen mellékeltem. amikor egy fájlt letöltöttem, akkor láttamm eg az ip, és csak úgy próbáltam felcsatlakozni rá, és sikerült, nemtudom hogy a tulaja "kiadta e" ezért mellékeltem fényképen.
Szerintem csak azokat javítják, ahol az izzó és a foncsor szétszedhető, két külön "egység". Ezeknél az izzót pótolják a megfelelővel, vagy gyengébb és olcsóbb típussal. Utóbbi esetben a fényerő és a színhűség látja kárát a spórolásnak.
Nekem van mégegy ilyen játékom vagyis volt, az én gépemet nem szerette. De lehet, hogy valahova aztán lementettem... Ha érdekel a címe, megnézem.
Miért nem használod inkább a Railszimulátort? A Trainnal nekem is csak a bajom volt (habár én magam nem sokat játszottam vele), minium 40 hibaüzenettel kezdi az indulást, kb 10 másodpercig nyomom egyfolytában az entert, hogy leokézza az összeset. Minden kiegészítő bele lett rakva, és nem ritka hogy össze akadt a DirectX -el. Még a windozt ismegőrjítette. Azóta nyomtam egy Shift+Delt az egészre.
Ráadásul ha letöltesz egy mozdonyt külön le kell töltened avezetőállást, és ha éjaszakai módba mész akkor a műszerfal kiegészítést is külön, meg a hangokat is külön hozzá, stb. 1milliárd agysejtem ment csak rá az instalállásra.
Szerintetek érdemes várni januárig az ürességtől kongó boltokra gondolok, ha laptopot szeretnék venni? Szerintetek olcsóbb lesz akkor?
Legalább is ugyan az a model olcsóbb lessz mert az újabb szorítja ki. Karácsony környékére mindig szeretnek valami újat bevezetni, pont azért hogy vedd meg, mert az úgy is ünnep.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |