Fórum témák
» Több friss téma |
Én az találtam róluk, h. bekötéseik-lábkiosztásuk megegyezik.
CSAK a 74192, az DECIMÁLIS számláló ( 0 - 9-ig), míg a 74193, az BINÁRIS számláló ( 0 - 16-ig, vagy 0 - F-ig).
És létezik valami binárisból decimálisba átalakító cucc??vagy beköthetem 193 helyett 192t is??
Ha csak 10-ig kell számolni akkor a _192 jó lesz.
Ha az eszkóz nevét irtam volna ki akkor nem kérdeztem volna meg h mi az
Sziasztok.
Egy regi vinyoban talaltam ket kvacot,de nem vagyok az ertekukben biztos,ebben kellene segitseg. Ezek: 160 XDK1X: *az XDK nem bizti,fejbol irom) 400 XDK1X: Koszi.
Nem gond . Ami adat kellet azt pontosan adtad meg , és így sikerült gyorsan adatlapot találni hozzá. Elismerésem az elszántságodér, h. képes voltál lerajzolni...
Itt van három alkatrész. A jobb oldali egy 14 MHzes kvarc(csak viszonyításképpen). A másik kettő viszont kissé fura ugyanis négy lábuk van.(Jobb minőségű fotót sajnos nem tudok készíteni.) A feliratok: YOCOM TCO-711A 28.63636 MHz 8609, a másikon: ae 404-740 30.0000 MHz 83-25. Ezek is kvarcok? Miért an négy lábuk?
A fotók
Hy! Azért, mert ezek tokozott kvarcoszcillátorok. Típus alapján Google, PDF doksiban megtalálod a lábkiosztást. Általában +5V kell nekik. Digitális modulokban előszeretettel alkalmazzák, frankó stabil négyszögjelet ad le.
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy a következő ic mi? (18 lábú) TMS4C512T-10N EDI 035 AF
Hosszas keresgélés után ezt találtam:
Idézet: és ITT. „Qty 16 TEXAS MEMORY CHIPS - TMS4C512T -10n in anti stat box”
Szia!
Ezt már én is látta. Igazából egy adatlapot szeretnék róla... DE nincs
Nekemsincs. :nemtudom: Próbáltad magad regisztráltatni ??? Mert lehet h. csak úgy küldenek adatlapot arról az alkatrészről...
Sziasztok
Nekem olyan segítségre volna szükségem, hogy lehet e valahol kapni olyan fóliát, amin vezető csíkok vannak kialakítva és öntapadós? Ilyennelvan összekötve a számológépem nyáklapja és a pontmátrix kijelző, de már kezd elhalni és hiányoznak sorok belőle! Lehet ilyet egyáltalán kapni valahol??
Egy autórádiót javítok és nem tudom beazonosítani az alkatrészt B1366 ez van ráírva.Vajon mi lehet ez szerintem valami feszültség stabilizátor de milyen??
vazze...
ez sima tranyó [link]http://www.donberg.ie/descript/2/2sb1366.htm[/link] helyettesítő - 2sb1375 üdv
Van egy PC tápból bontotttranzisztorszerű valamim
és ez van ráírva 5H0165R és négy lába van. Tudtok segíteni? Üdv.: Müszi
Sziasztok ezt egy 5.1 hangszoros erösitöben van erröl kéne vmi adat: cs3758gp
A válaszokat elöre is köszönettel:Zsiráfka
Ennyit találtam gugli szerintem vmi stab ic lehet, de lehet hogy nem.
Sziasztok
kaptam egy digitalizáló kártyát és annak a tápjába kéne ez az alkatrész csak ennyi van ráírva: o4 n70pp A 322101 Ez egy kapcsoló üzemü tápnak a tarnzisztorja szerintem FET. sehol se találtam. segítségeteket előre is köszönöm.
Hello
Én ezt találtam:link Az www.allicmall.com -on elég sok alkatrészt meglehet találni,csak az a baj h angol nyelven! Én meg azt még nem tudok:no:
Esetleg 2N7000 nemlehet?
Ez lesz a te alkatrészed! :yes:
04N70 És itt találsz róla infót: [link=http://www.allicmall.com/view.jsp]http://www.allicmall.com/view.jsp[/link] Keresőbe ( Part name : ) ird, h.: Idézet: „04N70” és már ömlik az infó...
Kösz a segítséget már meg is rendeltem a helyettesítőjét, mivel pont azt nem találtam meg.
Sajnos a gugli nekem nem hozott eredményt ezért hozzátok fordulnék 1kis segítségért.
Gondoltam megépítem a "Feledékeny ember óráját" a kapcsolások rovatból.Találtam is itthon 1 rakás kijelzőt viszont a lábkiosztásról nem találtam adatlapot Tudnátok nekem ebben segíteni??Csatolom a képet. Előre is köszönöm
Egy kis segítség a beazonosításhoz.
Sziaszto akkor erröl senki nem tud cs3758gp vmit?
Helló!
Egy trafó(aminek a mérések szerint szakat volt a primersje) bontása közben, mikor a primer tekercs körüli védőfóliát tekertem le, előbukkant ez az alkatrész (mellékelve) ez sorba volt kötve a tekercs egyik szálával. miután kivettem megmértem a tekercset, és az nem volt szakadt, ezekszerint ez az alkatrész 'romlott el'. egyeltalán mi is ez az izé? valami hőkioldó? Lehet ezt mellőzni?
Ez egy hőkioldó; láttam már ilyet motrok tekrcsébe beletekerve, 130 foknál old le.
Szerintem kihagyhatod ha nem terheled agyon a trafót. Szerintem tekercselőboltba lehet venni ilyen kütyüt.
Ez egy akkusfúró akkutöltőjéhez volt. Ha kihagyom nem szabad túl sokáig járatnom gondolom. Ha egy biztosítékot teszek bele az is megfelel?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |