Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek

Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   92 / 377
(#) bundibacsi hozzászólása Szept 17, 2009 /

Sziasztok! Megtetszett nekem ez a fáziskereső és szeretnék csinálni egy sajátot.A vezetékhez érintve sípolással és fénnyel jelzi ha van fázis. Segítségül keresnék kapcsolási rajzot.
(#) mpisti válasza Antal Miklós hozzászólására (») Szept 17, 2009 / 1

Szia!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket. Itt megtalálod amit keresel, sőt többet is.
http://www.freeinfosociety.com/electronics/schempage.php?cat=1

Ez pedig az általad keresett erősítő rajzának linkje:
http://www.freeinfosociety.com/electronics/schemview.php?id=361
(#) Antal Miklós válasza mpisti hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Köüszi a segitséget.
kinyomtatom és irány az erösitő javitása.
(#) Zsika hozzászólása Szept 18, 2009 /

Sziasztok. Digitális kaputelefon kapcsolási rajzot keresek. Ha valakinek van azt nagyom meg köszönném.
(#) dbase hozzászólása Szept 18, 2009 /

Hello
4*4 db 7szegmenses kijelző meghajtó áramkört keresek, digitenként teljesen függetlenül, azaz 16db digit külön, kb 2 gombos vezérléssel, 1. léptetés 2.digit léptetés. Valami kiindulásnak a netről?
(#) Sebi válasza dbase hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Ha számláló IC-kből akarod összerakni, akkor bizony kell egy kisebb marékkal, főleg amiatt, hogy a digitek beállítását egy kijelölő (digit léptető) és egy beállító (léptetés) gombbal kell kivitelezni.
Sajnos, ma már gazdaságos kivitel csak mikrovezérlővel oldható meg. (vagy Xilinx)
(#) fikumikusz hozzászólása Szept 18, 2009 /

Hello szeretnék épiteni egy-két lézer harc felszerelést csak nemtudom hol kezdejem. tudnátok segiteni?

http://www.lasertag.hu/hu/equipment.html
(#) Izeg. hozzászólása Szept 18, 2009 /

Jó estét kívánok mindenkinek!
Szükségem lenne egy olyan kivezérléésjelzőre, ami villanykörtéket kapcsolgat.
Én ezt úgy gondoltam, hogy egy lm 3915, ennek a kimeneteire közvetlenül optocsatólók, ezek pedig triakokat hajtanának meg
Na most lehet azt mondani ha tudod mit akarsz akokr miért nem csinálod meg, de..
Sajnos én nem tudom megtervezni, ezért is kértem a segítségteket.
Tulajdonképpen ha szerintetek az úgy jó lenne, akkor egy fényorgona nagyfeszültségű részét használnám meg egy sima lm3915 kapcsolását,de nem lesz abból baj ha csak úgy megnégyszerezem (azaz 10-12-re növelem) az optocsatolók, és a triakok számát?
Én pl arra a fényorgona részére gondoltam, ami itt a hobbielektronikán található!
Válaszotokat előre is köszönöm!!
Üdv : Izeg
(#) proli007 válasza Izeg. hozzászólására (») Szept 18, 2009 /

Hello!
Idézet:
„Tulajdonképpen ha szerintetek az úgy jó lenne, akkor egy fényorgona nagyfeszültségű részét használnám meg egy sima lm3915 kapcsolását,”

Az elképzelésed megvalósítható. De lehet jobban járnál, ha minden csatornában egy MOC3063-at alkalmaznál. Ehhez nem kell külön tápfeszültség, és ami fontosabb, hogy nullponti kapcsoló, így az izzók hidegárama lehet nem csapja le az automatát majd.
A fényorgona, fázishasítással vezérli az izzók fényerejét, de itt erre nincs szükség. Az LM kimenete úgy is csak kapcsol ki-be.
Ezen az adatlapon a 10. ábrán láthatod, hogyan kell kialakítani a vezérlést. De az optokapu előtti cucc (ellenállás+éskapu) nem kell, az csak mutatja, hogy digitális kimenetről hogyan lehet vezérelni az optót. A MOC 1-es lábát a plusztápra, a 2-es lábát az LM3915 megfelelő kimenetére kötöd.
üdv! proli007
(#) fierback hozzászólása Szept 19, 2009 /

Üdv mindenkinek Keresek egy rajzot NUMARK 1002X keverőhöz nagyon meg köszönöm vagy reális áron megvásárolom. Köszönöm a segítséget.
(#) Izeg. válasza proli007 hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

Nagyon szépen köszönöm, még annyit, hogy ehejett az egzotikus triak helyett (FKPF12N60), jó lesz a tic 206?

(#) besi99 válasza Izeg. hozzászólására (») Szept 19, 2009 /

szerintem igen, de hűtőlapot biztonságbol rakjál rá
(#) Moderátor hozzászólása Szept 21, 2009

A 7 szegmenses LED kijelző javításra vonatkozó hozzászólások átpakolva ebbe a topicba.
Mert "lelkes" moderátor vagyok...
(#) aderka hozzászólása Szept 21, 2009 /

Üdv!

Füstérzékelő kapcsolási rajzot keresnék. Minden rajz érdekel.

üdv: Dávid
(#) kissi hozzászólása Szept 21, 2009 /

Sziasztok!

Keresem a HPA ROBOLID INFRARED 4x4 gépkocsi futóműbeállító kapcsolási rajzát, illetve működési leírását ( bármilyen infó jól jöhet, a GARAGENT forgalmazta régen )!

Előre is köszönöm!

Steve
(#) helloween35 hozzászólása Szept 21, 2009 /

Olyan 12 V-os tirisztoros akkutöltő rajzát keresem amelyikkel fokozatmentesen tudnám szabályozni a töltőáramot! 0-5 A-ig
(#) Sebi válasza helloween35 hozzászólására (») Szept 21, 2009 /

Itt egy rendkívül egyszerű és jól működő gyári orosz rajza.

Reszursz1.GIF

(#) proba hozzászólása Szept 24, 2009 /

Nem tudja valaki hol lehet megtalálni a Rexon rv-100 használati utasítását?
Előre is köszönöm.
(#) hapro hozzászólása Szept 24, 2009 /

A legnagyobb teljesítményű Elektoros Crescendo végfok kapcsolási és nyák rajzát keresem. Ha valakinek megvan akkor kérem tegye fel ide. 1980 körül publikálták.
A crescendo mini megvan attól nagyobb kell, amiben 4 vagy 6 FET vagy végtranzisztor van.
(#) mpisti válasza hapro hozzászólására (») Szept 25, 2009 /

(#) hapro válasza mpisti hozzászólására (») Szept 25, 2009 /

Állítólag van ennek egy nagyobb testvére. Azt keresem. Ez csak 2 FET-es.
(#) dezsi001 hozzászólása Szept 26, 2009 /

Hali mindenkinek! Nekem egy IBM L190P monitor tápegységének a kapcsolási rajzát keresem. Ha tud valaki segíteni megköszönném. Üdv.
(#) odorlaci hozzászólása Szept 27, 2009 /

Sziasztok!
Viszonylag új vagyok még. Eddig csak olvasgattam Tőletek ezt-azt, de most segítségeteket kérném.
KENWOOD KA-990 erősítőm van. Szeretnék hozzá egy-két előerősítő, illetve frontpanel kapcsolási rajzot kapni, lehetőleg feszültség értékekkel!
Érdekelne megegyezés szerint u.ilyen erőlködő rosszan is!
Köszönettel : Ódor Laci
(#) promise hozzászólása Szept 27, 2009 /

Az Elektor 2008. májusi számát keresem.
(#) Sebi válasza promise hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

DVD-n van, mi kell belőle?
(#) Sanyesz5 hozzászólása Szept 27, 2009 /

Sziasztok adott egy Brothers Pe-150 típusú hímzőgép,ami kárrtyáról olvassa le a programokat.Jó kis pénzért lehet hozzá kapni kártyát,és kártya írót számítógéphez,valaki nem tudja meg lehet ehhez találni kapcsolást esetleg,utánépíthető?
(#) Csipi75 válasza JOCO10 hozzászólására (») Szept 27, 2009 /

Érdeklődni szeretnék ,hogy sikerült-e találni leírást és ha igen elküldenéd-e nekem? (cstipter@gmail.com)
(#) fierback hozzászólása Szept 27, 2009 /

Numark1002x keverő kapcsolási rajzot keresek köszi
(#) locseimisi válasza dezsi001 hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

Itt mindenki csak keres
(#) zolika60 válasza locseimisi hozzászólására (») Szept 28, 2009 /

Te pedig magaddal beszélgetsz.
Következő: »»   92 / 377
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem