Fórum témák
» Több friss téma |
Nincs valakinek egy normális nyák terve lm1036-hoz? A sajátomban nem bízok.
Nagyon megköszönném
7végén, ha lesz időm csinálok egyet, mert nekem is kellene
Nem tudom. Sztem jó lesz amit PCB postolt be...
Sziasztok!
Nincsen valakinek esetleg használható nyákrajz és beültetési rajz NE5532 ic-re? ha hangszínszabályozós lenne az lenne a legjobb! előre is kössz
melyikre gondolsz, van konkrét kapcs rajzod ?
Találtam már egyet, fel is teszem, ehhez kellene nekem használható nyákterv és beültetési rajz, de ha valami hasonló az sem baj csak ezeket a funkciókat tudja
Nem tudna valaki egy FET-es előerősítő kapcsolást küldeni?a TL-071 és 072 az FET-es ic, de nincs igazán FET-es hangzása Végülis csak hangszin szempontjából lenne fontos a kapcsolás,igazi FET-es hangzást szeretnék elérni.Nem baj ha rossz minőségű(kicsit zajos),vagy ha kicsi az erősítése.
Keresek egy tranyós fesz kétszerezős előerősítő fokozatot.Ha esetleg valaki megköszönném.
van takee kapcsolásához valakinek nyákterve?
lm1036 -hoz?
nekem van alaplapon(több cucc is van rajta) van, de át alakítom és majd felrakom a héten még! persze ha kell.. üdv
Nincs vkinek 6V-ra előerősítője??
discman és tda2030 közé.. 40% os hangerőn még jó(csak bazi halk), de az felett torzít nagyon, sztem keves a bemenő nafta. a tda, 2 db sorba kötött akkuról megy szal áram ás fesz van 24VDC(25,4VDC) 36Ah :yes: sztem nem ilyen halk a tda igen tudom a hangszórótól is függ de akkor is .. amugy 16 ohmos Tv hangszórót raktam rá, 4 ohmos Tv hangszóróval picit mélyebbre megy(kb ~1.5x nagyobb a membrán felület) nincs dobozba, jelenleg freeairba van üdv
Szia Szabi.
Nem ad annyi graftot a discman füles kimenete, hogy elég legyen a tda-nak...?? Miért nem veszel le a sorba kötött akkukról 12VDC-t, arra a feszre már találsz preamp-ot.... A 16 ohm meg egy kicsit sok, azzal halk lesz amúgy is, tda2030 4 ohmra van méretezve... Idézet: „Nem ad annyi graftot a discman füles kimenete, hogy elég legyen a tda-nak...??” hát nem, mert ez nem ilyen márkás cucc Idézet: „Miért nem veszel le a sorba kötött akkukról 12VDC-t, arra a feszre már találsz preamp-ot...” nem akkarom úgy! 6v -ot az stab icből nyerem.. majd kap 4 ohm-os hangszórót... csak bár mekkora nem fér el üdv
Hello!
Ezt a topicot azért nyitom hogy előerősítőkröl mondjatok véleményt. TDA2030 elé szeretnék vmi egyszerű előerősítőt Csatolom a filet én arra gondoltam. Tud valaki ennél egyszerűbbet?? Hello!
Üdv !
Boxxer BX 1065 -ös erőstőmhöz keresek előerősítőt a ketyere 100 W-os és High In bemenete van 12 V-ról üzemel és 15 A biztosíték van benne Előre is köszi Üdv : Ghost
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a TL 081-es, vagy 071-es IC jó-e mikrofon előerősítőnek?
haLi Mindenkinek!
Van egy IC, úgy hívják hogy tda7560. 4x45w-ot tud, és autóba való(2ohmon: 4x30w valós). 4 csatornás, és szeretnék hozzá egy elfogadható/jó minőségű előerősítőt. Lehetőleg olyat amellyel hangszín és 2-2 csatorna hangereje szabályozható. Köszi..
Hali!!
Leht hogy neked mégsem jóó a Tl072/82... Bár ezt csak úgy selytem, mer nem tudod illeszteni a tiédhez! DE! AMit küldtem, korrektnek nézki, bár én még nem csináltam meg.... gondolkozz el rajta, meg még a többiek belszólnak...
ez sztem gitárhoz lehet.. és a volume inkább gain, mint hangerőszab lenne... én szvsz.
hangszín után szok lenni a hangerő poti.. üdv
Akkor meg ki lehet venni belőle a hangszín-kört és beleteszi a végére!
Csak azért mert nem hiszem hogy ez az "asszimetrikus" tápos erőstő szertné a szimmetrikus TL072 tápját...
Ennek az IC-nek (NE5532) +-10V tápfesz kell. Meg lehet oldani ezt egy 20V-os trafóval és egy feszültségosztóval nem?
Elég érdekes a kapcsolása ennek az IC-nek.
A + tápfesz a + tápfeszhez, -tápfesz az IC földre. Valódi föld a bal és jobb + bemenetre, jel a bal - bemenetre, bal kimenet a hangszínszabira majd a jobb - bemenetre, jobb kimenet a végfokra. Tud ez a kapcsi földhöz képest +- jelet is kezelni? (mert + és - bemenetek vannak de a +ra föld van kötve)
Szerintetek működne ez a kapcsrajz? Valaki megnézné nekem ezt a kapcsolást vmi kapcsitervező programban hogy jó-e?
Köszi!
írd le mit szeretnél, mire akkarod kötni, segítek.
üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |