Fórum témák
» Több friss téma |
Van egy régi, kínaiaktól vásárolt univerzális távirányítóm, Universal Remote Control AV12 (a 12-es felső indexben) a neve.
Évekkel ezelőtt vettem, de nem használtam, nincs hozzá használati utasításom. Próbáltam beüzemelni, de nem megy. Ezeknél általában meg kell nyomni a Set és az eszközhöz rendelendő gombot egyszerre, majd ha kigyulladt a LED, gyorsan be kell ütni az infrakódot. A kódot tudom, de a Set+dedikált gomb megnyomása után a LED nem marad égve. Egy másik gombot lenyomva (VCR) égve marad, és be is ütöm a kódot, de nem vezérel. Mellékelem a távirányító képét, hátha tudja valaki hogy kell kezelni. Apropó, itt vannak az infrakódok: http://thepiratebay.org/torrent/5089477/Universal_remote_controller..._codes
Szia!
Köszönöm szépen a kedvességed, segítséged, kipróbálom! Üdv.-János
Sajnos nem oké, pont ami nekem kell kód lg tévéhez nincs meg rajta!
Sziasztok!
Nekem is van egy Universal URC22C-15 típusú távirányítóm és egy LG tévém. Hogyan tudom őket összehangolni? Kód kellene úgy tudom, tud valaki? Vagy ha valakinek van távirányítóhoz leírása meg köszönném. jsebak@freemail.hu Üdv. - János.
Próbáld meg Goldstar kódokkal: 003,004,043,080,153,172,252,700,701
Vagy Philips kódokkal: 242,230,266,223,194,193,192,191,155,115,113,073,046,027,026,. A kód megadása egyszerű: egyszerre nyomni a SET és a TV1 gombokat, majd beadni a 3 jegyű kódot. Az előző kódok az URC 22C-15 kezelésijéből vannak, abban LG kódtáblázat nincs, de a fentiek valamelyikével működnie kell a dolognak.
Szia!
Köszönöm szépen a tanácsod, segítséged, meg nézem, ki próbálom. Üdv.-János
hello van egy tevion md020 modelu taviranyitom es nincs ut mutatom hoza es nem tudom mijen kodot kelene hasznalnom hoza tudna valaki segiteni
Hello!
Ha a goldstar, philips kódok nem jók próbálkozz a samsung kódokkal. Elvégre mindkettő koreai.
Sziasztok ! Nekem egy URC22B-2 universal távirányítóm van meg egy PHILIPS TV-m ha tudnátok pár kódot küldeni nagyon megköszönném !!
Helló!
Sajnos nem jók a kódok! Üdv.-János
Szia!
Esetleg nézd meg még Samsung kódokkal:026,033,043,159,160,170,175,212,215,702,703,716, vagy Orion kódokkal:006,016,028,057,088,108,109,187,188,189,252.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíten van egy thomson roc3205-s univerzális távirányítóm de a kódókat ne találom. Ha valakinek van hozzá papírja akkor mondja már meg nekem a beko tv-hez szükséges kódot! köszönöm szépen
Sziasztok,
vettem egy TECHNIKA TT-708-as univerzális távirányítót, és van egy ALIEN TV készülékem. Tudna valaki segíteni, hogyan tudnám ráhangolni a távirányítót a tv-hez? Köszönöm: Zsuzsa
Hello!
Beko tv-hez próbáld meg a 170 vagy a 226-os kódot. Üdv!
amm de van aux vrc cd sat és tv
de tv gom villog(villog: tehát az elemek jok) odáig el jutok hogy meg nyomom a Tv-gombot aztán hoszan a Setup ot amig nem világit a tv gomb aztán a kikapcsolo gombot amig be nem keresi a Tv-t.. de aztán a tv kikapcsol..a távirányiton folyamatosan világit a tv-gomb és tovább nem tudom mit kéne tennem .. :S
Szia!
Azért világít a LED, mert programozás üzemmódba kapcsoltad. Ilyenkor várja a kódot. A papírjában véletlenül nincs kódtáblázat? Vedd ki az elemeket, és akkor visszaáll alaphelyzetbe.
nem.. már meg van .. megoldottam .. azért kapcsolt ki a tv mert akkor talalta meg a taviranyito es csak valami gombot kellet nyomni rögtön h elmentse
de tok 1 taviranyiton van a tv-m a hifim a dvd-m meg a beltéri egysegemm
0711 0713 0032 0155 1011 0730 0019 0004 0066 0153 0001 0025 0363 0281 ésinytováb de ird fel a tévé nevit és potosaban mondok
üdv nekem van eny mamám és ragaszko dik eny régi tv hez videoton és vetem eny urc 22b tipust de nincs hozá kod hatuc segics köszi vera
Szia,
Nemrég scanneltem be az URC22C-15 papírját. most ide felteszem. Amúgy Goldstar néven próbálj LG-t távirányítani. Azt hiszem Lucky Goldstar-nak a rövidítése az LG. Remélem tudtam segíteni. Üdv. Vasnavigator
Kedves vasnavigator!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, igen látom van rajta Goldsztár név, kipróbálom és ha működik hétvégén meg írom neked! Üdv.-János
Szia!
Egyszer már megkaptad tőlem ezeket a Goldstar kódokat, és azok nem voltak jók.
Tudom igen, hogy meg kaptam tőled, de én az LG tévéhez kerestem kódokat rajta amit nem találltam és nem tudtam, hogy a Goldsztárét kell ahhoz ki próbálnom.
Megpróbáltam egyik sem! De azért köszönöm!
Sajnos nem működik vele, na de majd veszek hozzá eredeti távirányítót, ha lessz rá keretem.
Csak tudnám ezeket miért engedik árúsítani, ha nem használható, ezt tudja valaki? Köszi mindenkinek! Üdv.-Jani
Sziasztok!
Vettem egy Watson URC 22B-6N típusú univerzális távirányítót. Elvileg a használati utasításában vannak Thomson tévéhez kódok, de ezek egyike sem működik. A tévém, amihez kellene a távirányító, 7 éves, Thomson 20MG130G típusú. Tudnátok valamilyen használható kódot vagy megoldást hozzá? Köszönettel: pastics
Sziasztok.
Van nekem egy ABIT DigiDice nevezetü barbone PC-m ehhez elméletileg gyárilag anno volt távirányító. de hát az már régen volt és nem is nekem hanem az előző tulajnak. egyszóval a lényeg ha valaki tudna esetleg valami módot arra hogy bármiféle tanítható távirányítót erre ráhangoljak az jutalmul kap tőlem egy jó nagy köszönömöt. eddig két tanítható távirányítóval próbáltam. és semmi ieredmény. a válaszokat előre is köszi. üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |