Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lángvágó, ívhegesztő, pontozó és 25 kg-os "Népszava-kalapács"... Ezek mind finommechanikai eszközök ám!
Adok én is hozzá a cégtől Jó kis HILTI AVR 3000 + egy nagy hexa vésőt!
Azzal már apríthatók a magok atomi szintre. Ja további vámtermék 236db papagáj 130.400Ft. kb 556Ft/db, nem nyitunk egy állatkereskedést? , Már csak egy egértanya hiányzik!
Nem is rossz gondolat! Állat van bőven. (Akinek nem inge, ugyebár....)
Hmm..
Az az alaplap támogatja a Dual procikat, az előző nem..
Ha már számitástechnika akkor fő a sebesség:TNT
Hát, ha alápörkölsz egy kis TNT-vel akkor valóban gyors lesz, de az csak egy múló, megismételhetetlen pillanat.
1500-adik oldal!!
És én kezdtem! Végre nekem is jutott egy kerek szám...
Legalább megszámolhatod mevan-e minden tranyóka a lapkán és nem loptak e ki belőle...
Emellett "mindenkit leszoktatott a dohányzásról"
Ilyenre gondolsz? Itt még több is van. Ugyan nem tranyóból, csak pár vezetősávval.
Jaj nehogy ne írjak már az 1500. oldalra
Többet kéne HE-zni, utóbbi időkben alig szoktam fentlenni De azért haladtam is valamire a "semmittevéssel" 918+247 soros a program Akit érdekel... szóval az LCDSmartie szerű programot csináltam, olyanra, amit az LCDSmartie nem tud, vagyis kezelni a 4bites LCD kijelzőket. Csak az a baj hogy nincs háttérvilágítása... Majd ha bedobozolom akkor kerül be a Ki, mit építettbe, addig ez csak off... Az LCD-ről nem rakok fel képet mert akkor az tényleg OFF lenne az OFF-ban ez a fránya atómata méretezés..
Ez a kép állitólag egy Intel prociról készült. A feliratot pedig az egyik készitő tette rá akinek Bill nem éppen a kedvence...Többek szerint kamu!
Szia!
Hogy a grebbelés, milyen algoritmussal történik arról fogalmam sincs, viszont ez a program tudja a 192khzet, tud mp3-ba tömöríteni, illetve grebbelni is. Az biztos, hogy meg kell szokni a kezelését :csodalk: Bővebben: Link
Uhh, tényleg, :gumicsirke: Bocsi, ezt benéztem. :zavart2: :idiota:
Ha két fa össze van ragasztva enyvel, akkor azt mivel lehet szétszedni? Átmelegíteni a fát és akkor elenged?
Szia!
Áztasd be meleg vízbe. Az enyvet oldja a víz.
Attól függ mivel van ragasztva. Ha hőre lágyuló ragasztóval amit mellesleg nem nagyon használnak manapság, akkor hővel ahogy írtad. De mostanában a legsikeresebben vízzel tudod szétszedni a ragasztást. Általában a mai ragasztók a vizet bírják a legkevésbé és hőre keményednek (PVAC ragasztók). Vannak főzésálló ragasztók is, de azok drágák, így kevésbé használják őket.
Ha tudod gőzölni valahogy a fát akkor az a legbiztosabb szétszedési módszer, ha nem tudod, akkor be kell áztasd valamibe. Én így próbálnám meg szétszedni, ha a mechanikázás kilőve.
Csak az a baj, hogy akkor a bútorlap felszívja magát vízzel...
Van egy ládám, amit összeragasztottam viszont most szét kellene szedni mert van egy kis bibi vele. Egy lapot kellene levennem ami rá van ragasztva a többire lehetőleg sérülés nélkül.
Tiplivel, lamello-val vagy mivel rögzítetted a ragasztás mellett?
Két lap közé raktam enyvet és utána összecsavaroztam facsavarral. Csavarokat kitudom szedni már csak azt kellene megoldani, hogy az enyv elengedjen.
Gondolom hangdoboz belső terelő feláról van szó, hogy két oldallap vagy akármilyen lap közé merőlegsen betéve egy másik forgácslap. Én a helyedben ha laminátos akkor bátran, ha natúr forgácslap, akkor óvatosan kalapáccsal megnoszogatnám miután kiszedtem a csavarokat, mivel (elméletem szerint) doboz belsejéről van szó így nem látszik majd az amúgy is kicsi kár amit a ragasztás és annak szétbarmolása okoz majd.
A láda oldala ez a lap, mert egy két módosítást kell csinálnom. Viszont ha kicsit megmelegíteném hőlégfúvóval a lapot akkor nem lágyulna meg egy kicsit a ragasztó?
Ha fehér ragasztóval (PVAC)-val ragasztottad akkor pont hogy keményedik.
Fehér volt és enyv, de amikor megszárad akkor átlátszó lesz. Mit fogok én ezzel kezdeni?!
Sziasztok!
Van köztetek olyas valaki, aki gyakran jár Miskolc Budapest útvonalon? Szükségem lenne egy 30-40 kilós szállítmányozásra, de állítólag a posta nem vállalja el, a futár nem tudom mennyibe kerülne, de szerintem nem lenne olcsó, akkor meg inkább beszállnék a benzinpénzbe... Holnap estig kellene megtudnom, tud-e valaki segíteni, különben más megoldás után kell nézzek... Előre is köszönöm!
30 kilós csomagot 1880-ért viszi a posta. A futár-ok is e körül. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |