Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Csak most jutott eszembe, hogy ígértem nemrég (aug. végén), ha visszatérek a Tiszáról, megosztok pár fényképet...
Most megtenném, kicsit késve az üggyel. Van, ahol csak "bozótot, zöldségeket" láttok a fényképeken, de azoknál a színhűség az, ami miatt muszáj felraknom megmutatni. Illetve nem kis mennyiségű vizet is sikerült fényképezni. És ezúton szeretném megköszönni az egyik legjobb barátomnak, hogy lehetőséget adott az eljutásra.
Folytatás, még-még-még-ennyi nem elég.
És még kapunk...
A második "csokor" színei tényleg szépek!
Utolsó előtti eresztés.
Van még, de mindet nem tehetem fel, szóval ez az utolsó 4 kép.
Nagyon szép képek. Bár az emberek hiányoznak róluk, de ez nyilván szándékos.
Amúgy tiszta Tüskevár feeling. Mikor azt a filmet nézem, mindig az jut eszembe, miért nem lehetett színes filmre felvenni. Hiányzik belőle ez a színkavalkád.
És azt még nem is meséltem, hogy augusztusnak ez volt a 6 legszebb (időjárásilag) és legmelegebb napja, amikor evezni voltunk...
Nem akarok emberi jogokat sérteni, mivel nem kértem engedélyt a megjelentetéshez a többiektől, akik ott voltak. Meg hát amúgy sem ismerné innen senki egyikőjüket sem rajtam kívül. Szóval a részeges, piás, kifekvős, napozós, csajos képek lemaradtak...
Szia!
Idézet: „Nem akarok emberi jogokat sérteni,” Ezzel teljesen egyetértek! Idézet: „Szóval a részeges, piás, kifekvős,” Természetes! Idézet: „napozós, csajos képek lemaradtak...” Ezen beszélgessünk csak el egy kicsit..
Lehet hogy nem hiszed el, de a 096-os kép annyira megtetszett, hogy betettem háttérképnek.
Remélem nincs levédve
Megvan nagyobban is, ha kell, akkor elküldöm az e-mail címedre.
Köszi, rendes vagy, de így is tökéletes, nagyon tetszenek ezek a tájképek, nyugtató hatása van, nekem nagyon tetszik.
Hát az nekem is tetszik. Többet ér, mint akármilyen Winfos-os háttérkép.
Tetszenek nekem is. Bár a nyugtató hatással is egyetértek, de amikor a GTA4-ben 30-adszor nem sikerül a küldetés, nincs az, ami alapállapotra lenyugtat. Vagyis az a háttérkép nincs...
Régebben a GTA-s korszakomban, amikor 30.-ra nem sikerült a küldetés, engem a billentyűzet szétverése, vagy az egér hozzávágása a monitorhoz, esetleg a gépházba való térdelés nagymértékben lenyugtatott.
A pénztárcámat viszont megvékonyította.
A hétvégén sajnos megtaláltam egy királydinnyét bringázás közben, ami sajnos mindkét kerekemet kiszúrta. Hétfőn a fiammal szétkaptuk a kerekeket, de már nagyon nem volt kedvem foltozgatni a belsőket, mivel mindkettőn volt már legalább 3 folt. Otthon volt pár belső, viszont mindegyik 24"-es méret volt, és most éppen 26"-os kerékbe kellettek volna. A végén egyáltalán nem is sok nyújtás fejében be tudtuk tenni a belsőket a kerekekbe, most úgy néz ki, jók is lettek.
Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudja-e, hogy vajon mire számíthatok, nem fognak-e a nyújtástól a belsők hamar szétmenni? (A normális méretű belsőkkel az a tapasztalatom, hogy a sok apró tüske miatti foltozások okán szoktam őket kidobni, nem amiatt, mert kidurrannának).
Azt nem tudom, hogy bringán mennyire tartós ez a dolog, de velem a következő történt. Még ifjú motoros koromban kaptam egy hátsó defektet a Simson swalbémon. Már ragasztani nem lehetett de motorozni akartunk a haverral, hát beszereltem helyette egy Panni robogóból származó kisebbet. Már száguldottunk is a gödöllői repülőtér felé. Egy erősen lejtős bakhátas földúton a haver mögött repesztve olyan 70 körül fékeztem a gumi lefordult a felniről és hirtelen előre került a hátsókerék én pedig kb. 2m magasan repültem e a haverom feje felett. Mondjuk a bringa lassabb jármű, de azzal is estem már nagyot. Úgyhogy inkább ruházz be két belsőre.
Sziasztok!
Hozzáértőket kérdezném. Vettem egy procit a laptopomba, de nem igazán akar menni. A régi egy SL6RV, az új pedig egy SL7R9-es proci. A foglalatba belemegy, elindul a gép, de se kép se hang, csak világít a foglaltság jelző led és kész. A proci jéghideg. A srác akitől vettem, azt mondta mennie kell, de mégsem megy. Ha procit cserélek ,akkor simán mennie kell csere után a gépnek, vagy valamit én rontok el? Már azt hittem lecserélhetem ezt a zabagépet egy takarékosabbra, de úgy látszik nincs szerencsém.
Hali!
Akkor jobban jártál mint én tavaly Mert én amikor kiszedtem a belsőt úgy nézett ki mint ha gépfegyverrel lőtték volna szét (mármint a lyukak száma szerint ) Több volt rajta a lyuk mint az anyag
Helló!
Egy Fujitsu-Siemens Amilo EL6800-as, SIS M650-es chipsettel.
Amit én találtam a neten, abból az derül ki, hogy a SiS 650 chipset csak P4 procikat támogat 400MHz-es FSB-vel. Az EL6800 valami kisszériás noti lehetett, összesen egyféle procival dobták piacra, szóval nem csodálkoznék, ha a chipset által támogatott procik körét BIOS-ból még szűkítették volna. Az eredeti proci egyébként asztali P4 Celeron, az új pedig Pentium M Celeron, teljesen más technológia, így nem is csodálom, hogy nem megy.
Amúgy picit elírtam az új proci típusát. Nem SL7R9, hanem SL7S9. Azért lenne jó lecserélni egy jobbra, mert ez sokak fogyaszt és még ráadásul lassú is. Meg persze fűti a szobát rendesen.
Úgynéz ki el kell hogy keserítselek.
Az 533-as fsb-t a sis csak overlock-olásal tudja simán nem. Bár találkoztam már meglepetésekkel de ez nem nyerő most. Szedd elő a leírását ha van olyan még valahol és próbálj meg bios-ban minden cpu és ram dolgot automata vagyis alap beállításra tenni . Majd ha ez megvan jöhet a cpu csere. Ha akkor sem megy akkor van még egy mentőötlet . Frissítsd fel a biost ergo bioszfrissítés, majd proci csere és mondj el egy miatyánkat és ha meghallgattatik akkor szerencséd van és menni fog.
Hát ez a bios olyan alap, hogy a cpu beállítás nincs is benne. Itt az égvilágon semmit nem lehet állítani a bootoláson és a videókártya ram méretén kívül. Nézek valami frissítést hozzá. Lassan 10 éves a biosom.
Szerintem az egyetlen lehetőséged a bővítésre egy Northwood magos P4 proci beépítése. Hacsak ez is el nem bukik a BIOSon. De ez a fogyasztást és a melegedést is rontja, a sebességen viszont javít.
Üdv!
Szerintetek Avast vagy NOD32? . Tudom nem pont ide vág, de akinek vannak érvei a 2 szoftver ellen/mellett érdekelne. Én jelenleg NOD-ot használok, de nagyon mondják nekem az Avast-ot amit még soha nem használtam! üdv. Dávid
Na akkor egy utolsó kér(d)ésem lenne még. Valaki nem tud esetleg Amibioshoz frissítést? 1.03C van most, de a fujitsu oldalán sincs frissebb. A biosban ezt írja: Amibios hiflex utility V1.30. Elvileg 2003.12.22.-i kiadás. Frissítettem egyet ,de a bios változatlan maradt.
Őszintén szólva én Avast párti vagyok, mert a Nod-dal voltak gondjaim. Pl. lehet én csináltam rosszul valamit, de nekem a nod nem ismert fel minden vírust, és kártevő progit. Amikor feltettem az Avastot az egyből észrevett dolgokat, amit a nod nem. Azóta is tökéletesen szuperál az Avast, és még a pendrájvomon senki nem talált vírust. Nem úgy mint előtte, a Nodnál.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |