Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   712 / 3603
(#) Norberto hozzászólása Szept 30, 2009 /

Csak most jutott eszembe, hogy ígértem nemrég (aug. végén), ha visszatérek a Tiszáról, megosztok pár fényképet...

Most megtenném, kicsit késve az üggyel.

Van, ahol csak "bozótot, zöldségeket" láttok a fényképeken, de azoknál a színhűség az, ami miatt muszáj felraknom megmutatni.

Illetve nem kis mennyiségű vizet is sikerült fényképezni.

És ezúton szeretném megköszönni az egyik legjobb barátomnak, hogy lehetőséget adott az eljutásra.
(#) zolee1209 válasza Action2K hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Köszönöm szépen! :yes:
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Folytatás, még-még-még-ennyi nem elég.
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

És még kapunk...
A második "csokor" színei tényleg szépek!

Utolsó előtti eresztés.

Van még, de mindet nem tehetem fel, szóval ez az utolsó 4 kép.
(#) Stadi válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Nagyon szép képek. Bár az emberek hiányoznak róluk, de ez nyilván szándékos.

Amúgy tiszta Tüskevár feeling. Mikor azt a filmet nézem, mindig az jut eszembe, miért nem lehetett színes filmre felvenni. Hiányzik belőle ez a színkavalkád.

És azt még nem is meséltem, hogy augusztusnak ez volt a 6 legszebb (időjárásilag) és legmelegebb napja, amikor evezni voltunk...
(#) Norberto válasza Stadi hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Nem akarok emberi jogokat sérteni, mivel nem kértem engedélyt a megjelentetéshez a többiektől, akik ott voltak. Meg hát amúgy sem ismerné innen senki egyikőjüket sem rajtam kívül. Szóval a részeges, piás, kifekvős, napozós, csajos képek lemaradtak...
(#) lapose válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Szia!

Idézet:
„Nem akarok emberi jogokat sérteni,”

Ezzel teljesen egyetértek!

Idézet:
„Szóval a részeges, piás, kifekvős,”

Természetes!

Idézet:
„napozós, csajos képek lemaradtak...”

Ezen beszélgessünk csak el egy kicsit..
(#) Action2K hozzászólása Szept 30, 2009 /

LOADING...
██████████████] 99%
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Lehet hogy nem hiszed el, de a 096-os kép annyira megtetszett, hogy betettem háttérképnek.
Remélem nincs levédve
(#) Norberto válasza Doncso hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Megvan nagyobban is, ha kell, akkor elküldöm az e-mail címedre.
(#) Doncso válasza Norberto hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Köszi, rendes vagy, de így is tökéletes, nagyon tetszenek ezek a tájképek, nyugtató hatása van, nekem nagyon tetszik.
(#) mark.budai válasza Doncso hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Hát az nekem is tetszik. Többet ér, mint akármilyen Winfos-os háttérkép.
Tetszenek nekem is. Bár a nyugtató hatással is egyetértek, de amikor a GTA4-ben 30-adszor nem sikerül a küldetés, nincs az, ami alapállapotra lenyugtat. Vagyis az a háttérkép nincs...
(#) Doncso válasza mark.budai hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Régebben a GTA-s korszakomban, amikor 30.-ra nem sikerült a küldetés, engem a billentyűzet szétverése, vagy az egér hozzávágása a monitorhoz, esetleg a gépházba való térdelés nagymértékben lenyugtatott.
A pénztárcámat viszont megvékonyította.
(#) szilva hozzászólása Szept 30, 2009 /

A hétvégén sajnos megtaláltam egy királydinnyét bringázás közben, ami sajnos mindkét kerekemet kiszúrta. Hétfőn a fiammal szétkaptuk a kerekeket, de már nagyon nem volt kedvem foltozgatni a belsőket, mivel mindkettőn volt már legalább 3 folt. Otthon volt pár belső, viszont mindegyik 24"-es méret volt, és most éppen 26"-os kerékbe kellettek volna. A végén egyáltalán nem is sok nyújtás fejében be tudtuk tenni a belsőket a kerekekbe, most úgy néz ki, jók is lettek.

Az lenne a kérdésem, hogy valaki nem tudja-e, hogy vajon mire számíthatok, nem fognak-e a nyújtástól a belsők hamar szétmenni? (A normális méretű belsőkkel az a tapasztalatom, hogy a sok apró tüske miatti foltozások okán szoktam őket kidobni, nem amiatt, mert kidurrannának).
(#) zolika60 válasza szilva hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Azt nem tudom, hogy bringán mennyire tartós ez a dolog, de velem a következő történt. Még ifjú motoros koromban kaptam egy hátsó defektet a Simson swalbémon. Már ragasztani nem lehetett de motorozni akartunk a haverral, hát beszereltem helyette egy Panni robogóból származó kisebbet. Már száguldottunk is a gödöllői repülőtér felé. Egy erősen lejtős bakhátas földúton a haver mögött repesztve olyan 70 körül fékeztem a gumi lefordult a felniről és hirtelen előre került a hátsókerék én pedig kb. 2m magasan repültem e a haverom feje felett. Mondjuk a bringa lassabb jármű, de azzal is estem már nagyot. Úgyhogy inkább ruházz be két belsőre.
(#) Ricsi89 hozzászólása Szept 30, 2009 /

Sziasztok!
Hozzáértőket kérdezném. Vettem egy procit a laptopomba, de nem igazán akar menni. A régi egy SL6RV, az új pedig egy SL7R9-es proci. A foglalatba belemegy, elindul a gép, de se kép se hang, csak világít a foglaltság jelző led és kész. A proci jéghideg. A srác akitől vettem, azt mondta mennie kell, de mégsem megy. Ha procit cserélek ,akkor simán mennie kell csere után a gépnek, vagy valamit én rontok el? Már azt hittem lecserélhetem ezt a zabagépet egy takarékosabbra, de úgy látszik nincs szerencsém.
(#) Dióda válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Megadnád a laptop pontos tipusát?
(#) zenetom válasza szilva hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Hali!
Akkor jobban jártál mint én tavaly
Mert én amikor kiszedtem a belsőt úgy nézett ki mint ha gépfegyverrel lőtték volna szét (mármint a lyukak száma szerint ) Több volt rajta a lyuk mint az anyag
(#) Ricsi89 válasza Dióda hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Helló!
Egy Fujitsu-Siemens Amilo EL6800-as, SIS M650-es chipsettel.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Amit én találtam a neten, abból az derül ki, hogy a SiS 650 chipset csak P4 procikat támogat 400MHz-es FSB-vel. Az EL6800 valami kisszériás noti lehetett, összesen egyféle procival dobták piacra, szóval nem csodálkoznék, ha a chipset által támogatott procik körét BIOS-ból még szűkítették volna. Az eredeti proci egyébként asztali P4 Celeron, az új pedig Pentium M Celeron, teljesen más technológia, így nem is csodálom, hogy nem megy.
(#) Ricsi89 válasza Stadi hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Amúgy picit elírtam az új proci típusát. Nem SL7R9, hanem SL7S9. Azért lenne jó lecserélni egy jobbra, mert ez sokak fogyaszt és még ráadásul lassú is. Meg persze fűti a szobát rendesen.
(#) Dióda válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Úgynéz ki el kell hogy keserítselek.
Az 533-as fsb-t a sis csak overlock-olásal tudja simán nem.
Bár találkoztam már meglepetésekkel de ez nem nyerő most.
Szedd elő a leírását ha van olyan még valahol és próbálj meg bios-ban minden cpu és ram dolgot automata vagyis alap beállításra tenni . Majd ha ez megvan jöhet a cpu csere. Ha akkor sem megy akkor van még egy mentőötlet . Frissítsd fel a biost ergo bioszfrissítés, majd proci csere és mondj el egy miatyánkat és ha meghallgattatik akkor szerencséd van és menni fog.
(#) Ricsi89 válasza Dióda hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Hát ez a bios olyan alap, hogy a cpu beállítás nincs is benne. Itt az égvilágon semmit nem lehet állítani a bootoláson és a videókártya ram méretén kívül. Nézek valami frissítést hozzá. Lassan 10 éves a biosom.
(#) Stadi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Szerintem az egyetlen lehetőséged a bővítésre egy Northwood magos P4 proci beépítése. Hacsak ez is el nem bukik a BIOSon. De ez a fogyasztást és a melegedést is rontja, a sebességen viszont javít.
(#) aderka hozzászólása Szept 30, 2009 /

Üdv!
Szerintetek Avast vagy NOD32? . Tudom nem pont ide vág, de akinek vannak érvei a 2 szoftver ellen/mellett érdekelne. Én jelenleg NOD-ot használok, de nagyon mondják nekem az Avast-ot amit még soha nem használtam!

üdv. Dávid
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Na akkor egy utolsó kér(d)ésem lenne még. Valaki nem tud esetleg Amibioshoz frissítést? 1.03C van most, de a fujitsu oldalán sincs frissebb. A biosban ezt írja: Amibios hiflex utility V1.30. Elvileg 2003.12.22.-i kiadás. Frissítettem egyet ,de a bios változatlan maradt.
(#) bankimajki válasza aderka hozzászólására (») Szept 30, 2009 /

Őszintén szólva én Avast párti vagyok, mert a Nod-dal voltak gondjaim. Pl. lehet én csináltam rosszul valamit, de nekem a nod nem ismert fel minden vírust, és kártevő progit. Amikor feltettem az Avastot az egyből észrevett dolgokat, amit a nod nem. Azóta is tökéletesen szuperál az Avast, és még a pendrájvomon senki nem talált vírust. Nem úgy mint előtte, a Nodnál.
Következő: »»   712 / 3603
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem