Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mini légpárnás

Témaindító: Braf, idő: Okt 7, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   5 / 5
(#) Braf válasza szabi83 hozzászólására (») Dec 3, 2006 /

a 2 tolomotornak egymas ellen kell dolgozni marmint mas legcsavar van rajtuk ellentetesen kell forogniuk ha erre gondoltal ehez meg a motoroknak is ellenkezo polaritas kell
(#) szabi83 válasza Braf hozzászólására (») Dec 3, 2006 /

nem forrasztottam semmit sem, így volt, az egyik szívta a másik fújta, ha megnyomtam az előrét...

azért vettem észre, mert csak pörgött

kell bele akkumlátor, mert elemről nem fog menni, kevés a feszkó..(4 darabról próbáltam)

nicd 9.4V volt benne annó valamikor, olyan (néztem googliba) 166g lehet egy ilyen..
szerintem 8 db AA akku is jó lenne, de csak 6 van...

legkissebb zselés aksi ami belefér az 6V 1.3Ah-s lenne..

durván 2.5A -t vesz fel, ha minden motor megy.. 9Von..

üdv
[off]holnap megláttom mi lesz a boltba..
(#) mefi01 hozzászólása Jan 26, 2007 /

Nyíregyházán hol van bolhapiac?

elég egy hülye kérdés de nem tom
(#) mefi01 hozzászólása Jan 27, 2007 /

két közepes méretű ceruza duracell elemmel már kábelt lehet égetni úgyhogy elég erős és drága
(#) Mybuster hozzászólása Jan 10, 2011 /

Sziasztok!
légpárnást szeretnék csinálni van 3 motorom ami kell hozzá 1 a légpárnához 1 az előre hátra mentehez 1 meg az irányításhoz csak az a baj hogy nagyon nehezek a motorok és nemtudom hogy milyen motor lenne jó ha kicsit nézek az gyenge ha nagyott akkor meg erő van benne de nagyon nehéz. Mit válaszak?
(#) koboraram1221 válasza Mybuster hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem ezek kicsik

Köszönöm a válaszokat most egy ilyen tipusú motort raktam bele nagyon erős legalább 15000 Rmp van benne elég erős!

Megvárod csinálok róla egy vidit? 3 perc

Itt a vidi!
(#) (Felhasználó 54221) hozzászólása Jan 10, 2011 /

Én is gondoltam hogy építsek valmilyen légpárnást, csak nem tudom hogy kezdjek neki, az első link nem működik, ja és a legfontosabb elvárás egyszerű legyen, vezérlés megvan oldva régi távirányítősautó vezérlőkkel
(#) Mybuster válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 10, 2011 /

Köszi ezek a LI-on aksik milyen feszültségük van 7-8v
(#) Mybuster válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 12, 2011 /

szia! lenne egy kérdésem vagy is problémám az a bajom hogy az előre hátra motor az nem elég erős hogy meghajtsa a gépet meg se moccan pedig jó lenne ez a motor fordulatszám megvan talán a légcsavar a bibi vagy áttételt kéne használnom viszont nem akrok nehéz erős motort belerakni mert az meg nehéz köszi!

Köszi!

Köszi!! most már értem kéne egy szép gyűrű abba a moci + proppeller és kész!
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem