Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   747 / 3609
(#) _ampervadasz_ válasza scooby_ hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Itt van sz ősz,itt van újra

Ez szerintem a mi Köbzolink szólás mondása, ha jól emlékszem. Jól emlékszem? Már a memóriámat is kikéne cserélni.

Szerk.: akkor tényleg hibás a memóriám. Folyton túlcsordul.
(#) scooby_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Miért,most mekkora van bent? integrált? akkor nem vállalom
(#) scooby_ válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Már téged is beoltottak? Mondtam én hogy nem fáj!
Én speciel meg sem éreztem. Majd az emlékeztető oltást! Attól elvileg be is lehet lázasodni,helybeli rosszullét,na,akkor nyársalják fel a másik karodat is!
:hehe:

Egy pár SD - van bent a kicsi hely miatt.
(#) scooby_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 16, 2009 /

Tyűű! sok ész lehet benned![OFF]Vagy a sötétség foglal annyi helyet?

Ááá, nem. Csak olyan gyors az adatáramlás, hogy hogy nincsen szükség nagyobbra. Nem is 1366Mhz -en ballag, és igen kicsi hődisszipáció is. Perzse néha belázasodok de az nem azért van.
(#) mark.budai válasza scooby_ hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Be hát, tavaly 2-t is kaptam... Ettől is be lehet lázasodni, de én ezeknek az "oltás utáni betegségeknek" nem vagyok a híve. Ez a 3., és semmi bajom nincs, pedig mindegyik után láz, meg fájni fog a helye, stb..
Tudom, hogy nem fáj, amikor beadta, kérdeztem, hogy már bennt van, ennyi volt!?
(#) scooby_ válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Na igen!
Jobban éreztem amikor lepucolt alkohollal
Csajok meg kifeküdtek,mert jó átverni őket! "húúúúú de fáááájt áááááá" :hehe:

Mi utánuk voltunk, így nem tudtuk őket megijeszteni. Mi a 3.-4.-eseknek mondtuk, hogy mindjárt ti is kaptok, de tetanuszt! :hehe:
(#) scooby_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Osztályban van nagyon sok gyerek aki mindig "lázas"....
Ma sikerült is összefutnom eggyel,az öklöm pedig az orrán landolt 100Km/h-val!

Istenem,hová süllyedtem...már én is verekszem,persze ez nem válik mindennapossá,csak ha felidegesítenek!

Na, ez jó! Én még senkit nem terítettem be az iskolában. Talán jobb is? Mert ha megütöm, biztos, hogy nem szól többet nekem. Meg fut a tanárhoz egyszerre. Müszi tudja, miért írtam az előbbi mondatokat, mármint nem a futást..
Már 2 év alatt sem fogok senkit ütni, és elmondhatom, hogy az általános iskolát elvégeztem beírások nélkül..
És gondolom nem Ampinak szólt az előző hozzászólásod.
(#) scooby_ válasza mark.budai hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Ez esetben nekem volt igazam!
1000x szóltam a tanárnak sz**ak a fejemre.
Én is az övékére,magam intézkedtem a gyerekek stílusában. Én sem bántok soha senkit,még azt sem aki igazán megérdemli. Ez most kihozott a sodromból.Sajnálom,eldurrant az agyam! ez egy évben 1x szokott előfordulni. Tavaly óta telt a pohár...
Én sajnos nem tehetem meg azt amit Matyi,hogy otthagyom az osztályt meg a sulit a fenébe...(Ő a könyvtáras munkát hagyta ott a neveletlen kölykök miatt)
Nem kapok miatta semmit,mert eltudtam mondani hogy mi volt a bajom vele,Ő bezzeg egy szót sem tudott szolni Lehet az igazgatóhoz kell legelőször menni majd!

Egyébként nem Ampinak írtam az üzenetemet!
Kívánom neked meg,hogy SOHA senkit ne kelljen megütnöd! Én sem jókedvemből tettem.... beírásom nekem sincs még!
(#) scooby_ válasza scooby_ hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Este még visszajövök olvasgatni,de most megyek mert kicsit hosszú volt a hét,valamikor aludni is kell!
(#) _ampervadasz_ válasza scooby_ hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Megértelek teljes mértékben.

Itt is sok a "lázas" ember nevezetű képződmény, olyannyira, hogy szerintem rájuk vezethető vissza globális felmelegedés. Embernek én nagyon ritkán estem neki, és beírásom sem volt soha ezügyben.
Általában akkor ütök, ha nekem esnek, akkor viszont mértéktelenül, kérdés hogy menyire erősebb nállam az az személy, és be nem szögel a padólba a kezével. A középiskolában ilyen jó sokat fordult elő, mert ugye én voltam az osztály strébere ( ), kivéve matekból, mert abból "ék" hülye voltam.

Kijavítanálak Matyival kapcsolatban.:

Idézet:
„Én sajnos nem tehetem meg azt amit Matyi,hogy otthagyom az osztályt meg a sulit a fenébe...(”

Azt azért elhiheted, hogy nem az a típus, aki az első akadály láttán feladja, és menekül a problémái elöl. Nem így ismerem. Egyszerűen reálisan látta, a jövőt, és emberek között akar élni, dolgozni, "szórakozni", és nem egy gépezetként robotolni, alig látva barátokat, családtagokat, stb. Szerintem tökéletesen érthető is. Nemtudnék ekkora kitartással küzdeni mint ő, a céljaiért, de szerintem sokan közölünk sem.
(#) zoly15 hozzászólása Okt 17, 2009 /

Hali mindenkinek!
A mai napomnak volt egy nagyon mókás része
A nap úgy kezdődött hogy:
8 órakor kelés, aztán munka (tetőre bitumenes hullámlemez felcsavarozgatás) mikor ez kész volt, jöhetett a zöldség ásás..
Megyek a kertbe, látom a szomszédék ott kiabálnak meg minden, aztán mondják hogy a macskánk elcsent onnan egy tekercs WC papírt
Nézek rájuk hogy ezek épek?
Aztán mondják hogy ott van a kert végében, megyek oda, látom, valóban ott a tekercs no meg a macsek.

Lehet hogy van akinek ez nem vicces, de nekem nagyon az volt

Üdv!
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Ez marhajó! Nem tudtad hogy a macska az egyik legszobatisztább élőlény? Szerintem titokban még a toaletett is kezelni tudja, csak nemtudsz rólla.
(#) Stadi válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Megágyazott magának a kis szőrmók, vagy gurigatta a tekercset?
(#) zoly15 válasza Stadi hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

_ampervadasz_, Stadi:
Nem gondoltam volna hogy valaki is fog ezen poénkodni, azt gondoltam hogy lenéztek milyen hülyeségen nevetek De még írok is róla..
Nem, nem volt ideje megágyazni, mert annyi hogy áthozta már akkor mentem a kertbe és mondták hogy mi újság.
Amúgy rendesen be volt csomagolva fóliába.
Egy idő után biztos kinyitotta volna

(#) Frankye válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Erről jutott eszembe a sztori.
Van egy macskánk, meg egy kutyánk. A párom jött haza a munkahelyéről, és út közben bevásárolt, többek között ennek a két, jótét léleknek is vett némi csirke far-hátat, fagyasztva. Minthogy jó idő volt (akkor még), a fagyott húst a teraszon hagyta, az asztalon, hogy hadd olvadjon ki, akkor majd szétszedi, és odaadja az állatkáknak, majd bejött.
Egyszer csak hív az ablakhoz, ami a teraszra néz, hogy nézzek ki, mit művelnek ezek ketten odakint.
Odamegyek, hát látom, hogy a kutya az asztal mellett áll, a macska az asztalon, és húzza a nagy csomag fagyott húst. Mint kiderült, a macska nem bírta kinyitni a csomagot, erre fogta, és odavitte a kutyának, aki kibontotta (széttépte a zacskót), majd mind a ketten nekiláttak kedélyesen eszegetni belőle!
(#) Stadi válasza Frankye hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

És még mondják, hogy ezek az állatok nem tudatosak...

Nekem csak kutyám van, de kérdem én, a szomszéd kutyák ugatása alapján honnan tudja, hogy kutya jön-e az utcán, vagy ember? Mert az ember nem érdekli annyira, de ha kutya jön, akkor szalad a kerítéshez.

A kedvenc hobbija meg az, hogy gödröket ás a kertben. Vakondot már nem keres, mert most nincs túrás, és azt, amelyik a kertben volt, hónapokkal ezelőtt kinyírta. Viszont csákányfejet, harapofogót, egy sparhelt öntöttvas tetejét simán megtalálja a föld alatt. Most vettem egy fémdetektort, hogy leellenőrizzem, tényleg a vasra hajt-e.

Amit meg kutyától még sosem láttam, az az, hogy képes madarat fogni. Idén már fogott egy növendék verebet és múltkor galambpucolás nyomait találtam a kertben. Lusta volt teljesen megkopasztani, tollastól meg nem ette meg, így pár nap száradás után elástam a tetemet. Persze mondanom se kell, két nap múlva kiásta.
(#) mark.budai válasza Frankye hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Talán megtudták, hogy a veszekedéssel semmire nem mennek, így csapatban dolgoztak. Ők teszik jól!

Szerencsére az én agyamat felhúzni nagyon nehéz. Azt utálom, de nagyon, ha valaki annyira nagyképű, hogy 5m-re tőlem beszólogat, amikor meg megindulok felé, elkezd futni. Na akkor mondom, hogy gyere üssél, nehogy az legyen, hogy én kezdtem! Persze akkor meg szépen távolodik el! Na ettől nagyon az agyamra tudnak menni!
Egyszer volt valaki, technika óra előtt már nagyon berágtam rá, amikor jöttünk be a szünetből, mentem felé, mondom most megütlek, de akkor itt maradsz. Nyúlok felé, elfut, aztán azóta is jóba van velem. Mostmár legalább tudja, kivel van dolga. Nem is merem ütni, nehogy valami baja legyen, aztán engem vesznek elő érte.
(#) _ampervadasz_ válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Senkit nem nézek le. Nem vagy egyedűl, aki az állatokat szereti, erre a blogom a bizonyíték.

Frankye: Ez tettszett. Akkor nem vagyok egyedül a kivételes viselkedésű / képességű macskámmal, mondtam hogy van élet a Marson! Csak vicc.
(#) titi válasza Stadi hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

De örülnének a színesfémgyűjtők egy ilyen kutyának, aki megkeresi nekik a betevőre valót.
(#) Stadi válasza titi hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Anyám is ezt mondta. Egyébként okos állat, mert mikor olyan száraz a föld, hogy csak csákánnyal lehet feltörni, akkor nem is próbál ásni, csak ha puhább a talaj eső után.
(#) bankimajki hozzászólása Okt 17, 2009 /

Nézi valaki a csillag születik-et? Ezt kommentálni sem lehet, de azért jókedvem van
(#) _ampervadasz_ válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Speciel, a tévé nevezetű képládát sem kapcsoltam be. Viszont ez már modern, mert gombnyomásra is indul, mert PIC -es, de visszafelé is kompatibilis, mert van benne egy elmozdulás érzékelő, ha belerúgok akkor is elindul. Ne haragudjatok rám, én ma nagyon pihent vagyok agyilag.
(#) mark.budai válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Én nézem! Hát ezek nem semmik! Én is szeretek rajtuk röhögni. Bár van egykét olyan emberke is, akiből nem néznéd ki, mit tud! Pl én nagyot néztem a múlt héti repülős gyereken!
(#) Stadi válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Néztem vagy 5 percig, szerencsére le volt némítva. Így egész élvezhetőnek találtam a műsort.
(#) mark.budai válasza Stadi hozzászólására (») Okt 17, 2009 /

Nem rossz ám! Na jó, az aki jódlizni akart, aztán még énekelni sem tudott...
Következő: »»   747 / 3609
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem