Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Szia!
Az előlapon micsoda van milyen típusú rádió. Valami FORD gyári rádió gondolom.
Szia
Igen,gyári FORD 3000-es rádiómagnó. Az esetleges segítséget előre is köszönöm.
Szia!
Én próbáltam neked valami kódot szerezni de nem tudtam, nem igazán van ehhez kódgenerátor sem sajnos. Üdv!
hello
van egy renault blaupunkt cd váltom 6 lemezes kerek dugaszos azt szeretném bebarkácsolni az autoba es meg szeretnem tudni ennek a csatlakozonak a lábkiosztását koszi elore is válaszotokat
Hello!
Ha valami konkrétabb típust le tudnál írni könnyebb lenne.
oke leirok mindent ami a cd válton találhato
Renault copact disc changer Alpine S/no:AL9RN6H0710382 H60710382 MADE IN JAPAN RENAULT MEGANE II be szeretnem tenni es nem kapok olyan kábelköteget amilyen nekem kellene ennek a ennek a cd váltonak a csatlokozojába 10láb van es a magnonak csak 8 az is sokat segitene ha egy ilyen kerek dugaszról foto lenne ,de ha kell le tudom fotozni a cd váltot
Nem ilyen a cd váltó? Viszont dobhatnál két képet ezekről a csatlakozókról ami rajtuk van.
Segítséget kérek.
Sony CDX-S22 autórádióhoz magyar nyelvű kezelési leírást keresek.
Ha még aktuális, probáld meg ezzel: 8315
Heló van nekem egy Weconic Mx-910 DR tipusu autó rádiósmagnóm a magnó müködik is rendesen de a rádió egy adást sem talál.hol keressem a hibát? a segitséget előre is köszönöm
Üdv. A tuner hibás.Ha önálló egység , nézd meg a tipusát.Lehet hogy csak át kell forrasztani. Öreg T
Heló oregtamas0202 az átforasztás alatt mit értel?Hogy kontakt hibás lenne a tuner csatlakozó?
Sajnos már csak holnap tudom megnézni.Köszi
Udv, kerdesem a kov.lenne hozzatok sracok.
Van egy Seltronic GTS07 DVD-s fejegysegem,van benne GPS elokeszites,sajnos nem tudom sehogy sem elo csalni belole,SD kartyan probaltam,de ugy sem ment ha esetleg valaki tudna ebben nekem segiteni,oriasi lenne ! Nagyon szeretem ezt a cuccot,minden okes vele,csak ez az egy nem akar sehogy sem menni. Kerem segitsetek nekem ! Koszonom elore is ! Udv,Pacal74 (Laci)
Szia! Nem ismerem a konkrét típust, de: a GPS-előkészítés azt jelenti, hogy a saját opcionális ( külön, súlyos tízezrekért megvásárolható ) Gps-boxával összecsatlakoztatva navigációs eszközként is képes működni. Külön másik történet, hogy ezeken egyedi operációs rendszerek futnak és egyedi formátumú térképállományokat használnak. Ezért a közkézen forgó PDA-PNA, valamint PC-s navi programokat el is felejtheted. Tehát: keress egy hazai forgalmazót, aki be tudja hozzá szerezni a szükséges hardvert és szoftvert, ha komolyan érdekel a dolog. Szerintem Te leszel az első vevő, elképzelhető, hogy az ár egy részét előre elkérik... Látom, a regisztrációd és a kérdés felvetése között eltelt 23 percet nem a fórumszabályzat böngészésével töltötted, különben nem színezgetnéd ok nélkül a hozzászólásodat. Javaslom, érd be az alapértelmezett betűkkel és erőlködj kicsit a helyesírásod javításán is!
Üdv.: SzervízMacska
hello
Kicsit késve ,el voltam utazva .Felrakok két képet de nem a legjobb minőseg .Láttam azt a képet ha olyan lenne az enyém akkor sikerülne elinditanom olyan kábelkotegem van ami a te csatlakozodba talál ezert kellene errol a tipusu csatlakozoról ha van ha nincs ugy sem baj .koszi segitsegedet VRubenX
Magyarországon sajnos el kell felejteni ezeket a rádioval egybeépitett navikat. Nem fogsz találni hozzá használhato térképet.
Üdv újra!
Szerintem akkor ez lesz a te bekötésedBővebben: Link csak nem láttam a csatlakózó tüskéit de szerintem ez az.
Sajnalom,hogy ez van.
Csak egy valami meg furi nekem,nem talaltam gyartoi oldalt,nem is tudok rajonni,hogy ki gyarthatja...
Koszonom a hozza szolasodat,meg probalok utana nezni valahol.
Most raktam be az új fejegységet a kocsiba, és megmértem kikapcsolt állazptban az áramfelvételt.
100mA volt. Mennyire sok ez?
Üdv! Segítségetekre lenne szükségem:
Adott egy Pioneer DEH-2900MP és egy Daewoo DB23-as erősítő, minden jól ment kb egy évig, de kb 3 hete gondolt egyet és a mélyláda elkezdett sípolni menet közben, gázadásra egyre hangosabban A kocsiban levő hangszórók nem, csak azok amelyikek az erősítőre voltak kötve. Úgy gondoltam az erősítő, tápkábel közül lesz vmi rossz. Erre kicseréltem másik autórádióra és eltünt a sípolás. Na most ez mi lehet? Fejegység végfoka elszállt, vagy vmi kisebb probléma? Ha végfok, akkor kb mennyibe lehet a javítása? Elöre is köszönöm a válaszokat!! Egy amatőr
Üdv. Ez nem végfok hiba hiszen csak a láda sípol.Ez az RCA ág hibája .Valószínü az RCA csatlakozó árnyékolása törött-repedt ki a rádió panelból.Öreg T
Köszönöm oregtamas0202 a gyors válaszod
Akkor sztem irány egy műszerész, mert én sajnos nem látok rajta semmi törést, repedést, megbontani pedig nem szeretném. Így legalább az átvágás esélye kicsi, meg a javítás sem lesz olyan húzos
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban,hogy TDA7854 4x50W ic-t hol lehetne beszerezni? Vagy lehet-e mással helyettesíteni, mert a barátom google sajnos nem hozott elő ilyent.
Üdv. Vettem egy MNC Maniac USB és Memoria karis fejegységet...
2 apro kis gond van. 1.: Becsukom a kocsi ajtót ad rá vagy vesz le a hangerből ... :bummafejbe: ,de menet közben is néha.. 2.: Ha gyujtás előtt kapcsolom be akkor jó.. de ha jár a motor és utána kapcsolom be kikapcsol vagy ki be kapcsolgat.. ez lehet bekötési hiba?? vagy Cseréltessem ki? Mert ugye van egy Piros vezeték ami a szivargyújtóra van kötve és a sárgát álitólag hozzá kellett kötnöm ehez.. Node van még 2 fölös vezeték... Valaki valami okosat? Előre is KÖSSZ.. Ja ez 1 Ladában van !! és az előző fejegység jól működött... csak ott a piros vezeték kellette semmi más..
Elvileg kellene lennie még egy feketének,amit a kocsi karosszériájához kell kötni.valamint egy kék marad az antenna tologatónak (ha van) Ha nem vagy biztos benne akkor a rádió hátulján lévő csavart kösd egy jó vastag dróttal a testre a maradék vezetékeket meg szigeteld le.
Esetleg a hangszóró vezetékeket nézd át nehogy valahol testre/össze érjenek.
Sziasztok!
Vettem 1 használt Philips Rc348-as autórádiót, bekötöttem, és próbálgattam a hangerőt. Egyszer csak elhalkult az összes hangfal, és azóta nem bírom szóra bírni. A rádió mindent kijelez, csak hang nincs. Biztosítékot már cseréltem. Mi lehet a baj?
Hali!
Nem kötöttél el valamit a hangszóróknál? Mind a négy kimenetre tettél hangszórót? Ha csak kettőre, akkor nem tekerted el a fader-t? Nem kapcsoltad be a némítást? Mit nyomogattál, amikor elhallgatott? |
Bejelentkezés
Hirdetés |