Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Akkor énis szavazok kékre Szerintem modernebbnek is néz ki tőle amit mutattál kép kék világítással az szerintem jólnézki akkora fényerőt próbálj
+1 szvazat a hideg fehérre, csökkentett fényerővel.
Én a piros fehér zöld kombinációt javaslom, csak nem fentről lefele, hanem balról jobbra
Na, akkor legyen már egy szavazat az infra Led-re is!
Akkor meg legyen RGB LED-es és hozzá 3 poti színkeverőnek
Neem!!! Fentről lefele!
bocsi, hogy beleszólok: 6725 az Móraváros, "még Bécsbe' is.."
A led vitához meg klasszikust idézek. "HIHI magazin, anno : valaki mindig hoz egy nagy aktatáskát, hogy el tudjuk vele takarni a világító diódákat..."
Lehet,hogy hülye vagyok de nem értem ezt a Móravárosos kérdést,na mind egy.
Gondolom a lakhelyedként megadott irányítószám Móraváros irszáma, és ebből gondolták, hogy ott laksz.
Ja de az a régi( előző) munka helyem ír száma onnan regisztráltam de az nem most volt . De rég volt....
Én a képen lévő erősítőt, de még sokat kell rajta dolgozni, hogy jó legyen. Plusz még hiányzik pár kiegészítő is. Még múlthéten készült el, de mindig elfelejtettem berakni ide.
Tegnap született egy kis cucc ! Egy haver késére gyorsan összekalapáltam .(#541761)
Szép lett. Tedd belülre a potik rögzítő anyáit.
Kössz szépen ! Viszont ennél nem lessz a potik számára külön szerelőlap ? Itt ennél az olcsóság és az egyszerűség ami domináló volt . Szinte az egéssz bontott alkatrészekből van , kivéve a csöveket meg egy-két alkatrészt . Majd a gazdija fog rá tenni magának olyan poti tekerőket amik eltüntetik a csavar anyákat ?Gyors és ingyen munka , ennyi fért bele egy pár órába !
Nagyon jó lett. Írsz dobozolásról szálcsiszolásról cikket? :hide:
Legyünk haverok!
Gratula,nagyon tetszik a végeredmény!
Ez nagyon jól sikerült!
Idézet: Ami azt illeti már erről lassacskán könyvet írhatnák ? Az elmult 30 -egynehány évben amennyi dobozt gyártottam , és még két egyfora nem igen volt köztük ! Ha netán valakit érdekelnek az ilyen jellegű dobozolási megoldások akkor a foto albumomban az elmult 1 év terméseiből láthat némi ízelítőt ! „Írsz dobozolásról szálcsiszolásról cikket?”
Szep es otletes dobozokat keszitesz
A fotoalbumod megtekintese utan en is kedvet kaptam ahhoz,hogy feltegyem ide a doboz szeru egyvelegem Bizonyara tobbunkben elofordult mar az erzes egy-egy konstrukcio elkeszulese utan amikor eljo a dobozolas ideje,de megis szivunk szerint nem szeretnenk bezarni a sok idot es odafigyelest koveto eredmenyunket.Ekkor legszivesebben az altalunk tervezett nyakot es belso igenyes elrendezest szeretnenk lathatova tenni.Ezt legegyszerubben egy plexi vagy atlatszo uveggel erjuk el,de nemaly aramkornel a vezetekek sokasagat sem kerulhetjuk el.Hasonlo gondolatok egybekovacsolasaval szuletet meg a kovetkezo egyveleg ami egy 2x50W audio erosito 2N3055 vegfok tranyokkal+egy kis fenyjatek fuszerezes keppen.
Szia ! azért valjuk be ez sem semmi ! Nekem bejön a műved tetszik amihez gratulálok
Igazán drága erősítő lett azzal rézcsővel...
Amúgy jól néz ki!
(#540794) klemo86 válasza Roy Jones hozzászólására (#540681) Válasz • Kedd, 16:32
"Képet/videót is láthatunk róla működés közben?" Itt vannak az ígért képek/videók.Vannak sokkal jobb lézer kreációk is tudom,de szerintem ez sem lett rossz! Aki kíváncsi a dobozára és a mechanikára az meg tudja nézni 2-3 oldallal hátrébb. Inkább így! Frankye
Itt a videó,remélem így jó lesz.
Koszonom neked is es Cirokl-nak is az elismerest! Szerencsere csak a kek neonokat es nehany tranyot kellett vennem a projecthez,de kesobb rajottem,hogy a neont is elkeszithettem volna ugy mint a kozepso fuggoleges pirosat.Az egy kalyhabol valo kvarc cso amibe elhelyeztem egy heggesztopalcat es arra ledeket fuztem amit egy 100ft-os bicikli lampa elektronikajaval vezerlek
Hmmm. Találékony elme! Külön gratula!
Koszi
Hamar belekezdtem akkor gondoltam feldobom a tobbi kutyum is.Nehany evvel ezelott mikor meg hutestechnikai muhelyben dolgoztam nemtudtam elviselni,hogy mindig ki kell dobni a legyengult hermetikus kopmpressorokat,freonos palackok stb... Ezert aztan a felgyulemlett dolgokban mar lattam a fantaziat Fogtam egy legyengult ablak klima hermetikus 30-as kompressorat,harom R-12 es freon palackot,egy rozsdas mero orat es egy szinten kidobott filtert.Ezeket ujrafestettem,mert elegge kopottak voltak.Beszereztem egy hasznalt nyomaskapcsolot es egy dobozt amibe a vezerlest szereltem.Ezutan gondba voltam a magnesszelepekkel mivel azok igen huzos osszeget jelentettek volna.Ezert maradtak a mosogep szelepjei Azok 10Bar-nyomasra vannak leattesztalva de attol ne iyedjen meg senki en 15Bar-ig mentem.Pl festeshez az is sok,de tudni akartam,hogy mit tud a cucc.15 fole nem mertem vinni igy is orultem az eredmenynek. Ami necces az a muanyag szelep es a rezcso osszehozasa magas nyomasturessel. En valami ketkomponensu masszat hasznaltam sotet szurke szinu.Sajnos a nevet nemtudom,de mikor megszarad eskuszom kemenyebb mint egy kodarab A kepekrol hianyzik a komp. vedelme es kabelja.Az kesobb kerult fel,de csak ilyen kepem van.Azert a lenyeg latszik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |