Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   492 / 1685
(#) Flatlander válasza titkovics hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Akkor énis szavazok kékre Szerintem modernebbnek is néz ki tőle amit mutattál kép kék világítással az szerintem jólnézki akkora fényerőt próbálj
(#) vicsys válasza titkovics hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

+1 szvazat a hideg fehérre, csökkentett fényerővel.
(#) beton cipő válasza titkovics hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Én a piros fehér zöld kombinációt javaslom, csak nem fentről lefele, hanem balról jobbra
(#) proli007 válasza vicsys hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Na, akkor legyen már egy szavazat az infra Led-re is!
(#) titkovics válasza proli007 hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Akkor legyen még UV LED-es is?
(#) bankimajki hozzászólása Okt 28, 2009 /

Akkor meg legyen RGB LED-es és hozzá 3 poti színkeverőnek
(#) mark.budai válasza beton cipő hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Neem!!! Fentről lefele!
(#) dizi válasza klemo86 hozzászólására (») Okt 28, 2009 /

Üdv .
Nem vágom amit írtál.
Móraváros?
(#) peterpan válasza dizi hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

bocsi, hogy beleszólok: 6725 az Móraváros, "még Bécsbe' is.."
A led vitához meg klasszikust idézek. "HIHI magazin, anno : valaki mindig hoz egy nagy aktatáskát, hogy el tudjuk vele takarni a világító diódákat..."
(#) dizi válasza peterpan hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Lehet,hogy hülye vagyok de nem értem ezt a Móravárosos kérdést,na mind egy.
(#) JZoli válasza dizi hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Gondolom a lakhelyedként megadott irányítószám Móraváros irszáma, és ebből gondolták, hogy ott laksz.
(#) dizi válasza JZoli hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Ja de az a régi( előző) munka helyem ír száma onnan regisztráltam de az nem most volt . De rég volt....
(#) dizi hozzászólása Okt 29, 2009 /

De amúgy nagyon eltértünk a témától.
Tehát ki mit épített?
(#) Ricsi89 válasza dizi hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Én a képen lévő erősítőt, de még sokat kell rajta dolgozni, hogy jó legyen. Plusz még hiányzik pár kiegészítő is. Még múlthéten készült el, de mindig elfelejtettem berakni ide.

GU50.JPG

(#) 18david18 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Szia!
Gratulálok Szuper lett.
(#) CIROKL hozzászólása Okt 29, 2009 /

Tegnap született egy kis cucc ! Egy haver késére gyorsan összekalapáltam .(#541761)
(#) vicsys válasza CIROKL hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Szép lett. Tedd belülre a potik rögzítő anyáit.
(#) CIROKL válasza vicsys hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Kössz szépen ! Viszont ennél nem lessz a potik számára külön szerelőlap ? Itt ennél az olcsóság és az egyszerűség ami domináló volt . Szinte az egéssz bontott alkatrészekből van , kivéve a csöveket meg egy-két alkatrészt . Majd a gazdija fog rá tenni magának olyan poti tekerőket amik eltüntetik a csavar anyákat ?Gyors és ingyen munka , ennyi fért bele egy pár órába !
(#) SALáta válasza CIROKL hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Nagyon jó lett. Írsz dobozolásról szálcsiszolásról cikket? :hide:
(#) belganarancs válasza CIROKL hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Legyünk haverok!
Gratula,nagyon tetszik a végeredmény!
(#) hadnagyakos válasza CIROKL hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Ez nagyon jól sikerült!
(#) CIROKL válasza SALáta hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„Írsz dobozolásról szálcsiszolásról cikket?”
Ami azt illeti már erről lassacskán könyvet írhatnák ? Az elmult 30 -egynehány évben amennyi dobozt gyártottam , és még két egyfora nem igen volt köztük ! Ha netán valakit érdekelnek az ilyen jellegű dobozolási megoldások akkor a foto albumomban az elmult 1 év terméseiből láthat némi ízelítőt !
(#) Chokapick válasza CIROKL hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Szep es otletes dobozokat keszitesz
A fotoalbumod megtekintese utan en is kedvet kaptam ahhoz,hogy feltegyem ide a doboz szeru egyvelegem
Bizonyara tobbunkben elofordult mar az erzes egy-egy konstrukcio elkeszulese utan amikor eljo a dobozolas ideje,de megis szivunk szerint nem szeretnenk bezarni a sok idot es odafigyelest koveto eredmenyunket.Ekkor legszivesebben az altalunk tervezett nyakot es belso igenyes elrendezest szeretnenk lathatova tenni.Ezt legegyszerubben egy plexi vagy atlatszo uveggel erjuk el,de nemaly aramkornel a vezetekek sokasagat sem kerulhetjuk el.Hasonlo gondolatok egybekovacsolasaval szuletet meg a kovetkezo egyveleg ami egy 2x50W audio erosito 2N3055 vegfok tranyokkal+egy kis fenyjatek fuszerezes keppen.
(#) CIROKL válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Szia ! azért valjuk be ez sem semmi ! Nekem bejön a műved tetszik amihez gratulálok
(#) vicsys válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Igazán drága erősítő lett azzal rézcsővel...
Amúgy jól néz ki!
(#) Roy Jones hozzászólása Okt 30, 2009 /

(#540794) klemo86 válasza Roy Jones hozzászólására (#540681) Válasz • Kedd, 16:32
"Képet/videót is láthatunk róla működés közben?"

Itt vannak az ígért képek/videók.Vannak sokkal jobb lézer kreációk is tudom,de szerintem ez sem lett rossz!
Aki kíváncsi a dobozára és a mechanikára az meg tudja nézni 2-3 oldallal hátrébb.

Inkább így!
Frankye
(#) Roy Jones hozzászólása Okt 30, 2009 /

Itt a videó,remélem így jó lesz.
(#) Chokapick válasza vicsys hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Koszonom neked is es Cirokl-nak is az elismerest! Szerencsere csak a kek neonokat es nehany tranyot kellett vennem a projecthez,de kesobb rajottem,hogy a neont is elkeszithettem volna ugy mint a kozepso fuggoleges pirosat.Az egy kalyhabol valo kvarc cso amibe elhelyeztem egy heggesztopalcat es arra ledeket fuztem amit egy 100ft-os bicikli lampa elektronikajaval vezerlek
(#) vicsys válasza Chokapick hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Hmmm. Találékony elme! Külön gratula!
(#) Chokapick válasza vicsys hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Koszi
Hamar belekezdtem akkor gondoltam feldobom a tobbi kutyum is.Nehany evvel ezelott mikor meg hutestechnikai muhelyben dolgoztam nemtudtam elviselni,hogy mindig ki kell dobni a legyengult hermetikus kopmpressorokat,freonos palackok stb... Ezert aztan a felgyulemlett dolgokban mar lattam a fantaziat Fogtam egy legyengult ablak klima hermetikus 30-as kompressorat,harom R-12 es freon palackot,egy rozsdas mero orat es egy szinten kidobott filtert.Ezeket ujrafestettem,mert elegge kopottak voltak.Beszereztem egy hasznalt nyomaskapcsolot es egy dobozt amibe a vezerlest szereltem.Ezutan gondba voltam a magnesszelepekkel mivel azok igen huzos osszeget jelentettek volna.Ezert maradtak a mosogep szelepjei
Azok 10Bar-nyomasra vannak leattesztalva de attol ne iyedjen meg senki en 15Bar-ig mentem.Pl festeshez az is sok,de tudni akartam,hogy mit tud a cucc.15 fole nem mertem vinni igy is orultem az eredmenynek. Ami necces az a muanyag szelep es a rezcso osszehozasa magas nyomasturessel. En valami ketkomponensu masszat hasznaltam sotet szurke szinu.Sajnos a nevet nemtudom,de mikor megszarad eskuszom kemenyebb mint egy kodarab A kepekrol hianyzik a komp. vedelme es kabelja.Az kesobb kerult fel,de csak ilyen kepem van.Azert a lenyeg latszik.
Következő: »»   492 / 1685
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem