Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   776 / 3610
(#) Ricsi89 hozzászólása Okt 29, 2009 /

Ma reggel hallottam a slágerben ,hogy nem fogják annyiban hagyni, ha máshogy nem, akkor új frekvencián tovább fog menni. Szóval ők mindent megtesznek, hogy ne szűnjön meg. Elég szomorú volt hallgatni őket. Hallatszott a hangjukon ,hogy ők is nagyon szomorúak most és még több millió ember.
(#) Szebence válasza Frankye hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Én az index.hu-n? azt hiszem, hogy ott olvastam, hogy a sláger helyett bal oldali politikával foglalkozó, a danubius helyett jobb oldali beállítottságú "műsorok" beszélgetések mennek majd.
Ki tudja mi lesz, szerintem mindkét rádión "rendes" zene lesz mert ha csak beszélgetős politikai műsorok lennének em lenn semmi bevételük.
Nagyon sajnálom, hogy csak így megszűnik a két rádió. Jó lenne ha átmennének másik frekire és ott folytatnák...

@Georgee: Nagyon szívesen!
@gr89: Remélem a Danubius is megtesz mindent és átmegy másik frekire, egyelőre ők még nem nyilatkozutak a kialakult helyzettel kapcsolatban...
(#) Action2K válasza Szebence hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„szerintem mindkét rádión "rendes" zene lesz mert ha csak beszélgetős politikai műsorok lennének em lenn semmi bevételük”

A zene kiadás, nem bevétel, de lesz bevételük anélkül is, a mi zsebünkből, az adófizetők "támogatásából".
(#) Frankye válasza Rober_4 hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„ebben a politikai döntésben, mindkét oldal egyetértett”

Divide et impera!
(Oszd meg, és uralkodj!)
(#) szamóca válasza Szebence hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„mert ha csak beszélgetős politikai műsorok lennének em lenn semmi bevételük.”

Erre ne fogadj azért. Valahogyan csordogálna oda reklám címen a pénz.
(#) zoly15 válasza szamóca hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

A slágert én is szerettem..
A Danubiust annyira nem, szerintem azért nem is lenne kár..
(#) Georgee válasza szamóca hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

A reklámmal jól lehet kaszálni. ha jól tudom a TV 1.5 millióért ad le egy reklámot ami 30 másodperces.
(#) bankimajki hozzászólása Okt 29, 2009 /

Ez is jó volt a bumerángban: Hangutánzó
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Pedig - sajnos - nagyon a felé hajtunk! :eek2: (Nem mintha én visszavágynék abba a korba...)
(#) Szebence hozzászólása Okt 29, 2009 /

Ha lehet a cikknek hinni akkor itt egy kis "tájékoztató"...
Bővebben: Link
(#) szamóca válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Hogy ez mekkora!
(#) Georgee válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Nem semmi a gyerek
(#) DuMatyi hozzászólása Okt 29, 2009 /

Úgy vagyok vele, hogy mindkét politikai oldal felé "lojális" médiumba beleolvasok-hallgatok (nagyritkán), mivel mind kettő hazudik. Akkor így a valóságoshoz közelálló kép alakulhat ki belőlem, mert a két "hazugság vektor" ellentétes előjelű, és közel azonos nagyságú.

Amit leszűrtem:
Van ugye már mindkét politikai oldalnak saját TV-je és sajtója a maga még egyszer mondom hazugságaival.
Ugyanezt akarják a rádiókkal, hogy legyen egy végletekig polarizált ország. Tudjátok: az Oszd meg és uralkodj elve, már a rómaiak is sikeresen alkalmazták - ahogy Frankye is írta.

Ehhez útban volt a két kereskedelmi rádió, mivel:

ad1, nem feküdtek be semelyik párt nyomására, mert szerintem pártatlanok voltak - politikai értelemben.
ad2, kell a frekvenciájuk, minden áron!

Én elvárnék egy politikailag független tájékoztatást (megkaptam eddig ezektől a rádióktól - ezek után honnan kapom meg?) Az elmúlt 20 évben mindegyik párt volt már hatalmon, tehát semelyiknek semmi jogalapja nincs jártatni a száját és mutogatni, hogy a másik tehet az ország jelenlegi helyzetéről. Gyerekkoromban, amikor veszekedtünk a nővéremmel, Anyu azt mondja (Néha még ma is), hogy mindketten kaptok egy pofont, nem teszek köztetek igazságot. Így legalább az is kap, aki kirobbantotta a veszekedést. Mennyire igaza van! Akármelyiket választjuk ki, mindegyik hozzá járult ehhez a mai sz... helyzethez valamilyen szinten. Ennek a "pofonnak" a szerepét képletesen a két rádió töltötte be. Ők a referencia jel, akikhez lehet viszonyítani Eddig. Mi lesz ezután? (politikai) oldalra hajló vélemények? Hogyan találja meg a ma embere, hogy mi az a közép? Az objektív közép? Köszönöm, nem kérek a polarizált információból!

Ennyit kívántam hozzá fűzni a témához, nem többet. Úgy gondolom, még így is visszafojtottam a bennem dúló indulatokat. Pár fórumos baráttal beszéltem msn-en a témáról, de úgy gondoltam közkinccsé teszem a gondolataimat.

#542334 @zolika60: Valóban! egy darabig nem hallgatják, de ráfanyalodnak. Ha farkas éhesen érsz haza, olyant is megeszel, ami máskor le nem menne a torkodon.
(#) Georgee válasza szamóca hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Sláger rádió Ez se semmi

és a másik Bővebben: Link
(#) Rober_4 válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„Akkor így a valóságoshoz közelálló kép alakulhat ki belőlem, mert a két "hazugság vektor" ellentétes előjelű, és közel azonos nagyságú.

Ennyi hazugságból, csak a hazugsághoz közelálló kép alakulhat ki
(#) Szebence válasza bankimajki hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Kár, hogy vesz közbe levegőt
(#) Action2K válasza DuMatyi hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„Valóban! egy darabig nem hallgatják, de ráfanyalodnak.”

Miért? Nincs más rádió? Nem a frekveciájukat szerettem meg, hanem a tartalmukat. Ha tekergetem a rádiót és épp egy kedvelt számom adják az új adón, meghallgatom, de ha dumálni fognak az új "elvtársak" úgyis tovább tekerem. Csak azért nem maradok ott, mert, itt volt a... Nehéz lesz megszokni hiányukat.
(#) zenetom hozzászólása Okt 29, 2009 /

Én régen rengeteget hallgattam a Danubius rádiót, sőt a Slágert is, de azért a Danubius közelebb állt hozzám. Ha ezek a barmok (nemérdekel, de akkor is azok), képesek eltörölni ez ta két rádióadót, az első az lesz hogy egy szépen igazi magyar módra megfűszerezett levelet kapnak, melyben leírom cenzúra nélkül a véleményem. Ennyit csak megér nekem. Sőt megpróbálok nekik élő adásba betelefonálni. Nagyon elegem van már nekem is abból ami itt folyik!
(#) Georgee válasza Action2K hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Az élet erről szól, néha felejteni kell. Tiszta gyászos a hangulatom!
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„A slágert én is szerettem.. A Danubiust annyira nem, szerintem azért nem is lenne kár.”

Én viszont a Danubius-t szerettem mindig is hallgatni, Slágert pedig 100%-ig csak kényszerből, ha olyan helyen voltam, aholnem tudtam átkapcsolni, vagy kikapcsolni a rádiót. Na, akkor melyikért a nagyobb kár?

Ezzel csak szemléltetni kívántam, hogy meg kéne kicsit komolyabban gondolni, mikor mit írunk le...
(#) Georgee válasza Norberto hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Norberto muszáj lesz nekem is belekötni! Nekem reggel Danubius, este meg éjszakás műszakban Sláger. Mind a kettő közel állt hozzám.

Ha pedig még további hozzászólásokat szeretnél írni, akkor muszáj lesz megtanulnod néhány alapvető helyesírási szabályt is!
Frankye
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Zoli kijelentése tényleg kicsit erős volt. Mindenkinek megvannak a maga által kedvelt zenéi és azt hallgatja, ami jobban tetszik neki. Tegnap este hallottam a tv-ben, hogy a Slágernek közel 4 millió, a Danubiusnak pedig kb 1 millió hallgatója van. Ez azért elég nagy különbség. Azért a két csatorna hozzáállásán is látszik ,hogy melyik akarja jobban megőrizni a helyét. A Danubius úgy csinál, mintha őket nem is érdekelné az egész és ha megszűnik, akkor megszűnik...
(#) zolika60 válasza Frankye hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Ez csak a kissé sértődött sláger rádió véleménye a dologról. Nem venném készpénznek. Azt a folyamatosan ismételgetett két CD-nyi zeneanyagot meg letöltheted magadnak a netről. Persze ez meg csak az én véleményem.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Nem az a lényeg, hogy kinek melyik jön be. Hanem a tény, ami történt.
Focis szavakkal, ha megszüntetnék a Fradit, meg az Újpestet, ott is megoszlanának a vélemények, de mind a két tábor abban egyet értene, hogy hogy tehettek ilyet.
Így kell nézni a dolgot.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Nem tudom, ezek szerint még mindig nem világos mindenkinek.

Én azért hallgattam legtöbbször a Danubius-t, mert számomra kedves és jó zenék mentek rajta.

100 ezer millárdod százalékig sem érdekelt eddig se, és ezután se, hogy mennyi ember hallgatta az adott rádiót vagy hogy az adott rádió mennyire küzdő szellemű. Ugyanis sosem azért hallgattam a rádiót, hogy én legyek például a 985 ezer 934-edik hallgató. Hanem mert jó volt a zene, ennyi. Semmi több. Nem befolyásolta soha a zenei választásomat sem az adott rádió népszerűsége, sem a szellemük, sem a hozzáállásuk. Ahol jó zene ment, oda "tekertem". Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz, és szerintem ez a pártatlan hozzáállás állna legközelebb az arany középúthoz. Feltéve, ha zenei ízlésről van még mindig szó.
(#) Action2K válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Idézet:
„Azt a folyamatosan ismételgetett két CD-nyi zeneanyagot meg letöltheted magadnak a netről.”

Még több is le van töltve. De az a zenék közti "hangulatot" (akik hallgatják tudják miről beszélek), meg trafipax, útinform-ot nem töltheted le. S szerintem az új rádió nem is fogja utolérni ezt. Nem is célja.
(#) _ampervadasz_ válasza Szebence hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Üdv mindekinek.

Köszi, hogy felraktad ezt a hanganyagot, és én voltam a 111 -edik klikkelő.
(#) _ampervadasz_ válasza Georgee hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Ezt már láttem, de tényleg marhajó.
(#) Ricsi89 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Csak nálunk igazából nem sok választási lehetőség van rádiók között. Vagy hallgatom a közszolgálatit(Petőfi, Kossuth) vagy ezeket. Én inkább a slágert szoktam hallgatni, mert inkább a régebbi zenéket kedvelem. Szóval ha megszűnik, akkor a rádió is felesleges tárgy lesz a házban. :yes:
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Ha belegondoltok ezeknek az adóknak hosszú évek alatt alakult ki az hogy mikor mi legyen, mit játsszanak. Most meg lesz egy teljesen új, ami nem azt mondom hogy rossz lesz, de kell neki idő amíg eléri ismét ezt a szintet. Végülis, én csak a reggeli marhulásokat és a késő esti kellemes zenéket fogom hiányolni.
Következő: »»   776 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem