Fórum témák
» Több friss téma |
A nokia 3220 Vga kameráját szeretném rákötni a Nokia 3220-as LCD-re, úgy hogy megjelenítse a képet.
Az ötleteket köszi előre is!
Hát ez nem egy kezdőnek való munka. PIC-et tudsz programozni?
Antenna/térerő/egyébb hibás telefon, kijelző /kamera vezeték meghosszabbítva (valahogy) azután már csak fényképező módba kell kapcsolni és előállt a várva várt kép.Vagy azért kérdezted mert van egy kuka telefonod ,és ezt a két alkatrészt még lehet belőle használni?
Van egy Nokia 5140-es mobilnak a képernyője és a kamerája és azt szeretném kérdezni hogy egy kapcsolóval és egy tápegységgel meg lehetne-e oldani hogy mutassa az élőképet. Nem kell gépre vagy egyébb eszközre kapcsoltatni csak hogy a kis kamera a kis képernyőn mutassa a képet.
Aki tud valami kapcsolási rajzot azt nagyon megköszönném.
Szerintem többe kerül megépíteni, mint venni egy profi kamerát, kijelzővel.
Szinte biztos,hogy többe kerülne és lényegesen bonyolultabb lenne.Ez olyan,mint autóból repülőgépet építeni.Egyszerübb mindjárt repülőgépet...
Hello mindenki!
Bár nem egészen ez a kérdésem, de nem szeretnék feleslegesen új témát nyitni (már csak a figyelmeztetésért sem ) ezért ide írom be az én kérdésemet. Szóval, egy régebbi Nokia 3220-asból kiszereltem az LCD kijelzőt, hogy összekössem egy PIC 18F4550-esel. Csak ezzel két gondom is lenne. Először is nagyon pici a csatlakozó amivel a telefonba volt dugva. Az szeretném megkérdezi, hogy nem tudtok e valami jó leírást SMD forrasztásról. De ami a nagyobb gond az az, hogy nem nagyon találok ehhez a kijelzőhöz leírást. Próbáltam Google-be és találtam is pár oldalt ahol vannak leírások. Meg arra már rájöttem, hogy valószínűleg csak 2 féle IC van ezekben a kijelzőkben ami azért kicsit könnyít a dolgon de pontosan ehhez a típushoz ne találtam leírást eddig sehol. Köszönöm a segítséget előre is! Bye!
Hello!
Köszi a választ! Közbe mégis sikerült valamit találnom. Be is külldöm a linket, hátha kellene még valakinek. Bővebben: Link Bye! |
Bejelentkezés
Hirdetés |