Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Nokia 3220 VGA kamera telefon kijelzőre
Lapozás: OK   1 / 1
(#) kisedison hozzászólása Máj 17, 2008 /

A nokia 3220 Vga kameráját szeretném rákötni a Nokia 3220-as LCD-re, úgy hogy megjelenítse a képet.

Az ötleteket köszi előre is!
(#) AMD válasza kisedison hozzászólására (») Máj 17, 2008 /

Hát ez nem egy kezdőnek való munka. PIC-et tudsz programozni?
(#) AtomCity válasza AMD hozzászólására (») Máj 18, 2008 /

Szerintem esélytelen... :no:
(#) proba válasza kisedison hozzászólására (») Máj 19, 2008 / 1

Antenna/térerő/egyébb hibás telefon, kijelző /kamera vezeték meghosszabbítva (valahogy) azután már csak fényképező módba kell kapcsolni és előállt a várva várt kép.Vagy azért kérdezted mert van egy kuka telefonod ,és ezt a két alkatrészt még lehet belőle használni?
(#) kisedison hozzászólása Máj 20, 2008 /

A telefon vezérlőrendszere romlott el.
(#) Kashim hozzászólása Okt 30, 2009 /

Van egy Nokia 5140-es mobilnak a képernyője és a kamerája és azt szeretném kérdezni hogy egy kapcsolóval és egy tápegységgel meg lehetne-e oldani hogy mutassa az élőképet. Nem kell gépre vagy egyébb eszközre kapcsoltatni csak hogy a kis kamera a kis képernyőn mutassa a képet.

Aki tud valami kapcsolási rajzot azt nagyon megköszönném.
(#) bankimajki válasza Kashim hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Szerintem többe kerül megépíteni, mint venni egy profi kamerát, kijelzővel.
(#) badogrugdalo válasza Kashim hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

Szinte biztos,hogy többe kerülne és lényegesen bonyolultabb lenne.Ez olyan,mint autóból repülőgépet építeni.Egyszerübb mindjárt repülőgépet...
(#) spepe hozzászólása Feb 5, 2010 /

Hello mindenki!

Bár nem egészen ez a kérdésem, de nem szeretnék feleslegesen új témát nyitni (már csak a figyelmeztetésért sem ) ezért ide írom be az én kérdésemet.

Szóval, egy régebbi Nokia 3220-asból kiszereltem az LCD kijelzőt, hogy összekössem egy PIC 18F4550-esel. Csak ezzel két gondom is lenne.

Először is nagyon pici a csatlakozó amivel a telefonba volt dugva. Az szeretném megkérdezi, hogy nem tudtok e valami jó leírást SMD forrasztásról.

De ami a nagyobb gond az az, hogy nem nagyon találok ehhez a kijelzőhöz leírást. Próbáltam Google-be és találtam is pár oldalt ahol vannak leírások. Meg arra már rájöttem, hogy valószínűleg csak 2 féle IC van ezekben a kijelzőkben ami azért kicsit könnyít a dolgon de pontosan ehhez a típushoz ne találtam leírást eddig sehol.

Köszönöm a segítséget előre is!

Bye!
(#) forcat válasza spepe hozzászólására (») Feb 5, 2010 /

Szia!
SMD forrasztásra van egy topic
Bővebben: Link
a youtube is tele van videókkal.

(#) spepe válasza forcat hozzászólására (») Feb 6, 2010 /

Hello!

Köszi a választ!

Közbe mégis sikerült valamit találnom.

Be is külldöm a linket, hátha kellene még valakinek.

Bővebben: Link

Bye!
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem