Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Olvastam az előbb egy félmondatot, így hajnalban kicsit tarkónvágott:
Idézet: „Jobb félni, mint egészni...” ![]()
Ma kora reggel előttem is összefolytak a témák:
Szélgenerátor építése autóba ![]()
Szia Pako!
Képzeld, nálam már nappal is kezd öszzefolyni... - Ingyenenergia megjelent már dugaszolós próbapanelen is - Aladdin, fényforrást és lámpatestet gyűjtök! - Kóder / dekóder, (akkor van ilyen is, Káder / dekáder) - Kandósok a helyijáratú I2C buszon.
Na igen, a moderátor figyelmeztet, hogy ne tedd fel kétszer ugyanazt. Visszanyalt a fagyi
![]() ![]()
Ez nagyon király: Bővebben: Link
![]()
Akinek van 3D-s szemüvege, az nézze meg, nekem nagyon tetszik. Klikk
Az igazság a képen láthatóü! Most akkor kinek könnyebb?
![]()
Tegnap olvastam:
Idézet: „A mikulásnak nagyon fejlett számítógépes rendszerre van szüksége, hogy számon tartson egy s mást. Mégpedig: A jó gyerekeket; A rossz gyerekeket; Az ajándékokat; Azon házakat, ahol eléggé szűkös a kémény; Azon hölgyikéket, akik többet várnak a mikulástól, mint amit a férjük/barátjuk meg engedne; Országokat, ahol előbb megsemmisítik az azonosítatlan/azonosíthatatlan repülő objektumokat, és csak utána próbálják azonosítani/utána kérdeznek...” Az utolsó két sor akasztott ki igazán! Még valami (a író szemszögéből): Idézet: „Nekem a program tesztelésekor, egy perc alatt, 530 000-szer írta ki a megjeleníteni kívánt szöveget, akinek ezt többször írta ki, az vegyen sok, általam írt könyvet, hogy támogassa a számítógépem bővítését...” ![]()
Hamarosan bezár két nagy rádió is Magyarországon.
Aki ezt nem szeretné az: >>>> KATT <<<< Szerintem ennyit megér hátha lesz értelme a dolognak. ![]()
A diszkóba egy srác:
- Hű milyen nagy bicepsz! Mit szedsz? - Belépőt!
Az ORTT ez miatt nem fog meghatódni! Hiába háborgunk mi ez miatt, a pályázatot más nyerte meg. Sajnos. Én optimistán arra gondolok, hogy igaz más frekin, de visszajön a két rádióadó.
Sajnos nem fog megjelenni, erről beszéltek a bumerángba valamelyik nap.
Egyrészt nem lehet csak úgy pénzért venni frekvenciasávot (még sok pénzért sem) Azonkívül ez a magyar piac nem bír el 2-nél több országos lefedettségű kereskedelmi rádiót.Ismét győzött a korrupció.
Figyelmesen néztem és próbáltam rájönni, hogy van megtrükközve a felvétel, de nem jöttem rá!
Ha már disco-s vicc, fiatal srác oda megy félrészegen egy szőke bombázóhoz, majd leáll kérdezgetni:
- Hello táncolsz egyet velem? - Hü**e vagy? Gyerekkel? - Miért? Terhes vagy?
Üdv!
Lehet, hogy nem vicc? JOGOSÍTVÁNYUNK VÉDVE VAN!! Egy 70 km/h Max. sebességű útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védőbeszéde a bíróságon : "Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette. Ahogy önök is tudjak, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idő mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendő. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendőrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend őreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber őrei." Hoppá! A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent!
Ez jó, ezt én is alkalmazni fogom
![]()
Azért okosan...
Ha viccet akartok nézzétek meg az Álom-net c. filmet. Az benne a vicc hogy ezt a valamit filmnek nevezik. Én vagy 10 percig néztem (jó csajok vannak benne) utána belehúztam és vége.
![]()
Amikor a jogosítványt megszerezzük egyértelműen le van írva, hogy km/h. ---> KRESZ
Ezzel ne takarózzon senki. Ez nem vicc. lehet, hogy pont a te életed múlik rajta. Vagy a másé.
Na ez vicces, és aranyos Bővebben: Link
![]()
Ha az állatokat kölyök kuroktól együtt neveled, akkor örök barátok lesznek
![]()
Remélem nem veszed ezt komolyan! Ez egy egyszerű hoax.
Találtam még egy eszelős videót
![]()
Én megtaláltam a hibát,de nem mondom meg!
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |