Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Témaindító: angel83zs, idő: Máj 14, 2006
Témakörök:
Akkor valószínű a végfok melegszik túl, és letilt a hővédelme. Esetleg nézd meg, hogy jól le van-e csavarozva a fémházhoz az IC.
Sziasztok!
Egy AEG CS MP 530 IR típusú autórádió készüléket vettem használtan, sd kártya és usb csatlakozási lehetőséggel. Azonban bármelyik folalatba adathordozót teszek , első lépésben felismeri a csatlakoztatott eszközt(kiírja hogy sd vagy usb) majd error felirat következik. Próbálkoztam már mindenféle fájlformával ,ékezet nélküli fájl nevek, gyökérben a fájl stb...Ha pendrive alakú sd kártya olvasót teszek bele üresen akkor is ua az hiba üzenet...Az 5 volt megjelenik a usb. Mi lehet a probléma? Lemezről tökéletesen lejátsza a fájlokat... Köszönöm!
sziasztok én még ujj vagyok itt és nem tudom hol mi található. Az lenne a kérdésem hogy vettem nem olyan rég egy innovatek dvd fej egységet és az a baj hogy a kijelzőn csak a háttér világitás megy sima kilyelzős nem tft el vittem egy szerelöhöz azt montaq hogy egy ic a baja és azt szeretném meg kérdezni hogy ic hol tudok venni? az ic száma PT6578LQ valaki segitsen kérem egy ilyen ic meg találni elöre is köszönöm
Véletlenül nem írásvédett?
A pendrive-ra és az a sd kártyára gondolsz? Nem hiszem, mert akkor másolni sem tudnék rá.
Szerintem ha írásvédett is lenne, attól még kellene olvasson róla...valami más gondja lehet
Hello!
Találkoztatok már olyannal, hogy nagy hangerőn 5perc után elkezd a fejegység zenére nem hasonlító hangokat adni? Nem tudom leírni pontosan de legjobban arra hasonlít mint amikor olyan frekvenciára tekersz ahol nincs adás. 1 éves Octaviában van és új a rádió (SONY). Beraktam már párszáz rádiót de ilyennel még nem találkoztam, hogy 22-es hangerő fölött, ja és csak menet közben, pár perc után betorzul a hang.
Sziasztok!
Szeretném segítségetek kérni választásban. Egy olyan autórádióra lenne szükségem amiben van usb, aux bemenet és tudja mixelni azt a rádióval vagy a usb-n keresztűl mp3-al (navigáció miatt), teljesítmény nem szempont, cd sem, viszont ha lenne benne BT ami tud telefont kihangosítani az jó lenne. Én egyenlőre csak ezt találtam ami talán jó lenne: BLAUPUNKT Victoria SD48
Sziasztok!
Találtam egy Zenec ZE-20MP3 autós fejegységet, szeretném kipróbálni hogy működik-e, az adatlapját megtaláltam, de ott nincs benne a csatlakozó lábkiosztása. Nem tudja valaki véletlenül a lábkiosztást? Csak annyi is elég lenne hogy hova kell kötni a fix tápfeszt a memóriának. üdv Adatlap
Üdv.Tessék. Az üress 2pár RCA kimenet .Öreg T
Hűű de örülök most
Tökéletesen működik, féltem hogy kódos de nem. (persze van kompromisszum, ugyanis hiányzik a cd lejátszó mechanikája, úgy találtam de működik)
Üdv. Alpine CDE-103BT CDMP3 /USB/Bluetooth és a legjobb tudomásom szerint AUX is van rajta. És a gép magáért beszél. Öreg T
Módosítottam a hsz-t erre kitett egy újat
Szóval ez lemaradt: Köszönöm
Üdv. Van az is. Öreg T
Ez neked van? Mert akkor majd lehet érdekelne...
Huu kicsit drága :S
Bocsi elfelejtettem írni, hogy kb 30e a max határ. Arról meg nem találtam infót, hogy tud-e mixelni. Igazából ez lenne a legfontosabb szempont.
Üdv. Igen. Öreg T
Üdv. Te felsoroltál dolgokat! Kazettást már rég nem gyártanak. (Tudom lessz aki megcáfol).Van Sony olcsóbban Bluetooth + AUX. De Te kértél Passat-ot Suziki áron. ÖregT
Nem is kazettásra gondoltam, hanem van a piacon olyan amibe se cd, se kazettás mechanika nincs. Ezek nagyon olcsok 7e körül már kaphatók, de ami lényeg nem tudnak AUX-on mixelni és ez lenne a lényeg. Tudnék bele keverőt rakni nem nagy kunszt, de ajándékba lesz és nem kéne megbontani.
Sziasztok. A gondom a következö lenne.
Adott egy benzines autó amiben 2hónapja lecseréltem az autórádiót (panasonic kazettás4x50w) egy mnc evolution-ra ami annyira szedi a gyujtás zaját h élvezhetetlen a zenehallgatás. Mi lehet a gond? A panasonic semmi zajt nem szedett... Köszönöm a válaszokat. Hinar83
Üdv. A baj? Csak az MNC. Öreg T
Ettöl féltem... Öp öp.... Van egy eladó, naggyon zsír autórádióm, nemérdekel?? Jó csak viccvolt.
Akkor kuka? Tényleg nagyon Nagy szívás h csak álló motornál tudok zenét hallgatni.
Üdv. Köbzoli által javasolt megoldás segíthet. Készen is vehetsz zavarszűrőt de emeli a költséget. A megépítés meg egyszerű.Öreg T
Köszönöm szépen nagyon jól megy a mechanika
Lehet, nincs olyan jó hangja mint a 30-asnak, de nekem ez is nagyon tetszik.
Üdv. Szívesen. Öreg T
Sziasztok!
Az autómban még az előző tulaj szereltette be az autórádiót. Én lecseréltem a régi kazettás magnót, egy MP3-as CD-s Sencor-ra. A problémám az lenne, hogy a rádió állomásokat nem találja meg mindenhol. Budapesten sokat megtalál, de szüleimnél otthon szinte semmit. Pedig más autórádiók ott is megtalálják az országos rádiókat. Mivel lehet a baj? Rossz az autórádióm? Esetleg a bekötés rossz? Vagy rossz minőségűek a bekötéskor használt alkatrészek? Mit tehetek? Köszi! n_gery
Üdv.Erősítős vagy nem az antannád? Ha erősítős bekötötted a táp részét? Az autód márkája?A rádió amaitkivettél?Öreg T
Szia! Nincs rajta erősítő, ha csak nem valahova a burkolat alá tették. De ahogy rákerestem most az erősítőkre nem hiszem, hogy ne a rádió közelében lenne, nem olyan hosszú a kábele. Skoda Felicia 1.3 MPI. Nem tudom a régi márkáját, nem jegyeztem meg. Leadtam amikor ezt megvettem. Lehet, hogy egy antenna erősítő megoldaná a problémám? Van típus amit ajánlasz?
köszi.
Üdv. A Felicia-ban nincs antanna erősítő. Közvetlen a belső tükör felett van ha van gyárilag. Ha a rádiód jó, akkor egy 1,5m vezeték darabbal amit kilógatsz az ajtón B.pesten szinte minden adó fogható . Ha nem akkor a rádiód olyan amilyen. Vidd vissza a szervizbe vagy a boltba. Öreg T
|
Bejelentkezés
Hirdetés |