Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Autórádió (fejegység) problémák, kérdések, válaszok
Lapozás: OK   35 / 214
(#) titi válasza Grundolf hozzászólására (») Okt 21, 2009 /

Akkor valószínű a végfok melegszik túl, és letilt a hővédelme. Esetleg nézd meg, hogy jól le van-e csavarozva a fémházhoz az IC.
(#) smirdex hozzászólása Okt 22, 2009 /

Sziasztok!
Egy AEG CS MP 530 IR típusú autórádió készüléket vettem használtan, sd kártya és usb csatlakozási lehetőséggel. Azonban bármelyik folalatba adathordozót teszek , első lépésben felismeri a csatlakoztatott eszközt(kiírja hogy sd vagy usb) majd error felirat következik. Próbálkoztam már mindenféle fájlformával ,ékezet nélküli fájl nevek, gyökérben a fájl stb...Ha pendrive alakú sd kártya olvasót teszek bele üresen akkor is ua az hiba üzenet...Az 5 volt megjelenik a usb. Mi lehet a probléma? Lemezről tökéletesen lejátsza a fájlokat...
Köszönöm!
(#) pingvin80 hozzászólása Okt 24, 2009 /

sziasztok én még ujj vagyok itt és nem tudom hol mi található. Az lenne a kérdésem hogy vettem nem olyan rég egy innovatek dvd fej egységet és az a baj hogy a kijelzőn csak a háttér világitás megy sima kilyelzős nem tft el vittem egy szerelöhöz azt montaq hogy egy ic a baja és azt szeretném meg kérdezni hogy ic hol tudok venni? az ic száma PT6578LQ valaki segitsen kérem egy ilyen ic meg találni elöre is köszönöm
(#) CsemanAttila válasza smirdex hozzászólására (») Okt 29, 2009 /

Véletlenül nem írásvédett?
(#) smirdex válasza CsemanAttila hozzászólására (») Okt 30, 2009 /

A pendrive-ra és az a sd kártyára gondolsz? Nem hiszem, mert akkor másolni sem tudnék rá.
(#) set68i válasza CsemanAttila hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

Szerintem ha írásvédett is lenne, attól még kellene olvasson róla...valami más gondja lehet
(#) Thomas601 hozzászólása Okt 31, 2009 /

Hello!
Találkoztatok már olyannal, hogy nagy hangerőn 5perc után elkezd a fejegység zenére nem hasonlító hangokat adni? Nem tudom leírni pontosan de legjobban arra hasonlít mint amikor olyan frekvenciára tekersz ahol nincs adás. 1 éves Octaviában van és új a rádió (SONY). Beraktam már párszáz rádiót de ilyennel még nem találkoztam, hogy 22-es hangerő fölött, ja és csak menet közben, pár perc után betorzul a hang.
(#) Thomas601 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 31, 2009 /

A MOSFET hűtését?
(#) putu33 hozzászólása Nov 4, 2009 /

Sziasztok!

Szeretném segítségetek kérni választásban. Egy olyan autórádióra lenne szükségem amiben van usb, aux bemenet és tudja mixelni azt a rádióval vagy a usb-n keresztűl mp3-al (navigáció miatt), teljesítmény nem szempont, cd sem, viszont ha lenne benne BT ami tud telefont kihangosítani az jó lenne.
Én egyenlőre csak ezt találtam ami talán jó lenne:
BLAUPUNKT Victoria SD48
(#) sprofan hozzászólása Nov 4, 2009 /

Sziasztok!
Találtam egy Zenec ZE-20MP3 autós fejegységet, szeretném kipróbálni hogy működik-e, az adatlapját megtaláltam, de ott nincs benne a csatlakozó lábkiosztása. Nem tudja valaki véletlenül a lábkiosztást? Csak annyi is elég lenne hogy hova kell kötni a fix tápfeszt a memóriának.
üdv Adatlap
(#) oregtamas0202 válasza sprofan hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Üdv.Tessék. Az üress 2pár RCA kimenet .Öreg T
(#) sprofan válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Hűű de örülök most
Tökéletesen működik, féltem hogy kódos de nem.
(persze van kompromisszum, ugyanis hiányzik a cd lejátszó mechanikája, úgy találtam de működik)
(#) oregtamas0202 válasza putu33 hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Üdv. Alpine CDE-103BT CDMP3 /USB/Bluetooth és a legjobb tudomásom szerint AUX is van rajta. És a gép magáért beszél. Öreg T

Módosítottam a hsz-t erre kitett egy újat
Szóval ez lemaradt:
Köszönöm

Üdv. Van az is. Öreg T

Ez neked van? Mert akkor majd lehet érdekelne...
(#) putu33 válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Huu kicsit drága :S
Bocsi elfelejtettem írni, hogy kb 30e a max határ. Arról meg nem találtam infót, hogy tud-e mixelni. Igazából ez lenne a legfontosabb szempont.

Üdv. Igen. Öreg T
(#) oregtamas0202 válasza putu33 hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Üdv. Te felsoroltál dolgokat! Kazettást már rég nem gyártanak. (Tudom lessz aki megcáfol).Van Sony olcsóbban Bluetooth + AUX. De Te kértél Passat-ot Suziki áron. ÖregT
(#) putu33 válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Nov 4, 2009 /

Nem is kazettásra gondoltam, hanem van a piacon olyan amibe se cd, se kazettás mechanika nincs. Ezek nagyon olcsok 7e körül már kaphatók, de ami lényeg nem tudnak AUX-on mixelni és ez lenne a lényeg. Tudnék bele keverőt rakni nem nagy kunszt, de ajándékba lesz és nem kéne megbontani.
(#) hinar83 hozzászólása Nov 14, 2009 /

Sziasztok. A gondom a következö lenne.
Adott egy benzines autó amiben 2hónapja lecseréltem az autórádiót (panasonic kazettás4x50w) egy mnc evolution-ra ami annyira szedi a gyujtás zaját h élvezhetetlen a zenehallgatás. Mi lehet a gond? A panasonic semmi zajt nem szedett...
Köszönöm a válaszokat.
Hinar83
(#) oregtamas0202 válasza hinar83 hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Üdv. A baj? Csak az MNC. Öreg T
(#) hinar83 válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Nov 14, 2009 /

Ettöl féltem... Öp öp.... Van egy eladó, naggyon zsír autórádióm, nemérdekel?? Jó csak viccvolt.
Akkor kuka?
Tényleg nagyon Nagy szívás h csak álló motornál tudok zenét hallgatni.
(#) oregtamas0202 válasza hinar83 hozzászólására (») Nov 15, 2009 /

Üdv. Köbzoli által javasolt megoldás segíthet. Készen is vehetsz zavarszűrőt de emeli a költséget. A megépítés meg egyszerű.Öreg T
(#) sprofan válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Köszönöm szépen nagyon jól megy a mechanika
Lehet, nincs olyan jó hangja mint a 30-asnak, de nekem ez is nagyon tetszik.
(#) oregtamas0202 válasza sprofan hozzászólására (») Nov 16, 2009 /

Üdv. Szívesen. Öreg T
(#) n_gery hozzászólása Nov 21, 2009 /

Sziasztok!
Az autómban még az előző tulaj szereltette be az autórádiót. Én lecseréltem a régi kazettás magnót, egy MP3-as CD-s Sencor-ra. A problémám az lenne, hogy a rádió állomásokat nem találja meg mindenhol. Budapesten sokat megtalál, de szüleimnél otthon szinte semmit. Pedig más autórádiók ott is megtalálják az országos rádiókat. Mivel lehet a baj? Rossz az autórádióm? Esetleg a bekötés rossz? Vagy rossz minőségűek a bekötéskor használt alkatrészek? Mit tehetek?
Köszi! n_gery
(#) oregtamas0202 válasza n_gery hozzászólására (») Nov 21, 2009 /

Üdv.Erősítős vagy nem az antannád? Ha erősítős bekötötted a táp részét? Az autód márkája?A rádió amaitkivettél?Öreg T
(#) n_gery válasza oregtamas0202 hozzászólására (») Nov 21, 2009 /

Szia! Nincs rajta erősítő, ha csak nem valahova a burkolat alá tették. De ahogy rákerestem most az erősítőkre nem hiszem, hogy ne a rádió közelében lenne, nem olyan hosszú a kábele. Skoda Felicia 1.3 MPI. Nem tudom a régi márkáját, nem jegyeztem meg. Leadtam amikor ezt megvettem. Lehet, hogy egy antenna erősítő megoldaná a problémám? Van típus amit ajánlasz?
köszi.
(#) oregtamas0202 válasza n_gery hozzászólására (») Nov 21, 2009 /

Üdv. A Felicia-ban nincs antanna erősítő. Közvetlen a belső tükör felett van ha van gyárilag. Ha a rádiód jó, akkor egy 1,5m vezeték darabbal amit kilógatsz az ajtón B.pesten szinte minden adó fogható . Ha nem akkor a rádiód olyan amilyen. Vidd vissza a szervizbe vagy a boltba. Öreg T
Következő: »»   35 / 214
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem