Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Üdv.!
Nem tud valaki valami egyszerű rádiótávirányítós kapcsolást amibe nem kell mikroprocesszor?
Sziasztok.
Telefunken TRX 2000 erősítőhöz szeretnék kapcsolási rajzot találni. Aki a segítségemre tud lenni annak nagyon megköszönném. ![]()
Sziasztok! Fisher ca-345-ös erősítőhöz keresnék kapcsolási rajzot.Előre is köszönöm
Ha rajzot keresel miért nyitsz új topikot?
Szia!
Nézz szét >>>> ITT <<<< hátha találsz megfelelőt.
Sziasztok
Normende Spectra SL72-höz nincs valakinek rajza? Már a függöleges eltéritésé is nagy segitség lenne. Elöre is köszi...
Köszi
Bonyolultabb felépitésre gondoltam(függö.eltérités)
Sziasztok.
Technics SU-A2 erősítőhöz keresek kapcsirajzot. Aki tud legyen szíves segítsen. Köszönöm.
Szépnapot mindenkinek olyan kérésem volna, hogy nem e tudna valaki segiteni. Sorkimenök tipusai fökent láb bekötéseire volna szükségem. Mivel általában töbtipust is lehet másikkal is potolni, de én sajnos nem találok sehol. Élöre is köszi a segitséget.
Szia!
Keress a HQ-n. Ott rajzok is vannak az egyes típusokhoz rendelve.
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresnék egy clatronic ctv454 st/vt tévéhez. A googléval nemtaláltam semmi használhatot, ha valaki tud segitségét elöre is köszönöm!!! ![]()
Hali !
Van egy Asus WL-500G R2.40 routerem. Van rajta egy 2x10-es tüskesor. Azt állítják az openwrt forumon, hogy tutira nem JTAG hanem valami extended uart. Még az is lehet két soros port is ki van rá vezetve. Viszont egy szó nincs a lábkioszásról, sehol. Legalábbis én nagyon nem találtam. Esetleg valaki ? Azért szeretném, mert ha megtalálom a serialt, egyrészt bele tudok nyúlni másrészt támadt egy olyan perverz ötletem amit amúgy már megvalósítottak hasonló de nem ugyanezen készülékkel, hogy: USB-hangkártya, LPT-LCD és gombok. Szóval wifis netrádió... ![]() Edgár
Üdv!
Keresem az AIWA CS-W220V hordozható rádiósmagnó kapcsolási rajzát.
Sziasztok.akku töltő kapcsolási rajzra lenne szükségem egy 12Voltos 4aH zselés akkuhoz.
Köszönöm szépen előre is!!
Sziasztok!
Keresném egy TV kapcsolás rajzát, konkértan: Samsung CZ-20H12T már szétnéztem mindenhol ahol csak tudtam de sehol nem találtam (MTT-n nincs, elektro tanyál lehet de ott meg nem vagyok regisztrálva...). Ha esetleg valakinek meglenne és feltenné azt nagyon megköszönném ![]()
Ezt találtam: Bővebben: Link (PDF)
Ez jó lesz nekem ugye? Csak mert konkrétan olyan típus nincs ráírva csak: CB20H12TSXXEC és CZ20H32TSXXEH
Sziasztok mindenkinek.
Keresnék egy olyan egyszerű rajzot ami egy gomb meg nyomással bekapcsol és ugyan az a gomb meg nyomásával ki kapcsol egy pl a kimenetére kapcsolt szilárd test relét. Valamint keresek egy olyan rajzot ami 10 vagy több ledet képes úgy vezérelni 2db gombbal ha az egyiket nyomom akkor felfelé vándorol a másikkal pedig lefelé egy amolyan FEL ÉS LE kapcsolás és a vég állásnál nem ugrik át a másik végére a sornak. Segítséget előre is köszönöm. DIZI
Egy műszeremhez keresek kapcsolási rajzot: Szint- és impedanciamérő (Typ.: TT-1152), sajnos semmit sem találok róla csak hogy 81 es gyártású.
Tiszteletem
Philips FT144 tuner kapcsolási rajzára lenne szükségem, nem találtam sehol. Hiba: bekapcsoláskor felvillan a kijelzőn a tuning és stereo felirat, semmi más, gombokra nem reagál. Üdv: Dani
Hali!
Az első kérdésedre talán itt találsz megoldást: Bővebben: Link
Igen az is onnan van, de közben kiderült hogy jó nekem. (a link már lehet nem jó mert van benne szóköz a pdf nevében ami nem kéne oda) De azért köszi!
![]()
Sziasztok!
Érdekelne egy elektronikus dob kapcsolási rajza ![]() Ha valaki tudna nekem segítani azt nagyon szépen köszönöm!
Én ezzel évekig dolgoztam. :yes:
De csak használtam. Mi a gond vele? Igazából ez 600 Ohm impedanciás mérésekhez van, távközlési területen használják.
Köszönöm a segítséget.
Meg mondom a másik rajzra azért lenne szükségem mert ki agyaltam egy olyan TÁP EGYSÉGET ami ezzel az elektronikával lenne építve fel és le léptetném a feszültséget pl első led 2v második 3 volt stb és ezek a feszültség értékek stabilok lennének.
Üdv mindenkinek.
Egy kérdésem lenne. 4052 -es IC -t lehet e aszimmetrikus tápra kötni? Egy audio bemenet választót építenék, és gond lenne a szimmetrikus táp előállítása. 6,2V + - szimmetrikus tápot igényel, és nekem csak aszimmetrikus feszültségforrásom van 12V. |
Bejelentkezés
Hirdetés |