Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   48 / 147
(#) hapro válasza hapro hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Ismét megállapítom, hogy a DOZ hangja nekem nem tetszik. Engem nyomaszt a hangja és bedugul a fülem tőle.
(#) kocos hozzászólása Nov 8, 2009 /

Jó kis börze volt ...jó sokan voltak, el is kapkodtak előlem sok mindent .. egy havi kajapénzem materializálódot, japán, és amerikai (CTS, ALPHA, AB) potik, "piros betűs" 6P14P-k, novál foglalatok, REMIX kondik, ECC81-ek, 83-mak, csőszegecsek, forrfülek AC128-asok, 500 Ft-os új EZ81-ek, használt, P, ésECL86-ok, egy 100 Ft-os ÚJ (!) EBL21, és egy pár apróság formájában Szerencsére ezek "visszaforgatódnak", ha minden jól megy, még az idén !
Külön köszönet Müszinek, és Köbzolinak a hangszóró, és kondikért ! Sajnos "le kellett lépnem" hamar, különben a bérletem árát is otthagyom
(#) Action2K hozzászólása Nov 8, 2009 /

Látom mindenki megelégedve tért haza. Én immáron másodszor voltam a börzén. Első alkalommal, Norbertohoz hasonlóan, én is üres kézzel tértem haza, de ma már "bevásároltam".
Első szerzeményem egy mindenki által közkedvelt 2IN1 tésztaszűrő/vágódeszka volt, ami egy PHILIPS 548 A rádió hátlapjának volt álcázva. Következő zsákmány egy szatyor (10db) porcelán oktál foglalat volt leszorító pántokkal. Még ugyan itt szemet vetettem pár vadonás új porcelán aranyozott érintkezős magnovál foglalatokra, de az áruk is aranyozott volt, úgyhogy maradt az eladónál. Annyira meghökkentem az árukon, hogy majdnem a tésztaszűrőm is ott hagytam. Na azóta mindig valakinek: "fogmeg légyszi egy picit" volt, amíg én turiztam, alkudtam. Utólag is köszönöm az érintetteknek.
Amúgy a, hívjuk már csak tésztaszűrőnek, érdekes hozzám kerülési esete forgott fenn. Néztem a vaterán egyet, de mondom, nem veszem meg, mert a postaköltség, megy miegymás, hátha lesz a börzén is.
Hát lett. Nézem, forgatom, kicsit ismerős. Kérdem az eladót, nem te árulod a vaterán? De igen! A folytatást már tudjátok.
No, nincs itt vége, a vatera szelleme tovább kísért. Tegnap a csöves topikban tárgyalt trafót megvettem. Csendesebb helyre vonulva hívom az eladót mobilról, hogy most Pesten járok, mikor tudnánk találkozni. Mire Ő, kb. dél körül ér haza. Mondom az, jó, mert én még a Puskásban vagyok börzézek. Erre kiderül hogy Ő is itt van, a hosszú folyosó végén megtalálom, ott árul.
Na kész, ilyen nincs, de mégis van.

Jókat beszélgettem, csak keveset. Vettem is volna még pár dolgot, de az idő is, meg a pénz is kevés volt.

A lényeg, hogy jó volt veletek, jól éreztem magam.
(#) mark.budai válasza kocos hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Én is annyiért vettem az EZ81-et, PCL-t sajnos nem vettem, pedig abból is szeretnék PP-t építeni, amiért igazán sajnálom, hogy ma nem lehettem ott, hogy a 6C33C-eket 800Ft-ért adták. Na, remélem tavasszal is leszenk, mi meg megyünk, 6p45sz-t én is fogok venni, ha lesz.
(#) mark.budai válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Meg persze azért, mert veletek nem találkoztam.
Akció Laci, jól jártál, vaterázni a Börzén.. És a trafóstól vettél mást is?
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Ez egy mikro HET volt.
(#) burgdavid hozzászólása Nov 8, 2009 /

Én is visszaértem a kóterbe. 10 perccel késtem le a gyorsvonatot, így másfél órát dekkoltam a Déli pu-ba, meg 3,5órát zötykölődtem Veszprémig. De megérte!
Jó volt végre újra látni Köbükit, meg Matyit meg Imit, meg természetesen a többi fórumtársat is zoli1209 mellett mondjuk kétszer elmentem, mire mindketten rájöttünk hogy ismerjük egymást -mondjuk lógok neki két UAA180-nal, de tényleg nem emiatt
Mai termés: jófféle bakelit forgatógombok, Lada óra, magnófejek, nyomógörgő, egy pár tranyók, trimmerek.
u.i.: akinek mipoláncsövet ígértem, az keressen privibe!
(#) Action2K válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Nem, mert már összepakolt. Amúgy egy nagy bőröndnyi csöve volt. A trafóért a lakására ugortunk el. Norberto és Hapro is velem volt, kint vártak a kocsiban. Még most is ott várnának, ha nekiálltam volna válogatni a bőröndből. Majd talán a tavaszi, vagy februári börzén. Akkor majd remélem tovább tudok maradni.
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Hej! Remélem a tavaszira mi is megyünk!
(#) djhans válasza kocos hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Én meg 100Ft/db áron vettem új dobozos EZ81 (3db) EZ80 (4db) csöveket. Ott a lépcsőfordulóban 100Ft volt az egységár. Naná, hogy kiválogattam az újakat Vettem 4db újnak kinéző vagy alig használt PL36-ot. Átlag 200Ft/db áron. Ebből lesz a jó kis 20-25W-os PP. Kimenő vasakat is vettem hozzá.

Nagyon jó volt a börze csak keveset tudtunk a többiekkel beszélgetni. Egy egész nap is kevés lett volna.
(#) djhans válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Persze! Elvittük Imihez
(#) mark.budai válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Szegény! Mondjuk Aug. 8.-án is kerested, sosincs meg?
(#) mark.budai válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Na, ha ezt meglátja! A Börzén nem láttam vásárolni, talán jobb is?
(#) Moszkvai válasza CIROKL hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Kint volt Ő is? A fenébe még Kecskeméten akartam venni tőle elemet a deprez műszerembe és elfelejtettem.
Már bánom, hogy nem mentem.
(#) Action2K válasza mark.budai hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Idézet:
„A Börzén nem láttam vásárolni”

Persze, mert már az eladóknál feketelistán szerepel, s nem adnak neki semmit.
(#) mark.budai válasza Action2K hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Na, ezen megint röhögtem egyet!
(#) Moszkvai válasza hapro hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Eddig csak JLH-t hallottam.Ugyan ez a véleményem.
(#) burgdavid válasza Action2K hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Akinél nem drágállja a portékát, ott leáll szidni a Rádiótechnikás brigádot
Egy kis történet:
mondtam Matyinak, hogy keresek picike 2ák-s yaxlet, mondta hogy van az egyik árusnál, megkeresi nekem. Közbe én böngésztem mást, erre odarángat a yaxlis árushoz, azzal a felkiáltással, hogy "hoztam egy leendő kuncsaftot".
Erre az eladó félrehívja, és mondja neki szép szolídan, hogy "uram, kuncsaftjai az utcalányoknak vannak, nekem ügyfeleim vannak"
Szépen odébb álltam
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Nos előszöris kikérem magamnak! Én NEM horkolok! Speciálisan veszem a levegőt, ezzel tudtára adva a környezetemnek, hogy élek. :hide: Erre Te meg az éjjel közepén felbresztesz. Nézd a jó oldaláról: így legalább megbizonyosodhatsz róla, hoyg minden rendben van, ritmusosan veszem a levegőt. Szerintem ez óriási különbség. Különben is jössz egy üvegszemmel. Tartalékba, ha máskor megismétlódne a nálad történt ominózus eset. Imiékkel természetesen megtaláltuk egymást, rendben elmentünk hozzájuk. Természetesen én is nagyon jól éreztem magam. Az idő kevés volt, szivesen beszélgettem volna többet is, de mindenki sietett haza Imit és kedves nejét külön köszönet illeti a kedves vendéglátásért. Tessék róluk példát venni: Ők nem dörgölték az orrom alá, hogy horkolok. :hehe: Szerintem Te Hanna-t hallottad (a kis mopsz), nem engem.
(#) hapro válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Erre mondják, hogy tipikus...Ebben a hozzászólásban benne volt minden amiért szeretünk és amiért 2 percnél többet nem nagyon tudunk veled egy helyen lenni. Persze a mondat vége erős túlzás, inkább koncentrálj az elejére mert az biztos igaz a végét viccnek szántam, pontosabban nem tudom precízen kifejezni magam.
(#) DuMatyi válasza burgdavid hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Erre én természetesen elmondok az árusnak egy viccet. Ezzel a dolog megoldva Látom ma DuMatyi cikiző nap van, mint Köbzolinál,amikor egyzserre 9-en cikiztetek. Aki nem verbálisan, ő gondolatban!
(#) burgdavid hozzászólása Nov 8, 2009 /

Szigorúan jóindulatú élcelődésből kifolyólag
(#) DuMatyi válasza burgdavid hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Simpinek ígérted tudtommal. Ha mégsem, nem lesz baja,ha kap. :hehe:
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Szívesen, máskor is! Nem akarom fájdítani a szíved, de 2500 Ft ért láttam a börzén wellert hegy nélkül.
(#) Doncso válasza Action2K hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Szegény, nekem is panaszkodott, hogy a nagyteremmel szemben a folyosó sarkán lévő teremnél, van pont a bejárattal szemben a "levevős" öreg, na ő már nem ad neki semmit, mondjuk valahol Matyikémet megértem, mert az öreg egy fillért nem engedett akármennyit vásároltam tőle , meg az árai is néhol eget verőek.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Ezt a mondatot én is hallottam nekem is mesélte Matthew.
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Idézet:
„Látom ma DuMatyi cikiző nap van, mint Köbzolinál,amikor egyzserre 9-en cikiztetek.”

Ez kizárólag azért van mert mindenki szeret téged, ha nem így lenne, egy szót sem ejtenének rólad, hidd el senki nem koptatná a billentyűjét. Ebbe biztos lehetsz.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Gondoltam rá, hoyg megvezsem és szerzek bele hegyet, majd eladom csöppet magasabb áron, de rájöttem, hogy ha trafóstól 6 eFt, akkor 2500-ért megveszem, 1500 a hegy bele (börzén nem láttam, de ez kb a legolcsóbb), trafót nem adok mellé,akkor maximum 4 ezer forintért adom el. Akkor meg minek? Pont árában jövök ki. Annak való vas lenne itthon, de a trafó tekercselés és én...

Amennyiben valakinek kell 2500 Ft-ért kattgós weller priviben szóljon. hegy nincs benne. Ha kell megadom neki az illető elérhetőségeit ha megtalálom.
(#) rhesus23 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Melyik típusról van szó? Nekem PU81-es van, pákahegyen kívül örökös darabnak tűnik. Szerintem nagyon strapabíró gépek.
(#) Müszi válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

A bátyámnak szerintem nagyon jó lenne....
Keresett is weller fűtő betétet.

üdv
Következő: »»   48 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem