Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
No comment!
Mózes, Jézus és egy szakállas öregúr golfoznak. Mózes kezd, megüti a labdát, ami a tóban landol. Mózes odosétál, szétválasztja a vizet, és a labda másodikra a lyuk közelében landol. Jézus következik, ő a vizesárokba talál bele. átsétál a vízen, megüti a labdát ami pár centire áll meg a lyuktól. A következő az öregúr. Nekiveselkedik az ütésnek. Iszonyatos erővel elküldi a labdát, de az irányzék csapnivaló. A bogyó a golfklub épületéről levágódva végiggurul a járdán. Egy autó átmegy rajt, a kerék alól felpattanva a közeli halastóba esik. Utánaugrik egy béka és bekapja, majd kiül egy tavirózsára. Abban a pillanatban a magasból lecsap egy gólya, elkapja a békát, majd felszáll vele. A béka szájából kiesik a labda, végigcsorog a domboldalon és a lyukba pottyan. Egy ütésből telitalálat. Mózes erre odafordul Jézushoz:
- Mondtam már, hogy utálok apáddal játszani???
Ez jó! Ismerem,de jó nagyon!
Hogy hívják németül a jeges medvét?
der medve
Na megálljatok! Kicsit most elmegyek kockulni [ ] de amint visszajöttem,teszek fel ide pár csúnyán fájdalmas képet! :beka3:
Ha már parasztok...Angry Gamer
Meg az sem mindegy, hogy karácsonyfaégő vagy égő karácsonyfa.
Nem mindegy, hogy Rudolf, vagy Adolf.
Nem mindegy, hogy szakkör, vagy ****
Ha már nem mindegy Nem mindegy, hogy Jennifer vagy Spanifer
Ahogyan az se mindegy, hogy szárnyalás vagy sz@rnyalás
De azt tudjátok, hogy mi a mindegy?
111111111111111111111111111111111111111
Na meg az, hogy Tiszalökön dobnak ki, vagy Tiszadobon löknek ki.
Én nem tudom, de sikerült a mai adag életerőmet elvennie.
aucs! T_T ez a zene(?) nagyon sz...!
És azt tudod, hogy mi a nem mindegy?
222222222222222222222222222222
Ja, ez a mindkettő, mint valami ikszelős teszten a "c"...
Most láttam, hogy az egyik torrent oldalra felkerült a következő torrent: Boeing 737 szervíz leírások, tananyag
Szerintem ez pont azok közé az irományok közé tartozik, ami jó ha mindig ott van az ember zsebében, ki tudja mikor jön jól Vagy utazol tömegközlkedésen, olvasgatod, leülnek melléd bele-bele néznek (szokás szerint) látják a repülő blokkvázlatát... mit gondolhatnak rólad az emberek :whistle:
Szerintem ez baromi vicces egy igazi I.Q.-bajnok tehette fel. Olasz sztrotoszkóp! Nem akármi! A felhasználó nevét szándékosan töröltem ki. Mellesleg olaszoknál érdekes érintésvédelmi előírások lehetnek.
Az igazgatót meglátogatja egy barátja, de csak egy szép robot-titkárnő fogadja, aki géphangon közli:
-- A fő-nö-köm be-teg-ál-lo-mány-ban van, de ha ó-hajt-ja, a-zért ki-szol-gá-lom. Ha a jobb mell-em-et nyom-ja meg, ká-vét, ha a balt, ak-kor te-át szol-gá-lok fel--. A barátnak tetszik is a szép robotnő, kíváncsi is, és próbaképpen a szoknyája alá nyúl, de ordítva kapja vissza a kezét. -- A lá-bam kö-zött a ce-ru-za-he-gye-ző van, e-gyéb-ként a fő-nö-köm is e-mi-att van be-teg-ál-lo-mány-ban--.
Sziasztok!
Megfigyeltétek már, hogy az órásboltok és egyéb hasonlók reklámanyagaiban és kirakatában a mutatós órákat mindig 10 óra 10 percre állítják? Mi ennek az oka? Biztos nem véletlen... Meg a mobilos hirdetésekben szinte trehányul de mindig ferdén teszik oda a telefon képét? Lehet csak én elmélkedem ezen, de miért is van így???Bocs ha nem jó helyre írtam....
mert az sem mindegy hogy
Tályog vakargatás vagy vályog takargatás Szóban forgó tárcsa vagy tóban forgó szárcsa
Vagy... Nem mindegy, hogy tanya a Bakonyban, avagy banya a t@konyban...
Mert így "mosolyog" az óra ami azt sugallja VEGYÉL MEG! Egyszer volt szó róla a suliban is, állítólag így jobban kínálja magát egy óra.
Pedig minden ilyen reklámfogást észre kell venni! Így hogy vernek át?
Érdekes, én meg csak olyan órát szoktam venni, ami jár is
Most miért? Amelyik nem jár, az is pontos. Naponta kétszer is!
Minden csak időzítés kérdése?
Végülis 50% az esély rá, hogy épp a pontos időt mutatja.
Ez a kép pont illik egy elektronikai fórum vicces topicjába: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |