Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ne legyünk telhetetlenek! A következő fejlesztés :a lopakodó üzemmód kialakítása...
Szerintem ez "fejlesztés"se hangtalan:
De legalább nem fogják lefotózni gyorshajtásért!
Az biztos! De mit csinálnak az ilyen gyorshajtók fotóival...?
Példáuuul... jól felteszik a netre? :eplus2:
Ebbe azért ne legyél biztos, vannak vas és színesfém gyűjtők is...
levy_k : Ez a Idézet: ... két szakadt smile... „Gettó-SpongyaBob”
Gyerekek dolgozata környezetismeretből:
Jellemezd az oroszlánt! Sörénye nagy, tartása délceg, látása gonosz Mi borítja a csirke testét? Műanyagfólia
Én most beszéltem hugommal és kérdezte tőlem,hogy miért robbant fel a koleszban a gépe.Mondja,hogy a monitor kiírta hogy nem működik azon a frekvencián és hogy a tápkábel alatti kis kapcsolót átkapcsolta(azt hitte azzal megoldja) és hogy ez mekkora baj.
Átvitt értelemben megoldotta. A monitor jelenlegi képfrissítése 0 Hz. Ennél kisebb nem is lehet. :hehe:
A mi dimenzióinkban biztosan nem lehet 0Hz-nél kisebb... De máshol?
A rendőr viszi a kisfiát a hobbi kertbe.
- Milyen gyümölcs ez apuka ? - Ez kisfiam, fekete ribizli ! - Akkor miért piros ? - Hát azért, mert még zöld !!! Egy részeg betántorog a kocsmába, és odamegy a bent ülő egyetlen vendéghez. - Fizetnél nekem egy italt? - Persze. Rendel kettőt, felhajtják, aztán csöndben üldögélnek egy ideig. Végül az első fickó megszólal: - Te hova valósi vagy? - Írországban születtem. - Nahát, én is onnan származom! Na, igyunk még egyet, Írországra! - Írországra! Isznak, majd tovább üldögélnek. - Mégis, Írországon belül honnan származol? - Dublinból. - Hihetetlen, de hát én is dublini vagyok! Na még egyet, Dublinra! - És melyik iskolába jártál? - A Szent Máriába, hetvenes évfolyam. - Hát ez elképesztő, én is... - és elkezdik énekelni az iskola indulóját. Ekkor egy újabb vendég lép be, rendel egy italt, és kérdi a csapost, hogy mi történt. - Á, semmi különös, csak az O'Brien ikrek megint tök részegek...
A 0 Hz Elég komoly dolog! Haverom egyik buliba ilyen equalizer-es pólóba jött ami mutatja, hogy milyen freki "szól" a környékébe vagyis zenére villog! És az ő pólóján a 0Hz ugrált a legjobban
Aztán kicsit ittas álapotunkba ki is fejtettük hogy ez hogy lehet! Hát elég komoly volt
Egy hozzászólásból.
Idézet: „igy szép az élet. ha meg adrenalinfröccsre vágyom akkor lefekvésre beveszek 3db altatóra 4 db hashajtót. aztán haddszóljon.”
Először azt hittem Greenpeace aktivista vagy és elrettentésül tetted föl ezt a videot, de a kommenteket olvasva rájöttem másról van szó... valakinek ez jelenti az élményt, erre nem tudok mit mondani
Ha elrettentő videót akarsz, az is van:Itt
Mi ebben az elrettentő? Azon a vidéken ez teljesen normális.
Nooormális? Az EU pénzt ad arra, hogy vihart fejlesszenek Magyarországon.
Nem tudom mi volt ma az rtl-es híradósokkal, de Schwarzeneggerrel kapcsolatos hír címe ez volt: "Schwarzi Irakban" (lehet nem Irak volt, de most nem ez a lényeg :yes: )
A kolink mellékhelyiségében olvasható firka:
- Anyu?! Ha valaki tüsszent, azt mondjuk egészségedre?! - Igen kislányom! - És ha valaki rektálisan vérzik? - Kuss kislányom! Nincs több Dr. House!
Csak nem róluk van szó...?
Más: Golfpálya öltözőjében egy fickó gyönyörködik egy golflabdában. - Új? - kérdezi a haverja. - El tudod kepzelni, hogy ez a világ legjobb golflabdája? - Miért? - Nem lehet elveszíteni. Beütöd a sűrűbe, fütyül. Erdőbe ütöd, sípol. A vízen úszik, sötétben foszforeszkál... - És hol szerezted??? - Találtam. A dadogós gondolja, hogy beszól a kopasz haverjának: - Fi-figyú, ttte me-me-mennyit fi-fizetsz a fo-fo-fodrásznál, hö-hö-hö? - 1500-at, hö, amennyit te egy helyi hívásért! |
Bejelentkezés
Hirdetés |