Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Akkor nagyon olcsó, ha többen utazok egy helyre, és közösbe dobjátok a pénzt.
Kedves kollégák! Ki jönne börzézni? Simpiről és rockersrac-ról tudok. Esetleg még valaki?
eötvöspm is ott lesz akkor?
Én csak akkor megyek ha Doncso is ott lesz, vagy valaki aki elviszi neki a guriga 0.25 Cuz huzalt ami már ott aszalódik az asztalomon régóta.
Én meg már mióta várom itt azt a huzalt ? Apropó a hangszórókat már próbáltad ? Jó-e még valamire
Igen, ott lesz. Mivel három alteregója van, ezért büntetésből, mert mind három énjét felébresztettétek, háromszor annyit fog beszélni! Aki tovább kekeckedik, annak mindhárom énje egyszerre fog mindkét fülébe szövegelni! :hehe:
0.18 (ha jól emlékszem, erre nem merek megesküdni), 0.25 és 0.28 van ha kell (üres guriga kell!).
Pacsirtákat meg ki sem érkeztem bontani, majd anyázok ha valami bajom van
Igen, természetesen arról. Na jó, nem olyan természetes, de az a börze lett a HE-s börzézők törzshelye.
Szóval akkor mikor is lesz a börze?
Ha eljösz akkor elugranék a gurigáért, nekem nincs annyira messze a börze. Üdv.
Köszönöm az infót uram. Ha Gafly mester eljön akkor én is beugrok.
Üdv.
Én Dec. 12.-ére szeretnék igazolást kérni Frankye-től, mert a Párommal szeretnék együtt lenni akkor szombaton :love11:
Uram, uram... Leuramozol annak ellenére, hogy látál személyesen? Minden vagyok, csak nem öregúr! Remélem mind ketten jöttök! Annyian ugyan nem leszünk, mint múltkor, de legyünk minél többen.
A két fej közül melyik vagy? Aki sárgul az irigységtől, vagy aki zöld a méregtől? :hehe:
Rossz vagy Matyikém, majd lefárasztalak tavasszal börzén, na megáljj
Üdv!
Most szombaton is lesz börze a PTTT-ben igaz már harmadik éve járok oda még soha nem voltam börzén, tudom szégyen
0,25-ös huzal? Épp azt keresek ! De börzére nem megyek
Nekem meg majd 0,2-es kellene a pcl86pp-hez.
az már nekem is fogyóban, jó ha elég lesz a két EL84 pp kimenőre ...
Legyen hát kívánságod szerint! :hehe:
Ha jól értem, Müszi nem akar felmenni decemberben, inkább a párjával akar lenni.
Elvégre akkor van hideg, és ez indokolja az összebújást a külső szemlélők számára.
Nem igaz, mindenre kontráz. Mindenre tud válaszolni, még a neve eredetére is! Isten tartsa meg jó szokásod!
Tisztelt uraim, mindössze egyetled dolog felett siklottattok el, Müszi Dec 12.-ére kérte az igazolást, Frankye bácsi pedig 19.-ére adá ama igazolást
Egyébként holnap rám is számithattok egy rövidke időre. Üdv
Neked jár, ha tovább kekeckedsz a naaagy hóhérmodival, aki jól megtermett henteslegényhez hasonlatos kiterjedéssel bír, és alabárd van a kezében. Emellett fél fogára sem lennél elég vacsorára, egy mozdulattal négy felé harap, akarom mondani hasít! Első hasítás: huss a nézése, második pedig huss a bárd. :hehe:
Na most akkor DuplaMatyi, Te végül is ott leszel a börzén?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |