Fórum témák
» Több friss téma |
Van nekem egy ORINO HT600 dvd házimozi szett. A táviránítója elromlott, és nem lehet hozzá rendelni semmilyet sem, még a gyártónál sem. A tanítható távirányítók közül egy sem tudta lekezelni. A DVD előlapjáról nem lehet kezelni ezt a sz**t. Tud-e valaki olyan távirányítót ami lekezelné, vagy valami más megoldást ? :no:
Nekem Orion DVD-m van, teljesen ugyanezekkel a tulajdonásgokkal. Univerzális egy sem viszi, az előlapon 5 gomb van: bekapcs, eject, play, stop, pause.
A komfort miatt, hogy ne kelljen otthon 6 távirányítót nyomogatni próbáltam az univerzálisokat, a DVD-t egyik sem tudta. Ami tudta a beltérit az nem vitte a TV-t... Most veszek egy taníthatót, mert szerencsére az én DVD távom még jó. Mennyire romlott el? Nem javítható? Legalább addig megjavulna, amíg egy taníthatónak átadja a tudását... Üdv Inhouse
Hali
Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul (Olyan távirányító ami beépített fix kódokkal működik). A távirányító meg csontra halott (Az ic folyamatosan hajtja az infrát), ugyanis fel lett töltve vízzel (nem szereti az ásványvizet, pedi azt mondják egészséges), és ezek után SK-SH. Üdv
Sziasztok!
Vegyél egy TANÍTHATÓ távot. Olyat ami képes megtanulni egy másik eszköz jelei, és azzal a kezedben menj be egy hypermarketbe ahol van hasonló DVD mint a tied. Biztos kölcsön adják 5 percre a távrinyát! Üdv
Üdvözöllek.
Remek ötlet, megpróbálom, Remélem még lehet ilyet kapni.
De AZT már ne itasd meg, az előző példáján okulva...
Ha nem ORINO márkájú hanem ORION , akkor elsőnek keresd őket:
Orion Elektronikai Kft. 1106 Budapest Jászberényi út 29 Telefon: 262 5000 Fax: 262 8067, 260 6520 E-mail : info@orionelec.com Kapcsolat: Németh Csaba vagy GS Arora Talán olcsóbb megoldás lenne tőlük kérni egy másik távrecsegőt!
Szedd szét, fújd le WD40-el és egy fogkefével óvatosan pucold meg, hogy a víz okozta oxidáció eltűnjön, aztán törölgesd meg. Próbáld ki, hogy mit csinál gumilap nélkül. Ha folyamatosan megy, akkor tudni kellene, hogy ezt hogyan teszi? Látod a visszajelző leden, hogy villog, vagy folyamatosan világít? Ha nem villog, akkor lehet, hogy a meghajtó tranzisztor zárlatosodott le, mérd meg!
Üdv Inhouse
Üdv Inhouse
Ezeken már túl vagyok. Visszajelző led nincs rajta. IR teszterrel megnéztem és az ir led folyamatosan megy, az ic-ből semmilyen impulzussorozat nem jön, csak stabil folyamatos jelszint. A tranyo az műkszik, valószínüleg az ic szállt el.
Kösz köszi
sikerült találnom egy heéyet ahol még volt, sőt ők adtak egy taníthatót és fel is programozták.
Én meg vettem egy taníthatót, most a TV, a video, a DVD, a műholdvevő beltéri, a házimozierősítő mind egy távirnyáról megy!
Üdv Inhouse
Én egy kicsit csalódtam a taníthatóban mert olyan spéci kódokkal vezérli a dvd-t az eredeti, hogy a tanítható is csak részlegesen műkszik, pedig fontos lenne az a pár művelet, A tiednek mi a típusa? és mennyit kértek érte?
Valami HQ-Nedises, megkaptam beszer áron egy ismerőstől 4eFt-ért. Vannak furcsaságok vele, a leírásból nem derül ki, de addig kell nyomni a másolandó gombot, amíg a tanítható LED-je nem jelez. Valamint bizonyos gombokat nem lehet akármelyikre felvenni, csak bizonyosokra, és pl. a TV-nél a csatornaléptetést hosszan kell nyomni. Nem tud egy billentyűt ismételni, ezt nem igazán értem, hogy lehet. Pl. megnyomod a TXT-t, de ki akarsz rögtön lépni, de hiába nyomod újra nem lép ki. Ha viszont megnyomsz pl. egy számgombot és utána a TXT, akkor kilép. Ez gond a DVD-nél is a léptetésnél... Szóval minden egyben, de nem tökéletes...
Üdv Inhouse
Ha el kell dönteni egy távirányítóról, hogy működik e, de
nincs hozzá megfelelő eszköz használhatunk kamerás mobiltelefont. Ezek a kamerák frankón látják a infra fényt, és a kijelzőn is megjelenik (gyenge fehér fényként). Öcsém mutatta valamelyik nap... :eek2:
A témához kapcsolódva, keresem a GLOBAL 4 univerzális távirányító leírását, amelyben a különböző típusú készülékek kódjain kívül volt egy instalációs leírás is arra az esetre, ha a kód nem ismert. Sajna ez a füzet elkallódott és emlékezetből már nem megy. Az internetes keresők nem találtak semmilyen használható leírást.
Üdv! Van egy CMX DVX960-as dvd lejátszóm de sajna a távja nincs meg. Tud valaki olyan távot ami tutira viszi ezt vagy van-e valakinek ilyen? Távot rendelni nem lehet és eddig 1 univ. sem vitte.
Sziasztok!
Van egy ELTA 8848 MP4 M -típusú DVD lejátszóm és nincs meg a távirányítója. Ha valakinek lenne ilyen, vagy tud egy olyan univerzálisat amivel megy, kérem írjon. előre is köszönöm
Sziasztok!
Hozzam kerult egy Samsung SH871 nevu dvd recorder, ami allitolag mukodik, csakhogy nem megy a taviranyito erzekeloje. Vagyis nem reagal a taviranyitora. Kerdesem, hogy ezt az erzekelot lehet e cserelni egy masik samsungera? Esetleg lehete ez a hiba nem erzekelo, hanem ic hiba a gepben, vagyis javithatatlan? Koszi
A távirányítót leellenőrizted már? Biztos, hogy jó?
Üdv Inhouse
hali
kaptam egy techwood 2805 dvd ét és nincs hozá távirányito de vetem egy technika tt707 univerzalis de nincs ben akodja.ha tud valaki segiteni nagyon megköszöném!!!
köszi
Szivi!
2000Ft-ért kapsz a Lidl-ben, ha még van...univerzális/tanítható 10in1, háttérvilágításos LCD-s távirányítót...2db Maxell elemmel...
Üdv Inhouse
Szia!
Elnézésedet kérem a tolakodésért, de remélem te tudsz segíteni. tt707 technika távirányító kódjára lenne szükségem, pontosan philips dvd Köszi ! Várom válaszod. Szia! Így is jól látható amit írtál. köb..
Helló!
Nekem egy Thomson (DTH160RC) DVD-m van de a kapcsolója elromlott és vettem hozzá egy univerzális távirányítót. A márkája Vivanco UR 12 akinek sikerült ilyet beállítania vagy tudja hogy kell annak megköszönném ha tudna segíteni. Előre is köszi!!
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni.Durabrand dvd lejátszóm távirányitója elromlott,és azt szeretném kérdezni tudnátok e ajánlani univerzális távirányítót ami ezt a típust támogatja?
Sziasztok. Most került hozzám javításra egy Orion DVD lejátszó csak az a baj, hogy már valaki módosított rajta konkrétan az egész táp más. De nem is ez a baj hanem nem veszi a távirányító jelét. A távirányító az jó. A lejátszó típusa:Orion DVD 2705. A válaszokat előreis köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |