Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ne lődd agyon a poént.
Ha nekem egyszer ennyi időm lenne!
Szinte biztos hogy nem csöves a cucc! Ez csak ,, paraszt" vakítás,nem több! Én láttam már olyan rádiót boltban,hogy műanyag cső alakú valami,benne egy olyan műanyag ráccsal mint pl az E/Ubl21-nek van,aztán éppen láthatóan legalul egy kis 3 millis narancssárga színű led!
Nézd a jó oldalát! Nem kell benne csövet cserélgetni.
Én a hangzás oldalát nézem,és mocskosul nemszeretem az ilyen cuccok hangzásait! :beka3: Pl most is rájöttem hogy csöves erősítőhöz számítógépre a wmp nagyon nem a legjobb! JetAudio ami jó hozzá! érdekes hogy ugyanaz a hangszín beállítás mindkét rádiónál,és a JetAudio szebben szól sokkal! On
Na ezt kipróbálom én is!
Hány csaj lakik a Schönherzben?
- 1024 - Mivan?? - Kettő - a tizediken. - Elnézést, ez a vonat Hatvan felé megy? - Nem kérem, csak egy felé. - Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni? Miért megy a kátrány focimeccsre? - ??? - Szurkolni. Hogy hívják a fél fülére süket manót? - Monó!
Meghal az erős dohányos az a alkoholista és a b...i. Felkerülnek a Jóisten színe elé aki ezt modja nekik:
Élhettek megint de egy kikötésem van, hogy a korábbi életetekben elkövetett bűnöket mégegyszer nem lehet elkövetni mert akkor azzonnal meghaltok.Na megy a három manus az utcán és elmennek egy kocsma elött. Azt mondja az alkoholista: iszok én egy felest mert már nem bírom tovább. Megissza és azonnal meghal. Sétál tovább b...i és a nikotinista aki észrevesz a földön egy égő csikket: megszólal a b...i nehogy lehajolj mert mind a ketten meghalunk!
Ne, ne, ne, ne, neee! Ez nagyon fájt.
A Mikulás egy fárasztó nap után bulizni ment, a gond csak az, hogy autóval...
VIDEO
Ez csapott rendesen!
Most nézem csak én is!
Most olvastam vissza és ez nagyon tetszett (a hideg vizes): Bővebben: Link
Ember egy órája vajúdik a wc-ben, de hiába, még semmi eredmény. Hallja, hogy a szomszéd fülkébe valaki benyit, majd a szokásos bemelegítő zajokat követően ssssss, aztán csobbb. Emberünk nyögve, kínlódva, vigaszt remélve átszól:
- Jaj de irigylem magát. Valasz is erkezik: - Ne irigyeljen: az első a nadrágomba ment, a második a mobilom volt.
Mi volt tegnap az a nagy ordítozás szomszéd?
- Semmi különös, csak vízi mentőst játszottunk a gyerekkel és az anyósom nem akart belefulladni a medencébe.
:pirul: A feleség lágy tojást készít a konyhában reggelire. Belép a férje. A nő így szól:
- Szeretkezzünk, de most ebben a pillanatban. A férjnek felvillan a tekintete, hogy végre jól indul a napja. Felkapja az asszonyt, és nyomban magáévá teszi a konyhaasztalon. Ezek után a feleség csak annyit mond, "Köszönöm" és visszamegy a tűzhelyhez. A férj kissé furcsállva megkérdi: - Mi volt ez az előbb? - Tudod, kétperces lágy tojást készítek, de eltörött a homokóra.
A mérnök meghal és a pokolra kerül. Hamarosan igen elégedetlen lesz a pokol kényelmi szolgáltatásaival, ezért fejlesztésekbe kezd. Nemsokára lesz légkondicionálás, lift és vízöblítéses vécé, és a mérnök igen nagy népszerűségre tesz szert. Egy nap az Úr felhívja a Sátánt telefonon és évődve kérdezi:
- Hát hogysmint mennek a dolgok odalent a Pokolban? A Sátán erre: - Nagyszerűen. Már van légkondicionálásunk, liftünk és vízöblítéses vécénk, és a mérnök megint dolgozik valamin. - Micsoda?! - kiált fel az Úr. - Egy mérnök a pokolban? Csak tévedésből kerülhetett oda, neki nem ott kéne lennie, azonnal küldjétek fel ide! - Szó sincs róla, jó hogy a csapatomban van, meg is tartom - így a Sátán. - Akkor beperellek - szól az Úr. A Sátán felkacag: - Igen?! És hol fogsz találni egy ügyvédet?
Ez a horgász nagyon ügyes. Bővebben: Link
Ez jó! ,,és hol fogsz találni egy ügyvédet?"
Az volt a legjobb, mikor a botokat odacsukta a terepjáró hátuljával.Hiába, a legjobb öröm a káröröm.
Jujj ez fájt! ...meg kell jegyezzem, nem lepődtem meg a videón.
Kiadtak egy könyvet melyben azoknak az országoknak a neve áll, akik szeretik az amerikai egyesült államokat.
A könyvben egy név szerepel. USA.
A fiatal gyógyszerész segédet oktatja a patikus, aki szabadságra készül:
- Kedves, fiatal kolléga! Hogy komolyabb gondok ne adódjanak, amíg én szabadságon vagyok, a következő képen járjon el: aki öv feletti panaszokkal érkezik, annak Aspirin-t adjon, aki öv alatti panaszokkal, annak pedig ricinust! Rendben? - Igen, főnök! Eltelik a két hét, érkezik a patikus, a segéd referál: - Főnök úr! Minden esetben úgy jártam el, ahogyan meghagyta! - egy esetet kivéve! - Nocsak...?!?! És szabad tudnom milyen eset volt az? - Kérem, bejött egy fiatal nő hosszú kabátban, ő széttárta a kabátját, nem volt alatta semmi és azt mondta: "Két évig börtönben voltam, azóta nem láttam férfit!" - Igen..., és...??? - Nah, kérem..., neki adtam szemcseppet...! |
Bejelentkezés
Hirdetés |