Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csöves erősítő készítése
Ne feledd betartani a fórum viselkedési szabályait, és a topik megmaradásának feltételeit. [link]
A téma átmenetileg fagyasztva lett, hozzászólni nem tudsz!
Szerintem a bekávézás az jelen esetben a feles szinonímája.
Én meg keverőpulton a rockkocsmában. "Élvezetes" volt a műsor.
No comment! Erre nem tudok mitmondani...
Kócos!
Hol lehet ennyiért huzalt venni?
mennyiért?
Te írtad, 1600Ft/kg!
De azt is írtam, hogy bontatlan MKM huzal, ergo nem boltban vettem. Egy imserősömnek volt, neki már nem kell. Sajnos 0,25-öse nem volt már
Akkor ennyiért nem lehet ilyet.. Legalábbis nem könnyen.
de írtam felette az árajánlatot amit küldött a villért. Az volt 2009 "legutolsó" réz ára
Látom, de Ferenc arra érthette a hozzászólását, hogy olyan olcsón hol lehet kapni, amiért Te vetted.
Megvan a kábel végre. Na ez az amit keresek. Már biztos nem gyártják.
ez lehet novál, vagy magnovál, a méret nem látszik. Mindkettőt gyártják, ónozott, ezüstözött, aranyozott kivitelben is ..
Sziasztok.Lehetséges-e,hogy 2x250 voltos hálótrafó EZ80-as tápcső és a végén 600 volt körül mérek? Valamit elszúrtam? A műszer jó mér ellenőriztem.
És hol lehet kapni, mert a neten nem találtam sehol?
Neten nem is fogsz, vagy ha igen, méregdrágán Amerikában. Börzéken lehet kapni, bontásból vagy elfekvő készletből. Csöveket is csak pár helyen gyártanak, azok is méregdrágák..
oké. Akkor veszek itthon valamit, csak annak nagyobbat kell fúrnom
Teljesen kizárt, mivel 250*1,41 az 352 volt. Terheletlen kimenet és csúcsra töltött puffernél. 600 volt? Kizárt!
Matyi! Már ezerszer belinkeltük ide ezt a forrást ahol nagyon jó áron lehet cső foglalatot is venni Bővebben: Link
tube town, e-bay, electronic parts ... stb
Vagy a HAM-bazár. Vagy esetleg valakivel megveteted a börzén és elpostázza.
Sziasztok!
Alkalmas lehet hálózati trafó meneteinek impregnálására/bekenésére rétegenként/ a gyanta, amit denaturáltszeszben oldunk fel folyasztószernek pl?
A menetek bekenésére használhatod azt is amit adtam.
...kicsit bizalmatlan vagyok azzal a piros festékkel szemben
..és nagyon lassan szárad!
Huhh, na kész lettem az első kimenővel, 2800 menet primer és 92 menet szekunder, hát nem volt egyszerű felcsavarni, de azt hiszem sikerült, a menetek nagyon pontosak lettek, digitálisan számoltam. Igaz nem került minden primer menet a másik mellé, de a menetszám legalább jó lett. Remélem ez nem okoz gondot.
Janikám, újra új megoldásokat keresek. Az előfesznél kitaláltam, hogy a testre egy áramgenerátor kapcsolódik, vele sorosan - de egymással párhuzamosan - az előfesz szabályzó potik, amik elé még egy soros ellenállás lesz. Ezt söntöli ki a bekapcsolás idejére valami, akkor fent lesz a feszültség teljes negatívba, az lezárja a végcsöveket, mikor kiiktatódik a sönt, a "helyére" kerülnek a feszültségek.
Pedig igy van bekötve.Úgynézki a műszer a roszz,próbáltam másikkal ezt kaptam.EZ 80 ki-285 volt,ECC 83 katód 1,2 volt ,anód 105 volt.EL 84 katód 6,4 v,rács 9-es láb 275 V, anód 264 V nem tudom igazából,hogy melyek a pontos értékek szóljatok ha valamit változtatni kell köszi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |