Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Univerzális távirányító
Lapozás: OK   8 / 49
(#) tamara54 hozzászólása Jan 13, 2010 /

Valami van de nem az igazi !
A MAK2000-el már aTV-t tudom ki-be kapcsolni,de a többi funkció összevissza és hiányos.
az URC1távirányítóval semmit sem !!
Csak már a DVD funkciót kéne valamivek étetre kelteni mert a gombokkal nem lehet a nenüből választani és igy nem indul el a fim.
(#) tamara54 hozzászólása Jan 13, 2010 /

Hi kadarist !
Köszi akkor majd meglátogatom a Lidi-nénit (story : egy nagydarab kisebbség kérdezte tőlen Hé nem tudod, hogy holvavan itte a LIDI?) azóta én is a komámasszonyt látogatom.
(#) Inhouse hozzászólása Jan 14, 2010 /

Közben szert tettem egy kollégámtól egy másik (ezüst) Silvercest-re (Lidl). A gyerek szobájában levő DVD és TV vezérléséhez. A DVD-jéhez nem volt meg a távvezérlő, 3 másikon megvolt az összes gomb (kivéve a 0-t), így összeraktam a tanító funkcióval egybe.
Ami negatívum felmerült eddig:
- ha már DVD-hez is jó, miért nincs audio, subtitle, zoom...stb gomb rajta?
- a FAV/EPG gomb nem működik, és nem tanítható, legalábbis nálam
- a tanítás rész néha érdekes eredményt hoz, nem sűrűn, de előfordul, hogy ugyan megette, de amikor adja a jelet, azt a készülék nem, vagy csak közelről veszi...hiába tanítod újra, akkor is
- a tanítás kicsit nehézkes, hamar kilép belőle

Ettől függetlenül az eddigi legjobb távvezérlőm.

Üdv
Inhouse
(#) qrvayo hozzászólása Jan 16, 2010 /

Sziasztok!

Biztosan nagyon piskóta vagyok, de nem tudom, hogy hol találom a kérdésemre az üzeneteket!
Már többször jelezte az outlock az üzenet beérkezését, de a felh.név és jelszó beírása után sem találom az üzeneteket. Cikinek tartom, hogy nem tu-
dok vele mit kezdeni de ez van. Biztosan sokan lebunkóztak, hogy nem reagálok,elnézést kérek!
Kérem,hogy segítsetek,ha egyszer sikerül, már a következő biztosan nem lesz gond!
Előre is köszönöm a segítséget, üdvözlettel:qrvayo
(#) kadarist válasza qrvayo hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Szia!
Sűrűn jelen kell lenni a fórumban, és akkor nincs ilyen gond. Ha nem megy az Outlookod, használj webes levelezést. De hogy kerül ez a hozzászólás ebbe a topicba?

Szia kadarist!
- azért írtam ide, mert egy távirányító használatára tettem fel kérdésemet, és nem találtam a választ!
Most megkaptam a válaszodat., ezek szerint nincs gond.
Köszönöm!
(#) kadarist válasza qrvayo hozzászólására (») Jan 16, 2010 /

Leveles üzenetet csak akkor kapsz, ha személyes üzeneted érkezett. Egyébként nem.

Sziasztok!
Segítséget kérnék, van egy urc22c-15 universal tip. irányítom amit szeretnék hasznossá tenni, de mikor belehelyezem az elemeket a piros led folyamatosan világít. Szeretném tudni, hogy mire használható és miként,sajnos semmilyen dokumentációm nincs hozzá.
Lehet ,hogy eldobandó? Ha túd valaki kérem segítségét, köszönöm!

Üdv: Zoli

Ok, kadarist köszönöm!
üdv: Zoli
(#) Remci hozzászólása Jan 17, 2010 /

Sziasztok!

Az lenne a problémám hogy az egyik ismerősömnél feltanítottam egy URC22B-15 tipusú távirányítót a Philips tv-jére és működik is, de ha a távirányítóval kapcsolom ki a tv-t, akkor ki is kapcsol, viszont 2-3 mp múlva újra bekapcsol a tv. Saját magától. Ez mitől lehet? Vagy a tv-nek lehet ilyen hibája? Köszi előre is.
(#) Inhouse válasza Remci hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Nem ragadt be valamelyik csatornaváltó, vagy számgomb? Kikapcs után takard le a LEDet a távirányítón! Nézd egy egy digit fényképezővel, hogy nyomás nélkül nem ad-e folyamatosan!

Üdv
Inhouse
(#) Remci válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Szia!

Megnéztem, nincs gomb beragadva.De azon kívül még egy másik távirányítót is rátanítottam és annál is ugyan ezt csinálja. Úgyhogy gőzöm sincs. Vagy a tv-nek lenne mégiscsak gondja? :nemtudom:
(#) juppi válasza Remci hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

OFF
Amúgy Inhousenak mániája a digitgép. Olyan, mint a só, mindenbe kell.
(#) Inhouse válasza juppi hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Hát, az én szemem nem olyan jó, mint a tied, én csak azon keresztül látom az infra jelet...

Üdv
Inhouse
(#) Tápos Lajos válasza Remci hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Inhouse válasza OK,de ua úgy jó hozzá kamerás mobilteló is...
(#) Tápos Lajos válasza Inhouse hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

6 féle univezTávirányítóm van.Olyan készüléket is vezéreltem már vele h 1ik táviránytó 1ik menüt vitte,a 2ik táviránytóval meg 2ik menüt vezéreltem ua a készülékben.Van hogy fel kell tenni a TVgombra 1féle kódot, a menü egyik felét azzal,a TV2gombra tett másik kóddal a menü további részét kezeli.Általában én eddeig még maj'd mind1ik táviránytón rátudtam tenni minden kódot minden készülékgombra.
(#) Inhouse válasza Tápos Lajos hozzászólására (») Jan 17, 2010 /

Azért így kicsit macerás... Mint írtam a lányom Millenium DVD-jét 3 távirányítóval tudtam 99%-osan vezérelni, úgy, hogy 2-nél a működő funkciók nem a felirat szerinti gomb alatt voltak. Ezt a taníthatóval tudtam, csak megoldani használhatóan.

Üdv
Inhouse
(#) Inhouse válasza Tápos Lajos hozzászólására (») Jan 18, 2010 /

És a kamerás mobilban mi van? Egy Smena?

Üdv
Inhouse
(#) geryb hozzászólása Jan 21, 2010 /

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni:Van egy Samsung Plano tv-m CW-29A8VHE modell és nincs eredeti távirányítója.Kaptam hozzá egy URC22B típusú univerzális távirányítót amihez viszont nincs leírás.Ha valaki tudna segíteni,hogy hogyan lehet a távirányítót beállítani és milyen kóddal fog működni??

Segítségeteket előre is köszönöm:Geryb
(#) kadarist válasza geryb hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

A "B" után milyen szám van? Ha "7" van, akkor ez a leírás jó hozzá:Bővebben: Link
(#) geryb válasza kadarist hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

nincs utána más csak ennyi:URC22B.Ehhez nem tudsz valamit esetleg?
Köszi amúgy a segítséget
(#) Inhouse válasza geryb hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

:google:
Google

Üdv
Inhouse
(#) geryb hozzászólása Jan 21, 2010 /

Köszi,sikerült közben megoldani.
(#) szuper11 hozzászólása Feb 14, 2010 /

heitech xyqc2 univerzális távirányító kódjait ha valaki elküldené a szuper11@citromail.hu-ra nagyon megköszöném
(#) ligyakeli hozzászólása Feb 17, 2010 /

Kérnék egykis segitséget van egy prolog tipusu svéd tv sajnos a távirányitoja tönkrement a betanithato nem találja esetleg valaki nem tudja a kodját?
(#) lencsati78 hozzászólása Feb 27, 2010 /

Sziasztok ! Egy kis segitségre lenne szükségem! Van egy imex CK-888-as univerzális távirányitóm. Sajnos sehol nem találok hozzá kódot. Létszi ha ha valaki tudja hogy hol találom segitsen. Köszi elöre is!
Attila
(#) egy embör hozzászólása Feb 28, 2010 /

Sziasztok kaptam egy öreg tv-ét s hozzá távkapcsolot(nem hozzá valót) igy nem birom használni,ha valaki esetleg tudna segiteni megköszöném. urc20-c6a
(#) gaga006 hozzászólása Márc 3, 2010 /

Sziasztok

nekem olyan problémám merült fel hogy van egy URC22B tipusu távkapcsom de nem a szokásos 3 jegyü kod kel hozzá hanem 4 jegyü és már nemtudom hol keresek Thomson 21mt15et tipusu televizioshoz kelene 4 jegyü URC22b kod aki tud az irjon minél elöbb
köszönettel Gaben
(#) Inhouse hozzászólása Márc 3, 2010 /

Figyelem szaktársak!

A Lidl-ben megint lesz Silvercest tanítható távirányító 2eFt-ért! Nem pont ugyanaz, de a kép alapján ugyanazt tudja, esetleg kicsit többet, talán a navigáció köré került pár plussz gomb...

Üdv
Inhouse
(#) dolemen hozzászólása Márc 4, 2010 /

sziasztok egy urc2 távirányitohoz kéne kod hoy a philips tv-t tugyam használni...előre is kőszőnőm ....
Következő: »»   8 / 49
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem